- Konu Sahibi antidepresif
-
- #28.081
kızlar çağla şikelin röportajını izledim 12 kilo almış hamilelikte 28.günmüş şimdi 2 günde bütün kilolarımı verdim karnım da hiç kalmadı daha 2günde dediee benim günahım ne oğlum 2 aylık ama ben hala göbişimle birlikte yaşıyorum.
doğru diyorsun benim fotoğraflar da aynı bir miniğim maşallah pek bakımlı çıkmışhala bile çok bakımlı dolaşamıyorum tamam dışarı çıkarken süslenecek enerjiyi buluyorum:)) ama evde bazen ne bulursam geçiriyorum üstüme düğmeli bişey olsun yeter:)) ama birkaç aya kadar eski düzenimize döneriz sanki yani öyle umut ediyorum sen ne düşünüyorsun yakın zamanda eski düzene dönmek mümkün mü
Bu arada dua edin de pazar günü Ankara'da hava güneşli olsun. Hava güzel olursa arkadaşlarla bruncha gideceğiz, böylece ben 3-4 saat keyif yaparım, oğlum da kucaktan kucağa gezer
aynen canım yaabizimkisinin de öle.30 dk bile değil.göğsümde uyuyor yatağına koyarken uyanıyor daha da uyumuyorsinir oluyorum.
kızlar sezeryan olanlar bağırsak düzeniniz ne alemde ben hala çok kötü kabızım.Hemoroid de oldum sanırımkabızlık için önerebileceğiniz bi şey varmı?Çok kötüyüm yaa.Her gün en az 3 litre su tüketiyorum hoşavlar da cabası yine de kötü durumdayım.yardım lütfeen
aynen canım yaabizimkisinin de öle.30 dk bile değil.göğsümde uyuyor yatağına koyarken uyanıyor daha da uyumuyorsinir oluyorum.
kızlar sezeryan olanlar bağırsak düzeniniz ne alemde ben hala çok kötü kabızım.Hemoroid de oldum sanırımkabızlık için önerebileceğiniz bi şey varmı?Çok kötüyüm yaa.Her gün en az 3 litre su tüketiyorum hoşavlar da cabası yine de kötü durumdayım.yardım lütfeen
bendekabızlık kalmadı doğumdan sonra duphalac falan içsen yada emzirirken içilebilecek ilaç yok mu ki?aynen canım yaabizimkisinin de öle.30 dk bile değil.göğsümde uyuyor yatağına koyarken uyanıyor daha da uyumuyorsinir oluyorum.
oo öyle çocuk doğurmaya ne var stres yok dert yok bizim gibi olsa röportaj yapmaya fırsatı olur mu acabaİlk göz ağrım canım ama tarifi int.te bulduğum gibi kopyaladım, üşendim ara yerleri kesmeye:)
E canım onların evinde bakıcısı, aşçısı, temizlikçisi ayrı ayrı geziyordur, ne evi pislik götürüyor derdi vardır ne akşama ne yiyeceğim ne de uykusuzluk. Öyle hayatta ben de verirdim kilolarımı:))
iyiyiz canım bizim oğlan 2-2,5 saatte bir 90-120 cc arası mama yada süt içiyo canım senin süt durumun nasl artırabildin mi?güzel annişlerimmmm ben işe başladım fazla takılamadım buralara .umarım iyidir herkes.
benim bebiş kısa aralıklarda ama az yiyor. deneyimlerinizi yazarmısınız lütfen bebişleriniz hangi aralıkta ve ne kadar yiyor kaç cc yiyor.
aynen canım ben de izledim kıskançlıktan çatladım:)
canım çok alakasız olacak ama oğlunun fotoğrafına bayıldım, bu kadar küçük olmasaymış keşke avatarlar:)
Canim visne suyu surekli dik ic.bikmadan usanmadan hem sut yapar hem de wc sorunu cozer insallah..sabahlari ilik yada sicak suu ic..insalah hallolur
bendekabızlık kalmadı doğumdan sonra duphalac falan içsen yada emzirirken içilebilecek ilaç yok mu ki?
oo öyle çocuk doğurmaya ne var stres yok dert yok bizim gibi olsa röportaj yapmaya fırsatı olur mu acaba
iyiyiz canım bizim oğlan 2-2,5 saatte bir 90-120 cc arası mama yada süt içiyo canım senin süt durumun nasl artırabildin mi?
ah ah ben de çatladım canım hemen geldim yazdım zaten size:))) of ben aynaya baktıkça çatlaklarımı ve selülitlerimi görüyorum deliriyorum ya kadına bak maşallah taş gibi hala:)) hamilelikten önce hiç selülitim yoktu hamilelikle ve doğumla başladı neden acaba sağlıksız mı beslendim yoksa hormonlar mı etkili oldu anlamadım:26:
canım benim çok teşekkür ederiz oğluş nasıl mutlu oldu anlatamampopoyu havaya dikip durmaya bayılıyor eşim dalga geçiyor hep eyvah bizim oğlan topu dikti yine diye:)) ee bebiş gazlı olunca her popoyu diktiğinde panik oluyoruz kimi vuracak diye:))
bendekabızlık kalmadı doğumdan sonra duphalac falan içsen yada emzirirken içilebilecek ilaç yok mu ki?
oo öyle çocuk doğurmaya ne var stres yok dert yok bizim gibi olsa röportaj yapmaya fırsatı olur mu acaba
iyiyiz canım bizim oğlan 2-2,5 saatte bir 90-120 cc arası mama yada süt içiyo canım senin süt durumun nasl artırabildin mi?
güzel annişlerimmmm ben işe başladım fazla takılamadım buralara .umarım iyidir herkes.
benim bebiş kısa aralıklarda ama az yiyor. deneyimlerinizi yazarmısınız lütfen bebişleriniz hangi aralıkta ve ne kadar yiyor kaç cc yiyor.
6da uyanan oğlum biraz önce uyudu. Öldük bittik. Evin içi de çok sıcak, en sonunda soydum oğlanı, çıtçıtlı badiyle yatırdım.
sezeryan olan arkadaşlar kot pantalon falan giydiğinizde dikiş yerleriniz rahatsızlık veriyor mu? ben rahat edemiyorum hala ya pantalonun beli orayı kesiyormuş gibi oluyor canım acıyor. normalde bişey yok ağrı sızı falan ama hala rahat rahat pantalonlarımı giyemiyorum sizin de öyle mi yoksa benimki normal değil mi?
benim öyle bi sorunum yok canım.. çünkü zaten içlerine giremiyorum
şimdi dur bir açıklık getirelim olaya:)) hiç kot giymiyormusunya da ne giyiyorsun ve dikiş yerlerine pantolanların beli geldiği zaman acıtmıyor mu eğer öyleyse benim ki normal değil. bir görüneyim doktora yani şimdiye kadar geçmesimi gerekir yoksa normalde zaten bukadar sürüyor mu rahatsızlık hissi yani ben mi çok aceleci davranıyorum ayy sinir oldum nefret ediyorum gürselden
şimdi dur bir açıklık getirelim olaya:)) hiç kot giymiyormusunya da ne giyiyorsun ve dikiş yerlerine pantolanların beli geldiği zaman acıtmıyor mu eğer öyleyse benim ki normal değil. bir görüneyim doktora yani şimdiye kadar geçmesimi gerekir yoksa normalde zaten bukadar sürüyor mu rahatsızlık hissi yani ben mi çok aceleci davranıyorum ayy sinir oldum nefret ediyorum gürselden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?