- Konu Sahibi antidepresif
-
- #28.041
haydu t bende sana katılıyorum aç karnına tartıya çıkmak lazım zaten en sağlıklı sonucu bu şekilde alırız.
Ben aile hekimliğinde yaptırıyorum. Sadece devletin karşılamadığı aşıları özelde yaptırdım.kızlar aşılarınızı doktorunuz mu yapıyor yoksa aile hekimliğinde mi yapılıyor?
Ben yaş mayayı olduğu misket büyüklüğünde yuttum, sonra su içtim. Bugün de int.ten maya tableti siparişi verdim. Ay benim üzerimde çok büyük psikolojik baskı var, görümcem oğlunu 3 yaşına kadar emzirmiş:)) Benim de bi 1 yaşını bulsun di mi:))
Ay kızlar hiç kilo demeyin bana yaaa. Yaz da yaklaşıyor, memlekette şimdiden kaç yüz tane düğün daveti var, hiçbir elbisemin içine giremiyorum(
kızlar ya 2 kilo almışımtamam zaten kabul ediyorum çok yiyorum çoğu da boş kalori ama bu bir kaç gündür dikkat etmeye başlamıştım ufak ufak ve 2 kilo almışım şoktayım okadar yerken almıyordum da azaltınca nasıl aldım anlamadım ya şevkim kaçtı diyet yapamam zaten sütüm daha önemli kilolarımdan ama boş kalorileri çıkartırsam hayatımdan çok rahat kilo veririm ki ben diyordum aksine alırmışım
kızlar bebeği kabız olanlar için söylüyorum ben yaptım sizde yapın muhakkak doktora götürdüm fitil verdi bende fitil verdim ama sürekli sürekli fitil e ihtiyacı oluyordu fitilsiz kakasını yapamıyodu tekrar sordum ateş ölçer varya onu makatından yarım santimlik sokundurun ve genişletmeye çalışın günde 4 kez 2 dakika yeterli dedi. sokup çevirin azıcık... 1 hafta sonra sonuç verdi hiç zorlanmadan yaptı daha sona tekrar yaptı . ve makata sokup genişletmeye çalıştığınızda gazını bile çıkartıyor
aldım msjı sağolunTeşekkürler, gönderdim:)
3 çok yahuBen yaş mayayı olduğu misket büyüklüğünde yuttum, sonra su içtim. Bugün de int.ten maya tableti siparişi verdim. Ay benim üzerimde çok büyük psikolojik baskı var, görümcem oğlunu 3 yaşına kadar emzirmiş:)) Benim de bi 1 yaşını bulsun di mi:))
bizdede oluyo bana normal geldi hıçkırıncada oluyomeraba kızlar.. biraz önce oğlumu banyo yaptırırken farkettim hızlı hızlı nefes alıp verirken göğüs kafesi içine çöküyordu..
siz bebeklerinizde hiç rasladınızmı böyle bi duruma nete biraz baktım iyice kafam karıştı, korku bastı beni.
şu oto koltuğunun baş kısmının yanları çok kapalı bugün gördüm eşimde çocuklar sağı solu göremiyo yolda bakınamıyolar diye yorumlar okuduğunu söyledi bilginize ,yandan çekilmiş fotosu da yok ayrıca
kızlar aşılarınızı doktorunuz mu yapıyor yoksa aile hekimliğinde mi yapılıyor?
merhaba güzel anneler...
biz bugün doktor amcamıza gidemedik babamızın acil bir işi çıktı bırakamadı işini pazartesiye erteledik randevumuzu. çok da merak ediyordum oğluşun boyunu posunu sağlığını napalım kısmet pazartesiye artık oğluş iyi olsun yeter ki
ayyy bugün benim oğlan mızmızmızmız neden anlamadım ya uyku akıyordu gözlerinden yok uyumadı aldım kucağıma anında kapattı gözlerini uyudubana mı gıcığı anlamadım:)) yok yok anasını özlemiş benim kuzu ondan:)))
ayyy bugün benim oğlan mızmızmızmız neden anlamadım ya uyku akıyordu gözlerinden yok uyumadı aldım kucağıma anında kapattı gözlerini uyudubana mı gıcığı anlamadım:)) yok yok anasını özlemiş benim kuzu ondan:)))
canım benimki 5 gündür öyle.. kucağımda uyuyor bırakıyorum yatağına uyanıyor..
sabah kalkıp akşam yattı büyük adam gibi..
Al benimki de aynısı :) Dün akşam üzeri, uyku saati olmasına rağmen uyamam da uyamam diye diretti. Babası geldi, ona da direndi. Gözleri artık uykusuzluktan kıpkırmızı oldu, en sonunda gittim yatak odasına, ışıkları kapadım, mememi dayadım buna, öfleye pöfleye uyudu:) Sabah da yine aynı huysuz, yaşlı amcalar gibiydi. Meğer bağırsakları rahatsız ediyormuş çocukcağızı. Bezini iki kere doldurunca ağlaya ağlaya uyudu. Arada böyle nöbetlerimiz oluyor nedense.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?