2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim oğlanın saçlı maşallah gıcık oluyorum o yüzden göremiyorum kafasını ya bir tuhaflık oldu mu noldu diyorum. ama dün farkettim de ağlarken tepinirken oluyor bıngıldağı öyle. panik yaptım ama dün ya ishal falan mı oldu diye bugün iyi gibi tam emin olamıyorum uyuyor çünkü paşa uyuyorsa iyi demektir

hiç bastırmasan da çukur canım

doktorların tavsiyesi 6 ay sanırım ben ona uymayı düşünüyorum, ama kontrollerde daha erken başlayın derse bizimki başlarız

bizimkinde de sümüksü ben de endişelendim, ama hastanede kalırken hemşireler bundan bişe olmaz demişlerdi kakası için. cuma kontrol var unutmazsam sorayım

bizimkinde de sümüksü ben de endişelendim, ama hastanede kalırken hemşireler bundan bişe olmaz demişlerdi kakası için. cuma kontrol var unutmazsam sorayım

ben de sordum canım bugün arayıp bir kereyse sorun olmaz dedi tükürüklerini yutabiliyorlarmış bu haftalarda o yüzden olabilir ateşi yoksa keyfi yerindeyse endişelenme dedi birde kakası yeşil olduğu zaman kendi yediklerini de bir gözden geçir o da neden olur ama gün içinde bir kaç kere yeşil yaparsa ateş de varsa sorun var demektir dedi.

Ay oğluma nazar değdi heralde, hiç kucakçı değil bu diyip durmuşlardı h.sonu, sabah 8.dan beri kucağımda mızıldadı oğlum, şimdi yattı yatağına. Kollarım koptu, öldüm bittim yaa.

canım normalde haliduna gidiyordum ama senin anlattıklarından sonra kakası için senin gittiğin doktora gittim.. gerçekten iyi bi doktor ama sıra olayı bizi mahvetti..

canım elinle hafif bastırınca hafif çukur tabi.. diğeri sanırım gözle görülür bi çukurluk su kaybından dolayı ben yinede ne olur ne olmaz kakası sulu diye su veriyorum hergün biraz..

kızlar merhaba oncelıkle allah bebeklerımızı saglıklı sıhhatlı eylesın burada daha yenyım daha oncelerı basaka sayfalardaydım ama şimdi benımde ocakta bebegım olunca dogru yer burası dedım....benım sorunum su sutum cok az ne yaptıysam bollaşmadı ne yapacagımı bılemıyorum artık bu yuzden sınırlerım cok bozuk bebegım 52 gunluk daha ama ben gunde 2 yada 3 kez mama verıyorum uzulerek ne yapmam gerek daha...

benim sonuç aldıklarım; üzüm suyu, incir suyu, salep, armut

Ay oğluma nazar değdi heralde, hiç kucakçı değil bu diyip durmuşlardı h.sonu, sabah 8.dan beri kucağımda mızıldadı oğlum, şimdi yattı yatağına. Kollarım koptu, öldüm bittim yaa.

o nazar yok mu o nazar bazen kendimizin nazar ettiğini düşünüyorum bugün şöyle demeye gelmiyor bebekler hiç :) birde büyüme atağı diye bişey duydum nette o dönemlerde olabilirmiş huzusuzluğu , büyüyordur

bende ek gıdaya 4. ay başlamayı düşünüyorum, damak tadı 4. ayda başlarmış , 6. aydan sonra daha zorlanırlarmış diye duymuştum ek gıdayı. zaten sadece tattıracağım için bişy olacağını sanmıyorum birden yüklenecek değiliz, bazı lezzetlerden gerikalmasın

canım ilacım olsa başıma sürcem :26: ben bol bol sağmayı deneyeceğimcde fırsat yok, şimdi sağıyorum birsaat bir göğsümü sağıcam sonra diğerini emzireceğim, onuda sağacağım, gece de yapıcam aynısnı. bir iki gün deneyeceim sonuç alırsam koşup burdan müjdelerim :)

Melnizcim maşallah sütüne allah ndaha da artırsın doysun bebeler =))

eylül ayında kardeşimi bandırmaya gelin verdik , yalnızlıktan,özlemden depresyona girdi zavallım =((

bizimki de dün benim kucağımdan inmedi ama başkasının kucağına gidince feryat figan ediyor bana gelince susuyor..bazen olurmuş öyle anne kokusu istermiş...

oda konusunda ben geç kalmışım demekki dün temizliğini ve yerleştirmesini bitirdim ama yanımdan ayırmayı henüz düşünmüyorum

canım sıra beklersen gerçekten çok zor oluyor hele de küçük bir bebekle.. bir daha gideceğin zaman randevu al bence hiç sıra beklemiyorsun ozaman rahat oluyor sanırım plansız gittiğiniz için randevu almadınız.. evet ben çok sevdim doktoru biraz sert ama her ihtimali değerlendiriyor çok inceliyor en azından bana güven veriyor halidun sorduğum soruların çoğuna bilemeyiz diye cevap veriyordu kendimden şüphe etmiştim artık çok mu zor sorular soruyorum diye

eylül ayında kardeşimi bandırmaya gelin verdik , yalnızlıktan,özlemden depresyona girdi zavallım =((

aileden uzak olmak gerçekten zor canım.. sen bandırmada olsaydın bebeklerle bir buluşma ayarlardık havalar ısındığı zaman.. haydut ve hpt_honey arkadaşlarımız da bandırmada bebişleri tanıştırırdık

merhaba.. ben still tee,rezene içiyorum faydası olduğunu düşünüyorum ama en büyük farkı armut ve salep de farkettim gerçekten çok işe yaradığını düşünüyorum. ayrıca denemedim ama boza da çok artırıyormuş. umarım hepimizin bol bol sütü olur da istediğimiz kadar emzirebiliriz...

canım sıkıldığında bizleri arayabilir.. bilirim yalnızlık çoook zorr..

evet cnm iyi bi doktor içim rahat etsin diye tahlil yaptırdı.. tek ötü yani o kalabalık gelir gelmez oğlumu banyoya soktum :))

evet cnm havalar ısınsın tanıştıralım bebişleri..en son doğumdan bi gün önce ocaklara gelip kahvaltı yapmıştık.. evim dublex diyordunyaa dedim bunlardan birinde oturuyordur heralde :)

canım sıkıldığında bizleri arayabilir.. bilirim yalnızlık çoook zorr..

yaza gelin denize gireriz deyip duruyor kısmet olur da gelirsek haberleşip tanışmayı çok isterim...

Haydutcum söyleyeyim üye olsun buraya , tanıştırayım sizi ne iyi gelir sohbetiniz

aa canım haberim olsun bir daha gelirseniz bu kadar yakınız ama hiç görüşemedik hatta hastanede 1gün arayla doğum yaptık aynı anda hastanedeydik birde küçük bir hastane aynı kattaydık ya bu kadar yakındık mutlaka birbirimizi gördük bile ama nerden tanıcaz havalar ısınsın da bir görüşme ayarlayalım gerçekten güzel olur

yaza gelin denize gireriz deyip duruyor kısmet olur da gelirsek haberleşip tanışmayı çok isterim...

Haydutcum söyleyeyim üye olsun buraya , tanıştırayım sizi ne iyi gelir sohbetiniz

canım cidden üye olsa ya buraya konuşup tanışırız kaynatırız ne güzel hem yakınız da görüşme imkanımız da olur sıkıntısına özlemine az da olsa iyi geliriz belki sen de yazın gelirsen tanışmayı çok isterim kızlar. hey bandırmalılar

kızlar huysuz oğlum bugün 10da kalktı 12de tekrar yattı hala uyuyor şok geçirmek üzereyim hiç tarzı da değildir böyle güzel uyumak uyansın sorcam bu iyiliğini neye borçluyuz küçük bey diye gerçi bana da iyilik yaramıyor gidip gelip bakıyorum şimdi de acaba hasta mı diye:26: dün de tedirgin oldum ya azcık yok valla çocuk uyusa suç uyumasa suç

tu tu tu maşallah dilini ısır =))) benim oğlan ne zaman böyle uzun uyusa fırtına öncesi sessizlik diyorum ben =)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…