- Konu Sahibi antidepresif
-
- #27.601
kızlar acemiliğime verin bir sorum olacak bebeklerinizin bıngıldağını hafifçe ellediğiniz zaman hafif çukurluk geliyor mu elinize. tamam normalde boşluk var ama bastırınca mı çıkıyor ortaya yoksa çok hafif bıngıldağın oralara dokunduğunuzda orası çevresine göre daha çukur olduğu belli oluyormu karışık bi soru oldu ama:)
Hazır sohbet halindeyken bir konu daha açayım da tartışalım:)
Ben 4. ayda ek gıdaya başlamayı düşünüyorum. Öğün olarak değil ama tattırma ve alıştırma amaçlı. Sizin düşünceniz nedir?
işte bu yüzden soruyorum canım dokunduğum zaman ama hiç bastırmadan çook hafif dokunduğumda sanki çok az çukurluk varmış gibi geliyor. ama bayağdır böyle dikkatimi çekiyordu ama her seferinde kontrol de ediliyor içim rahat etmedi ya. biraz öncede bezini değiştirdim kakası hafif sümüksü geldi:26: içime kurt düştü şimdi
hiç bastırmasan da çukur canım
bizimkinde de sümüksü ben de endişelendim, ama hastanede kalırken hemşireler bundan bişe olmaz demişlerdi kakası için. cuma kontrol var unutmazsam sorayım
merhaba canım bugün normale döndü kakası keyfi de düzeldi ama takip edicem eğer tekrarlarsa götürcem kontrolümüz haftaya ama tekrarlarsa içim rahat etmez götürürüm. bu arada sen hangi çocuk doktoruna gidiyorsun canım.
canım benim oğlanın saçlı maşallah gıcık oluyorum o yüzden göremiyorum kafasını ya bir tuhaflık oldu mu noldu diyorum. ama dün farkettim de ağlarken tepinirken oluyor bıngıldağı öyle. panik yaptım ama dün ya ishal falan mı oldu diye bugün iyi gibi tam emin olamıyorum uyuyor çünkü paşauyuyorsa iyi demektir
kızlar merhaba oncelıkle allah bebeklerımızı saglıklı sıhhatlı eylesın burada daha yenyım daha oncelerı basaka sayfalardaydım ama şimdi benımde ocakta bebegım olunca dogru yer burası dedım....benım sorunum su sutum cok az ne yaptıysam bollaşmadı ne yapacagımı bılemıyorum artık bu yuzden sınırlerım cok bozuk bebegım 52 gunluk daha ama ben gunde 2 yada 3 kez mama verıyorum uzulerek ne yapmam gerek daha...
Ay oğluma nazar değdi heralde, hiç kucakçı değil bu diyip durmuşlardı h.sonu, sabah 8.dan beri kucağımda mızıldadı oğlum, şimdi yattı yatağına. Kollarım koptu, öldüm bittim yaa.
kızlar merhaba oncelıkle allah bebeklerımızı saglıklı sıhhatlı eylesın burada daha yenyım daha oncelerı basaka sayfalardaydım ama şimdi benımde ocakta bebegım olunca dogru yer burası dedım....benım sorunum su sutum cok az ne yaptıysam bollaşmadı ne yapacagımı bılemıyorum artık bu yuzden sınırlerım cok bozuk bebegım 52 gunluk daha ama ben gunde 2 yada 3 kez mama verıyorum uzulerek ne yapmam gerek daha...
yok canım haydut arkadaşımızla aynı yerdeyiz biz bandırmadayız:) ama 4 sene ankarada okudum ve çok severim arkadaşlarım falan hep soğuk şehir falan derler fazla sevmezler ama ben çok seviyorum eşimin akrabaları var orda şansıma da arada gidiyoruz:)
Ay oğluma nazar değdi heralde, hiç kucakçı değil bu diyip durmuşlardı h.sonu, sabah 8.dan beri kucağımda mızıldadı oğlum, şimdi yattı yatağına. Kollarım koptu, öldüm bittim yaa.
canım sıra beklersen gerçekten çok zor oluyor hele de küçük bir bebekle.. bir daha gideceğin zaman randevu al bence hiç sıra beklemiyorsun ozaman rahat oluyor sanırım plansız gittiğiniz için randevu almadınız.. evet ben çok sevdim doktoru biraz sert ama her ihtimali değerlendiriyor çok inceliyor en azından bana güven veriyor halidun sorduğum soruların çoğuna bilemeyiz diye cevap veriyorducanım normalde haliduna gidiyordum ama senin anlattıklarından sonra kakası için senin gittiğin doktora gittim.. gerçekten iyi bi doktor ama sıra olayı bizi mahvetti..
canım elinle hafif bastırınca hafif çukur tabi.. diğeri sanırım gözle görülür bi çukurluk su kaybından dolayı ben yinede ne olur ne olmaz kakası sulu diye su veriyorum hergün biraz..
eylül ayında kardeşimi bandırmaya gelin verdik , yalnızlıktan,özlemden depresyona girdi zavallım =((
Melnizcim maşallah sütüne allah ndaha da artırsın doysun bebeler =))
eylül ayında kardeşimi bandırmaya gelin verdik , yalnızlıktan,özlemden depresyona girdi zavallım =((
bizimki de dün benim kucağımdan inmedi ama başkasının kucağına gidince feryat figan ediyor bana gelince susuyor..bazen olurmuş öyle anne kokusu istermiş...
oda konusunda ben geç kalmışım demekki dün temizliğini ve yerleştirmesini bitirdim ama yanımdan ayırmayı henüz düşünmüyorum
canım sıra beklersen gerçekten çok zor oluyor hele de küçük bir bebekle.. bir daha gideceğin zaman randevu al bence hiç sıra beklemiyorsun ozaman rahat oluyor sanırım plansız gittiğiniz için randevu almadınız.. evet ben çok sevdim doktoru biraz sert ama her ihtimali değerlendiriyor çok inceliyor en azından bana güven veriyor halidun sorduğum soruların çoğuna bilemeyiz diye cevap veriyordukendimden şüphe etmiştim artık çok mu zor sorular soruyorum diye
aileden uzak olmak gerçekten zor canım.. sen bandırmada olsaydın bebeklerle bir buluşma ayarlardık havalar ısındığı zaman.. haydut ve hpt_honey arkadaşlarımız da bandırmada bebişleri tanıştırırdık
aileden uzak olmak gerçekten zor canım.. sen bandırmada olsaydın bebeklerle bir buluşma ayarlardık havalar ısındığı zaman.. haydut ve hpt_honey arkadaşlarımız da bandırmada bebişleri tanıştırırdık
canım sıkıldığında bizleri arayabilir.. bilirim yalnızlık çoook zorr..
canım sıkıldığında bizleri arayabilir.. bilirim yalnızlık çoook zorr..
evet cnm iyi bi doktor içim rahat etsin diye tahlil yaptırdı.. tek ötü yani o kalabalık gelir gelmez oğlumu banyoya soktum :))
evet cnm havalar ısınsın tanıştıralım bebişleri..en son doğumdan bi gün önce ocaklara gelip kahvaltı yapmıştık.. evim dublex diyordunyaa dedim bunlardan birinde oturuyordur heralde :)
yaza gelin denize gireriz deyip duruyor kısmet olur da gelirsek haberleşip tanışmayı çok isterim...
Haydutcum söyleyeyim üye olsun buraya , tanıştırayım sizi ne iyi gelir sohbetiniz
kızlar huysuz oğlum bugün 10da kalktı 12de tekrar yattı hala uyuyor şok geçirmek üzereyim hiç tarzı da değildir böyle güzel uyumakuyansın sorcam bu iyiliğini neye borçluyuz küçük bey diye gerçi bana da iyilik yaramıyor gidip gelip bakıyorum şimdi de acaba hasta mı diye:26: dün de tedirgin oldum ya azcık yok valla çocuk uyusa suç uyumasa suç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?