2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

aynen canım ben de izledim kıskançlıktan çatladım:)

canım çok alakasız olacak ama oğlunun fotoğrafına bayıldım, bu kadar küçük olmasaymış keşke avatarlar:)

güzel annişlerimmmm ben işe başladım fazla takılamadım buralara .umarım iyidir herkes.

benim bebiş kısa aralıklarda ama az yiyor. deneyimlerinizi yazarmısınız lütfen bebişleriniz hangi aralıkta ve ne kadar yiyor kaç cc yiyor.

Canim visne suyu surekli dik ic.bikmadan usanmadan hem sut yapar hem de wc sorunu cozer insallah..sabahlari ilik yada sicak suu ic..insalah hallolur

Canim visne suyu surekli dik ic.bikmadan usanmadan hem sut yapar hem de wc sorunu cozer insallah..sabahlari ilik yada sicak suu ic..insalah hallolur

bendekabızlık kalmadı doğumdan sonra duphalac falan içsen yada emzirirken içilebilecek ilaç yok mu ki?

oo öyle çocuk doğurmaya ne var stres yok dert yok bizim gibi olsa röportaj yapmaya fırsatı olur mu acaba

iyiyiz canım bizim oğlan 2-2,5 saatte bir 90-120 cc arası mama yada süt içiyo canım senin süt durumun nasl artırabildin mi?

aynen canım ben de izledim kıskançlıktan çatladım:)

ah ah ben de çatladım canım hemen geldim yazdım zaten size:))) of ben aynaya baktıkça çatlaklarımı ve selülitlerimi görüyorum deliriyorum ya kadına bak maşallah taş gibi hala:)) hamilelikten önce hiç selülitim yoktu hamilelikle ve doğumla başladı neden acaba sağlıksız mı beslendim yoksa hormonlar mı etkili oldu anlamadım:26:

canım çok alakasız olacak ama oğlunun fotoğrafına bayıldım, bu kadar küçük olmasaymış keşke avatarlar:)

canım benim çok teşekkür ederiz oğluş nasıl mutlu oldu anlatamam popoyu havaya dikip durmaya bayılıyor eşim dalga geçiyor hep eyvah bizim oğlan topu dikti yine diye:)) ee bebiş gazlı olunca her popoyu diktiğinde panik oluyoruz kimi vuracak diye:))

sağolun kızlar cevaplar için.Onları da deniyeyim bakalım hiç yaşamamıştım çok kötü bi şeymiş.

Günaydın canım. ben de artık sıkıldım şu göbekten 5 kilom kaldı ama onlar da kalakaldı sanırım bir türlü yazıflayamıyorum artık.Abur cubur canım çok çekiyor hamileyken yiyemdim diye şimdi acısını öçıkarıyorum ama artık bırakmam lazım.% kiloyu vermeliyim artı 3 kiloda doğum öncesi almıştım yani 8 kilooooo offf nasıl etsek de versek limonata acnım yaaa :44::44: göbeğim küçük ama çatlak olmasa çok gıcık görünüyoooor

bebeğin nasıl canım uykuları düzene girdimi benim oğlum berbat uyku düzeni gündüz hiç uyku yok gece 11 e kadar bizimle oturuyor.Göğsümde uyuyor yerine bırakıyorum 10 dk sonra uyanıyor sinir oluyorum.Ne yapsam da alışltırsam gündüz uykusuna bilemiyorum :26::26:

cnm ben artık çok sıvı içiyorummm ehhh işteee süreklide sağma yapıyorum oda biraz arttırdı.ya cnm bizimki 1,5 saatte istiyo çok da az içiyo işgüç yapamıyoruzzzz çünkü yedi gazını al derken küçük bir iş den sonra yine zaman geliyoo bizim kız yine ıhhh diyooo tekrar anne sütüü şöyle seninki gibi 2 2,5 saat olsaa vallahii ne yapacağımı şaşırdım hiçbirşey yapamıyorummm evdeeee.zaten 20 daikada sağıp süt çıkıyooo tahmin et hayatımıı

benim bebiş gibi 1,5 saatte olan varmı ben yanmışımmm sizlerin nasıl

merhaba canım nasılsın? ben iyiyim oğlum da iyi biraz gazımız var malesef onunla uğraşıyoruz ama azalıyor artık sanki. önceden her gün bir kriz halindeydik şimdi arada tutyuyor öyle yoğun krizler gündüz 3-4 kere şekerleme yapıyor canım benim oğluş ama kısa kısa tabi eskisi gibi öyle 3 saat falan uyumuyor artık bizimle daha çok vakit geçirmek istiyor akşamları da 8-8buçuk gibi uyuyor eğer gazının olmadığı harika gecelerden biriyse 1 kere emmek için kalkıyor amaa gazımız varsa kök söktürüyor ne yapalım geçecek diyorum bu gaz da sıkmamaya çalışıyorum canımı.. birde çok tatlı olmaya başladı canım ya gülücükler çığlıklar tamam hep tatlıydı benim oğluş ama şimdi bir başka en sevdiği oyuncakları tavan lamba ve yastıklar gülücükler saçıyor:)) siz de durumlar nasıl canım düzene girebildiniz mi yavaş yavaş. alışıcaz canım ya daha çok yeniyiz aslında.

Son düzenleme:
sezeryan olan arkadaşlar kot pantalon falan giydiğinizde dikiş yerleriniz rahatsızlık veriyor mu? ben rahat edemiyorum hala ya pantalonun beli orayı kesiyormuş gibi oluyor canım acıyor. normalde bişey yok ağrı sızı falan ama hala rahat rahat pantalonlarımı giyemiyorum sizin de öyle mi yoksa benimki normal değil mi?

benim öyle bi sorunum yok canım.. çünkü zaten içlerine giremiyorum

benim öyle bi sorunum yok canım.. çünkü zaten içlerine giremiyorum

şimdi dur bir açıklık getirelim olaya:)) hiç kot giymiyormusun ya da ne giyiyorsun ve dikiş yerlerine pantolanların beli geldiği zaman acıtmıyor mu eğer öyleyse benim ki normal değil. bir görüneyim doktora yani şimdiye kadar geçmesimi gerekir yoksa normalde zaten bukadar sürüyor mu rahatsızlık hissi yani ben mi çok aceleci davranıyorum ayy sinir oldum nefret ediyorum gürselden

evet canım kotlarımın hiçbirir olmuyor hala tayt giyiyorum onların belinide yukarı çekiyorum..hiç dikişlere denk gelmedi daha ama ara ara benimde batıyor korse takınca

hava misss gibi..
oğluşumda bugün tam iki aylık güzelce giydirdim ilk defa tulum giymedi bahçivan giydirdim çok tatlı oldu yafff.... biz şöyleee erdeğe doğru yollanalım deniz havası almaya..
belki deniz havası iyi gelirde tekrar gündüzleri uzuuun uzuuun uyumaya başlar

canım 3 buçuk ay olacak doğum yapalı.. daha yeni yeni rahat olabiliyorum pantolonlarımda.. yoksa sürekli bir hafif sızlama olurdu, yada o uyuşukluğu daha çok hissederim pantolonun beli dikiş üstüne gelince.. 2 hamile pantolonum vardı biri kot biri kumaş onları giyiyorum hala..

78kilo ile hamile kaldım 91ile doğuma girdim... 1 buçuk aylıkken tartıldım 83e inmiştim.. dün tartıldım 85 olmuşum.. kafayı yiyeceğim.. havalar az daha ısınsa da uzun yürüyüşler yapabilsem bebişimi arabasına koyup.. güneşli olduğu zaman çıkıyoruz yine de 10-15 dakika ile kısıtlanıyoruz.. mahallemiz diğer yerlere göre az daha serin oluyor.. esiyor falan..

bol bol su sebze ve yürüyüşle hedefim önce 70kg.. nasip olursa da evlendiğim kiloya (58kg) ulaşırım inşallah.. kendimden nefret ediyorum ayna önünden geçmek istemiyorum..
çok bırakmışım kendimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…