2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

işte bu yüzden soruyorum canım dokunduğum zaman ama hiç bastırmadan çook hafif dokunduğumda sanki çok az çukurluk varmış gibi geliyor. ama bayağdır böyle dikkatimi çekiyordu ama her seferinde kontrol de ediliyor içim rahat etmedi ya. biraz öncede bezini değiştirdim kakası hafif sümüksü geldi:26: içime kurt düştü şimdi

canım çok çok az sadece ağzına dokundurarak olabilir belki ama ben 5.aydan önce başlamayı düşünmüyorum çünkü sindirim sistemleri oluşmamış oluyor henüz ama sen de demişsin zaten sadece tattırma amaçlı diye.. gerçi babamız biraz katı bu konuda kesinlikle verdirtmem diyor:26:

Ben de katıydım önceden ama annem biz 3 kardeşe de 2 aylıktan itibaren kendi yediği yemeklerden tattırmaya başlamış. Kahvaltıda yumurtanın sarısını, peyniri falan ezip damağımıza koyarmış az az. Geçenlerde de görümcemin k.validesi "ben 3 çocuğumda da kendi kaşığımın tersiyle tarhana çorbasını tattırırdım daha 2 aylıklarken, hiçbirisi yemek seçmez" diyince 4. ay çok erken görünmedi gözüme.

çok abartmadıktan sonra yani sadece tattırma amaçlı olduktan sonra bence de sorun yok bana da çok söylüyorlar şöyle yaptık böyle yaptık şimdi hiç yemek seçmezler diye ama ama bana pek inandırıcı gelmiyor yani erken tattırmakla sonradan yemek seçmesinin arasında bağlantı olduğunu düşünmüyorum. yine de 4.ayda sadece tattırmaktan zarar gelmez sanırım:)

kızlar şu bıngıldak konusunda aydınlatın beni içim rahat etmedi ya

Canım gönderdiğim makaleyi okudun mu? Bence sıkıntılı bir durum yoktur ama için rahatlasın istersen bir kaç çay kaşı su ver bebeğine ya da rezene. İshal olup su kaybetti diye korkuyorsun sanırım. Ama öyle olsa farkederdin zaten, merak etme.

canım makaleyi göremedim:26: ama evet acaba ishal oldu da su mu kaybetti diyorum şimdi kakası da hafif sümüksüydü ne bileyim içim rahat etmedi ya çok çukur değil tabi ki ama çok çok hafif içe çökük sanki kakasının sümüksü olması da normal değil diyoruz ya hep

Dün misafirliğe gittiğimiz evin oğlu (7 yaşında kendisi) hindistan cevizi yedirmek istedi oğluma, ben de oğlumu çok sevdiğini bildiğim için "tamam ama sadece ağzının kenarında gezdir (çubuk hindistan cevizi, yaş meyve olan)" dedim, ay benim oğlum sanki haftalardır aç duruyormuş gibi hindisntan cevizi çubuğunun ucunu kaptığı gibi ağzıyla, dudaklarını sımsıkı kapadı, dişetleriyle ezmeye çalıştı:)

canım merhaba nasılsın ewet ya görüşemiyoruz ne zamandır...bebişin nasıl gaz soruunuz hafifledi mi biraz? msnen falan varsa versene senin bebişi merak ediyorum bu foto çok uzak

ben erken başlamaya hep karşıydım su bile vermiyorum ama sanırım sütüm 6 ay yetmicek o yüzden 4 ay bitince tattırmayla başlarım heralde

oğlumun kafası keltoş olduğundan heran görebiliyorum çook ağladığında kendini kastığında ve şiddetli emdiğinde bıngıldağı inip kalkıyo elimi gezdirince hafif kur isediyorum ama bence nrmal çünkü dıştan bakınca belli olmuyo çukurluk ztn hissetmemiz normal değilmi elleyince,çukur ztn ?

benim arkadaşımın bebeği şuan 6 aylık 4 aylıkken yavaş yavaş ek gıdaya başladı çok az veriyodu tattırıyodu filan ama acillik oldular doktor çok kızmış daha ufak ne yaptın diye bağırsaklarına zararlı olmuş bunu en i doktorları bilir bence sormadan asla başlamayın ben su veriyorum arada çok az sadece beni emiyo ama evim çok sıcak doktorumda verebilirsin dedi sormadan hiç bişey yapmıyorum rezeneye filanda zararlı dedi zaten gaz sorunu olmadı

bu haftalarda normal galiba ya dikat ediyorumda sümüksü veya yeşil kaka şikayei 6 -8 hafta arası 7. hafta içindeyiz bizde de var aynı şikayet kendi balgamını yutuyo diyo herkes

bende şunu merak ediyoum yeni emdi ve ardından balgamsı süt kustu ne demek? sü kesiği gibi olunca ne demek?

dr randevusunu erkene almak gerekicek galiba :44:

bende şunu merak ediyoum yeni emdi ve ardından balgamsı süt kustu ne demek? sü kesiği gibi olunca ne demek?

dr randevusunu erkene almak gerekicek galiba :44:

Süt kesiği gibi gelen süt mideden geliyor demektir, sinidirilmekte olan sütü kusmuştur. Su gibi olan süt ise daha mideye inmeden, fazla içilen sütün kusulmasıymış.

kızlar nasılsınız?ben bu oglanla ne yapacagım bilmiyorum çok az emiyor...kilo almıyor....ve uykusu çok az...2saat uyuduysa en az 4 5 saat uyanık....uyuyarak büyür lafına inat uyumuyo(heleki geceleri 11 gibi başlayıp saatlerce aglıyo...ne yapacagım ben ya...birde 4kilo dogdu şuan 2 aylık ama 5 kilo bile zor gelir(((

evet cnm bende başlıycam.. hatta ben şimdiden günde iki çay kaşığı su veriyorum şapur şupur bi içiyor.. ablamda 4 aylıkkken hafif hafif başladı hiç bi ek gıdayı redetmedi yeğenim..

cmnm bizim kakamızda aynıydı ben götürdüm doktora, doktor normal ama için rahat etmiyorsa tahlil yapalım dedi.. babamız sabahın 4ünde kaka yetiştirdi hastaneye:)
şükür bişey çıkmadı

canım merhaba ankaralısın galiba şimdi nerede yaşıyorsun

evet cnm ankaralıyım ama evlenince bandırmaya geldim..hem ailem uzakta hemde sıkılıyorum burda.. ama bunada şükür

Son düzenleme:

merhaba canım bugün normale döndü kakası keyfi de düzeldi ama takip edicem eğer tekrarlarsa götürcem kontrolümüz haftaya ama tekrarlarsa içim rahat etmez götürürüm. bu arada sen hangi çocuk doktoruna gidiyorsun canım.

canım başka bir derdi de olabilir ama belki gazı vardır benim oğlum da gazı olduğu zaman ememiyor kıvranıyor ıkınıyor az az sadece onu azcık idare edecek kadar emiyor ne zaman ki çıkarıyor gazını rahatlıyor ve saldırıyor memeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…