- Konu Sahibi antidepresif
- #28.021
canım bu ayva suyunu bana da anlatırmısın deneyim ben de ımmm bayılırım ayvaya
bebişime de bol bol süt olacaksa oh ne ala

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar merhaba
benim kızım tam iki aylık oldu bugün aşı için sağlık ocağına gittik ama kilosunu tartınca ebemiz bu ay sadece 600 gr almış ve 5 kgolmuş. ilk ay 1 kilo almıştı . 600 gr sınırmış. mama başlasak mı dedi ebe ama kızım doyuyo huzursuzluğu olmuyo sütümde çok aşırı değil ama azda değil ama kafam çok karıştı en çok kilo alması gereken aylar bu aylar. sizce hiç olmazsa günde 1 defa mama versem mi benim durumumda olan var mı aranızda![]()
canım bu ayva suyunu bana da anlatırmısın deneyim ben de ımmm bayılırım ayvayabebişime de bol bol süt olacaksa oh ne ala
![]()
Canım ayvaları iri iri doğra, bol su ve çok çok az şekerle kaynat iyice, hatta şekersiz kaynatsan daha iyi ama o zaman tadı olmuyorSonra soğuyunca bardak bardak iç:)
çok sağol canım deneyeceğim severim ayvayı bakalım bu nasıl olacak.. mayayı nasıl tüketiyorsun canım. ben de denicem bunları ya sanki pek kilo almadı gibi bu ay oğlan tartmadım da bilemiyorum ama öyle geliyor banayarın öğrenicez artık doktor amcasından. en azından 6 ay emzirmek istiyorum ozaman biraz çaba miniklerimiz için
![]()
Ben yaş mayayı olduğu misket büyüklüğünde yuttum, sonra su içtim. Bugün de int.ten maya tableti siparişi verdim. Ay benim üzerimde çok büyük psikolojik baskı var, görümcem oğlunu 3 yaşına kadar emzirmiş:)) Benim de bi 1 yaşını bulsun di mi:))
doğuştan mı zatüreydi bebeğin nasıl oldu canım çok geçmi olsun
teşekkür ederim canım, bana hastalık bulaşmıştı ziyaretçilerden sanırım çünkü aylardır hastane dışında bir yere çıkmıyorum, benden de kızıma geçmiş, çok küçük olduğundan onda ciğerlere inivermiş. 40ından önce bence kimseyi eve sokmamalı gelenlerin yarısı hastaydı biz o kadar titizlendik yine hasta olduk![]()
Ben 1 yaşı koydum kendime hedef olarak :) 2013 yılına girerken veda ettiğim alkol ve sigarama geri döneceğim:)) 1 yaşa kadar besleyici oluyormuş ama sonrasını doktora soracağım.3 yaşına kadar mıokadar emzirmem ben istemem de yani belki yanlış bulacaksınız düşüncemi ama erkek bebeklerin 3 -4 yaşına kadar emzirilmemeleri gerektiğini düşünüyorum. zaten alacakları vitamin belli anne sütünün vitamini azalıyor ozamanlar ve çok çok az emiyordur eminim yani sadece zevk için alacağı faydayı çoktan almıştır zaten bilmem yanlış düşünüyorum belki. ama 1 1buçuk yaşına kadar inş emziririm ya
Ben ilk 40 gün gelen misafirlere bebeği kapı eşiğinden gösterip hemen odasına geri götürüyordum. Kimse de bişey diyemedi çünkü bana doktor sıkı sıkı tembihledi, bak bebeğini yoğun bakımdan çıkarıp veriyorum sana, hasta edip geri getirirsen iyileşmesi daha zor olur diye. Hastane çıkışı da hem eşime hem bana eğitim verirdi. O yüzden bana kalmadan eşim diyordu misafirlere "bizim oğlana doktor yasak koydu, ben bile işten gelince duşumu almadan elleyemiyorum" diye.inanmıyorum ya hasta hasta ziyarete mi geldiler hiç mi düşünce yok bu insanlarda ya görmeye geldikleri küçücük bir bebek ve bağışıklığı falan yok daha bu kuzuların. ben çok katı davrandım canım kayınvalidem falan bozuldular hatta ama riske atamam oğlumu komşumuz gelmişti ve bariz hasta kapıdan çevirdim kadını kusura bakmayın daha müsait bir zamanda yine bekleriz dedim yanlış anlamamasını da söyledim kimse kusura bakamaz böyle bir durumda zaten yeteri kadar yatmışım hastanede kimse kırılmasın diye yatıramam bebeğimi hastanede ve bebeklerimiz kolay atlatamıyor işte. ben de farketmemiş olsaydım hasta olduğunu belki bize de geçecekti canım çok çok geçmiş olsun. bak sinirlendim şimdi:))
Canım linkini atabilir misin?kızlar kraftın 15-36 kg luk oto koltuğu gitti gidiyorda 59 tl..
bilginiz olsun ben aldım ileriye yatırım![]()
kızlar ya 2 kilo almışımtamam zaten kabul ediyorum çok yiyorum çoğu da boş kalori ama bu bir kaç gündür dikkat etmeye başlamıştım ufak ufak ve 2 kilo almışım şoktayım okadar yerken almıyordum da azaltınca nasıl aldım anlamadım ya şevkim kaçtı
diyet yapamam zaten sütüm daha önemli kilolarımdan ama boş kalorileri çıkartırsam hayatımdan çok rahat kilo veririm ki ben diyordum aksine alırmışım
![]()
senin oğluş düzene girince böyle oldu
önceden daha çok yoruluyordun..
offff haklı olabilirsin canım önceden tur atıyorduk oğluşla evin içinde hem çenem hem kollarım hem bacaklarım çalışıyorduşimdi baksana sadece parmaklarım çalışıyor:)))) ay çok moralim bozuldu ya oğluşu da tartacaktım önce kendim tartılayım sonra onu alayım kucağıma dedim tartıda yazanı görünce arkama bakmadan kaçtım odadan:) buzdolabının üstüne boğazını tut diye yazı yapıstırcam sonunda
![]()
![]()
canım gün içinde fazla çıkarsın zaten yarın sabah aç karnına tartıl.. gerçek kilon ozaman belli olur.