• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar huysuz oğlum bugün 10da kalktı 12de tekrar yattı hala uyuyor şok geçirmek üzereyim hiç tarzı da değildir böyle güzel uyumak:51: uyansın sorcam bu iyiliğini neye borçluyuz küçük bey diye:38: gerçi bana da iyilik yaramıyor gidip gelip bakıyorum şimdi de acaba hasta mı diye:26: dün de tedirgin oldum ya azcık yok valla çocuk uyusa suç uyumasa suç:1:

K.validem gibisin sen de :) "Çok uyuyor bu çocuk, hasta olcak" diyip durdu bizde kaldığı gece:) Yok anne onun huyu öyle uyur, uykuyu sever diyorum, yine de gidip gelip baktı bişey oldu diye:)

K.validem gibisin sen de :) "Çok uyuyor bu çocuk, hasta olcak" diyip durdu bizde kaldığı gece:) Yok anne onun huyu öyle uyur, uykuyu sever diyorum, yine de gidip gelip baktı bişey oldu diye:)

ay yok canım uyusun canıma minnet normalde de gece güzel uyuyor 6-6buçuk saat uyur ama her gün istisnasız 6da kalkar ve kakasını yapar:1: bugün yaptı yine ama hiççç uyanmadı altını değiştirirken bile uyudu 10da uyandı sonra 2 saat gayet sakin durdu kendi kendine oynadı aa noluyoruz dedim ben de hani herşey nasıl bukadar güzel olabilir diye düşündüm acaba hasta da ondan keyifsiz de banamı sakin geliyor dedim yoksaaa uyusun oh canıma minnet zaten normali senin oğlan:)) artık büyüdüler uyumaları lazım:55: ahhh inş düzene giriyordur artık böyle güzel uyur ne mutlu olurum :52:

canım merhaba nasılsın? nerelerdeydin aa yapma bir daha böyle oğlumla çok merak ettik hem merveyi hem seni:16: oğlum merveye sevgilerini ve öpücüklerini yolluyor:))

kızlar bebeklerinizle nasıl vakit geçiriyorsunuz? onları oyalamak için neler yapıyorsunuz? hiç oyuncak alanınız oldu mu dönence oyun halısı gibi? oynuyorlar mı falan biraz anlatın işte merak ediyorum emzirme ve uyku dışında nasıl geçiyor gününüz

yaza gelin denize gireriz deyip duruyor kısmet olur da gelirsek haberleşip tanışmayı çok isterim...

Haydutcum söyleyeyim üye olsun buraya , tanıştırayım sizi ne iyi gelir sohbetiniz :16:

evet canım gel bebeişleri denize sokarız beraber yüzerler :) deniz analarından fırsat bulurlarsa:9:
tabiki üye olsun o depresyona bende girdim :) hoş hala çıkmış sayılmamda ara ara geliyor terelelliler..

aa canım haberim olsun bir daha gelirseniz bu kadar yakınız ama hiç görüşemedik hatta hastanede 1gün arayla doğum yaptık aynı anda hastanedeydik birde küçük bir hastane aynı kattaydık ya bu kadar yakındık:1: mutlaka birbirimizi gördük bile ama nerden tanıcaz:19: havalar ısınsın da bir görüşme ayarlayalım gerçekten güzel olur

tabiki cnm neden olmasın. şu bandırmanın ayazı bitsinde:1:

kızlar huysuz oğlum bugün 10da kalktı 12de tekrar yattı hala uyuyor şok geçirmek üzereyim hiç tarzı da değildir böyle güzel uyumak:51: uyansın sorcam bu iyiliğini neye borçluyuz küçük bey diye:38: gerçi bana da iyilik yaramıyor gidip gelip bakıyorum şimdi de acaba hasta mı diye:26: dün de tedirgin oldum ya azcık yok valla çocuk uyusa suç uyumasa suç:1:
ayy bugün bende şoklardayım aynen benimkide öyle tütütüt nazar değmesin:nazar: havadanmı acaba:)
kızlar bebeklerinizle nasıl vakit geçiriyorsunuz? onları oyalamak için neler yapıyorsunuz? hiç oyuncak alanınız oldu mu dönence oyun halısı gibi? oynuyorlar mı falan biraz anlatın işte merak ediyorum emzirme ve uyku dışında nasıl geçiyor gününüz

canım benimki kucakta evi gezecek eşyaları inceliycek, duvarlara bakacak yoksa asla yattığı yerde durmuyor en fazla 5dk..
çok yorucu kollarım kopuyor bazen.. oto koltuğunu eve çıkardım onda hiç durmuyor sadece arabada giderken duruyor acaba rahatmı edemiyor ? iki büklüm oluyor..geçen alışveriş merkezinde bile durmadı arabasında ben kucağıma aldım babası boş arabayı sürdü :(
nasıl vazgeçiricem bilmiyorum

Son düzenleme:
kızlar çok teşekkürr ederim verdiğiniz cevaplar için çok şükür pişiğimizi hallettik
teramisin deri kremi 2 günde geçirdi sizinde bilginiz olsun birebir geliyor ağır pişiğimizi geçirdi

evet canım gel bebeişleri denize sokarız beraber yüzerler :) deniz analarından fırsat bulurlarsa:9:
tabiki üye olsun o depresyona bende girdim :) hoş hala çıkmış sayılmamda ara ara geliyor terelelliler..

tabiki cnm neden olmasın. şu bandırmanın ayazı bitsinde:1:

ayy bugün bende şoklardayım aynen benimkide öyle tütütüt nazar değmesin:nazar: havadanmı acaba:)

canım benimki kucakta evi gezecek eşyaları inceliycek, duvarlara bakacak yoksa asla yattığı yerde durmuyor en fazla 5dk..
çok yorucu kollarım kopuyor bazen.. oto koltuğunu eve çıkardım onda hiç durmuyor sadece arabada giderken duruyor acaba rahatmı edemiyor ? iki büklüm oluyor..geçen alışveriş merkezinde bile durmadı arabasında ben kucağıma aldım babası boş arabayı sürdü :(
nasıl vazgeçiricem bilmiyorum

canım cidden havadanmı bilmem ama güzel uyudu böyle değl normalde aman nazar değmesin:nazar: belki düzenleri oluşuyordur belki böyle sakin olacaktır huyları ahhh keşkee:31:
limana mı gittiniz canım benim oğlan bayılıyor oraya gerçi henüz görmek nasip olmadı ne zaman gittiysek uyudu hep:) amaa oto koltuğunda imkansız bizimki de durmuyor canım evde durup bakınıyor ama okadar asla uyumaz rahat edemiyor sanırım ya

canım cidden havadanmı bilmem ama güzel uyudu böyle değl normalde aman nazar değmesin:nazar: belki düzenleri oluşuyordur belki böyle sakin olacaktır huyları ahhh keşkee:31:
limana mı gittiniz canım benim oğlan bayılıyor oraya gerçi henüz görmek nasip olmadı ne zaman gittiysek uyudu hep:) amaa oto koltuğunda imkansız bizimki de durmuyor canım evde durup bakınıyor ama okadar asla uyumaz rahat edemiyor sanırım ya

evet cnm limana gittik.. iyiki tek gitmemişim hem arbayı sürüp hem kucakta benim oğluşu nasıl taşrdım bilmem :)
uyumadıda öyle gözlerinin bi açtı bi kapattı.. bu haftasonu bursaya gidelim diyoruz biyandanda korkuyorum

Merhaba
2013 Ocak Annelerine yer acmak icin konu sabitten alinmistir :)

valla chicconn ana kucağında takılı bir kuş var bazen onunla oyalanıyor,oyalanıyor dediğim 5 dk...onun dışında sohbet ediyoruz,küçük kurbağa,minik kuş,ali babanın çiftliği gibi muhtelif şarkıları söylüyorum öyle oyalamaya çalışıyorum ama bu da en fazla 10-15 dk...gaz sancılarımız sebebiyle kucağa alındı sürekli alıştımı ne yaptı kucakta evin içinde dolanmayıda seviyor...oyun halısı alıcam onu denicem birde bakalım kaç dakika oyalanıcak

kızlar çok teşekkürr ederim verdiğiniz cevaplar için çok şükür pişiğimizi hallettik
teramisin deri kremi 2 günde geçirdi sizinde bilginiz olsun birebir geliyor ağır pişiğimizi geçirdi

dilopolo geçmiş olsun canım

iyi akşamlar kızlar biraz önce doktordan geldik minik hanım 6800 gr olmuş doktor çok güzel dedi mama sakın verme dedi zaten vermiyorum bende kabul etmiyo çünkü 2. ay 800gr almıştı mamasız az diye çok üzülmüştüm doktor yine gayet ii demişti doktorumun tavsiyesi üzerine süt yapan kahve içiyorum ve boza leblebi ve haftanın 3 4 günü balık yiyorum bu üçünü ye sütsüz kalmazsın demişti sütüm asla taşmıyo arada damlıyo açıkken ama çok sık emziriyorum kızım reddetmediği sürece balıkta yapıyodur ama leblebi ve boza süper işe yaradı tavsiye ederim :56:

iyi akşamlar kızlar biraz önce doktordan geldik minik hanım 6800 gr olmuş doktor çok güzel dedi mama sakın verme dedi zaten vermiyorum bende kabul etmiyo çünkü 2. ay 800gr almıştı mamasız az diye çok üzülmüştüm doktor yine gayet ii demişti doktorumun tavsiyesi üzerine süt yapan kahve içiyorum ve boza leblebi ve haftanın 3 4 günü balık yiyorum bu üçünü ye sütsüz kalmazsın demişti sütüm asla taşmıyo arada damlıyo açıkken ama çok sık emziriyorum kızım reddetmediği sürece balıkta yapıyodur ama leblebi ve boza süper işe yaradı tavsiye ederim :56:[/QUO

ne guzzel kılo almıs masaallah bebişine, bu süt yapan kahve nasıl bısey ve nerlerde bulunuyor? bıde kahve ve lebleebı gaz yapmıyormı cunkı nohut gazz yapar derler o yuzden sordum?

Son düzenleme:
kızlar aranızda sezaryen olanlar spora nezamn başlıcaksınız 1.5 ay oldu artık plates mekik yapıp bir an önce simit göbeğimden kurtulmak istiyorum bişe giydimmi kocamn çıkıo napıcam bilen varmı yada ne yaparsam bu göbeği küçültürüm lütfen yardm edin kızalr :(

iyi akşamlar kızlar biraz önce doktordan geldik minik hanım 6800 gr olmuş doktor çok güzel dedi mama sakın verme dedi zaten vermiyorum bende kabul etmiyo çünkü 2. ay 800gr almıştı mamasız az diye çok üzülmüştüm doktor yine gayet ii demişti doktorumun tavsiyesi üzerine süt yapan kahve içiyorum ve boza leblebi ve haftanın 3 4 günü balık yiyorum bu üçünü ye sütsüz kalmazsın demişti sütüm asla taşmıyo arada damlıyo açıkken ama çok sık emziriyorum kızım reddetmediği sürece balıkta yapıyodur ama leblebi ve boza süper işe yaradı tavsiye ederim :56:[/QUO

ne guzzel kılo almıs masaallah bebişine, bu süt yapan kahve nasıl bısey ve nerlerde bulunuyor? bıde kahve ve lebleebı gaz yapmıyormı cunkı nohut gazz yapar derler o yuzden sordum?

canım leblebi beyaz mı yoksa sarı kavrulmuş olanmı

gaz yaparmı bilmiyorum çünkü benim kızımda hiç yaşamadık gaz sorunu kısmetse ayın 20sinde 3 aylık olcaz sarı leblebi yiyorum beyazda olur ama sarı daha etkili dedi doktor balıkta vitaminini arttırıyomuş hamileyken şeker ve tansiyon vardı bende sürekli diyet yaptım çoğu şeyden uzak durdum kızımın popuşunda siyah bi lekemiz var hatta :1: ama geçermiş sürekli sebze yedim balık ve kırmızı ette her ögünde yedim sayılır hamur işleri tatlılar kurabiyeler hiç bişey yemedim günde 1 tane elma yedim başka meyve yemedim yasaktı ama balık sayesinde 3980 gr doğdu kızım tansiyonum çıktığı için erken aldılar kızımı yoksa dahada tombiş olurdu dedi doktor balık çok vitaminli bol bol tüketelim bence

kızlar aranızda sezaryen olanlar spora nezamn başlıcaksınız 1.5 ay oldu artık plates mekik yapıp bir an önce simit göbeğimden kurtulmak istiyorum bişe giydimmi kocamn çıkıo napıcam bilen varmı yada ne yaparsam bu göbeği küçültürüm lütfen yardm edin kızalr :(

canım benim doktorum 40. gün kontrole gittiğimde spora başlayabilirsin ,ufak ufak yürüyüşle başla ama 1-2 ay daha karın çalışma demişti...ben şuan sadece yürüyüş yapıyorum havalar ısınsın belediyenin parklara koyduğu spor aletlerine başlicam

tu tu tu maşallah dilini ısır =))) benim oğlan ne zaman böyle uzun uyusa fırtına öncesi sessizlik diyorum ben =)))

canım haklıymışsın fırtına öncesi sessizlikmiş galiba gece burnumdan getirdi oğlum her 2 saatte 1 uyandı bazı arkadaşlarımız ee az kalkmış diyebilir belki:) amaa emip hemen uymuyor ki paşa yok emmesi yok gazını çıkartması uykuya dalması derken en azından yarım saat geçiyor sonra benim uykuya dalmam var tam dalıyorum paşa yine basıyor çığlığı ona da söyledimamabir büyüsün çıkarcam acısını:4::1:
evet cnm limana gittik.. iyiki tek gitmemişim hem arbayı sürüp hem kucakta benim oğluşu nasıl taşrdım bilmem :)
uyumadıda öyle gözlerinin bi açtı bi kapattı.. bu haftasonu bursaya gidelim diyoruz biyandanda korkuyorum

bizim oğlan çok seviyor canım limanı hareket halinde olduğundanmıdır nedir sakin duruyor ama araba koltuğunda götürmek gibi bir hata yaptık bir kere bütün avm yi başımıza yıktı sağolsun rahat edemiyor demek ki dedim bir daha dışarda kullanmıyorum imkansız rahat durmuyor çünkü. canım araba yolculukları sakinleştirirmiş bebekleri belli olmaz belki uslu durur denemeden bilemezsiniz:))

canım aynı dert bende de var bende kurtulmak istiyorum biran önce göbeğimdene ama cesaret edemiyorum henüz mekik falan çekmeye yürüyüş yapmaya çalışıyorum hava iyiyse değilse de farketmiyor oğluşla evin için bayağ bir yol katediyoruz sağolsun:))

canım haklıymışsın fırtına öncesi sessizlikmiş galiba gece burnumdan getirdi oğlum her 2 saatte 1 uyandı bazı arkadaşlarımız ee az kalkmış diyebilir belki:) amaa emip hemen uymuyor ki paşa yok emmesi yok gazını çıkartması uykuya dalması derken en azından yarım saat geçiyor sonra benim uykuya dalmam var tam dalıyorum paşa yine basıyor çığlığı ona da söyledimamabir büyüsün çıkarcam acısını:4::1:

bizim oğlan çok seviyor canım limanı hareket halinde olduğundanmıdır nedir sakin duruyor ama araba koltuğunda götürmek gibi bir hata yaptık bir kere bütün avm yi başımıza yıktı sağolsun rahat edemiyor demek ki dedim bir daha dışarda kullanmıyorum imkansız rahat durmuyor çünkü. canım araba yolculukları sakinleştirirmiş bebekleri belli olmaz belki uslu durur denemeden bilemezsiniz:))

peki neyle geziyorsunuzz cnm limanda benimkide durmuyor oto koltuğunda acaba diyorum arabasını yatış pozisyonunamı alsam? yada karşı olmama rağmen dayanamayıp kanguru alıcam..

Back