- 25 Kasım 2010
- 4.441
- 6
- 156
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #27.441
yarın akşamda arkadaşa gidicez aile dışında gittiğimiz ilk ev gezmesi olcak
koca adam gibi geğiriyo bu çocuk yahuu
offf bizimde her haftasonu misafirler oluyor biryere çıkamadım daha.
canım merhaba nasılsın? oto koltuğunu biz evde kullanıyoruz oyunlar oynuyor pek eğleniyor amaa arabasına taktıkmı durmuyor eğer uykusu gelmişse yani demek istediğim kesinlikle onun içinde uyumuyor acaba rahat mı etmiyor diyorum ama rahat etmese normalde ya da oyun oynarken durmaz ama sadece oyun yeri olarak mı algıladı onu.. eğer dursa rahat olacak benim için çünkü arabaya binerken bebek arabasından çıkarıp arabaya koymak strese sokuyor beni uyancak diye birde uğraştırıyor:) diğer türlü hemen bebek arabasından alıp arabaya koycam halbuki
kızlarr bugün 41.ci günümüz dün 4o'mızı uçurduk ama bugün sanki oğlum 180 derece garip bir kişiliğe büründü ve korkuyorum dün gece uyudu sabah 5 te kalkatı bida uyudu 11 de kalktı sonra salla salla bi türlü bida uyutamadım uykusu var ama uyuyamıyor hep ağlıyor karnı tok altı temiz gazı çıkmış ama sürekli çığlık çığlığa ağlıyor gözünden yaşlar geliyor napıcamı bilemedim artık annemle battaniyeye koyup salladım uyutum 4.30 da uyudu ve şimdi kalktı saat 8 bakalım nolucak acaba gece uyuyacakmı normelemi dönüyor acaba yada başka bi derdimi var anlayamadım bakalım nolacak
kızlar yaa oğlum 3 gündür kakasını yapamıyor biliyorum çok uzun bir süre değil ama sanırım çok sıkıntı yapıyor ona çünkü o kadar huzursuz ki uykuları 5 dk uyuyor uyanıp ağlıyor saatlerce =(( gazı hallettik dedik şimdide bu çıktı galiba başımıza =(((
kızlarr bugün 41.ci günümüz dün 4o'mızı uçurduk ama bugün sanki oğlum 180 derece garip bir kişiliğe büründü ve korkuyorum dün gece uyudu sabah 5 te kalkatı bida uyudu 11 de kalktı sonra salla salla bi türlü bida uyutamadım uykusu var ama uyuyamıyor hep ağlıyor karnı tok altı temiz gazı çıkmış ama sürekli çığlık çığlığa ağlıyor gözünden yaşlar geliyor napıcamı bilemedim artık annemle battaniyeye koyup salladım uyutum 4.30 da uyudu ve şimdi kalktı saat 8 bakalım nolucak acaba gece uyuyacakmı normelemi dönüyor acaba yada başka bi derdimi var anlayamadım bakalım nolacak
canim aynii durum bende de var
bizde dr. sorduk 7-8 günde yapmaya biliyorlarmis
kaka yapmazsa kilo aliyormmus cocuk.
birde serbet yap ver
slm kızlar nasılsınız
kadıınlar gününüz kutlu olsun
size birşey sormak istiyorumm
doğum yapalı 45 gün oldu ve hala kanamam bitmedi çok azaldı ama hafif pembe akıntım hala geliyor
sizlerde nasıl acaba normal doğum yapıp kanaması devam eden var mı bende bi sorun mu var acaba pazartesi kontrolüm var ama meraklandım
ne şerbeti yapayım tatlım kayısımı?
Saat 8'e 10 kala oğlumu oyun halısına koydum, bir 10 dakika kadar birlikte oynadık. Sonra onu yalnız bırakıp mutfağa gittim, kahvaltımı hazırladım, dünden kalanları makineye yerleştirdim. Kahvaltımı yaptım, çayımı içtim vs.
Ve tam 50. dakikanın sonunda oğlum halısında oyuncaklarını tekmelemeye çalışmaktan yorulup halısında uyuyakaldı:))
evet canım 23 ocakta doğdu oğlumLyMonatacim ayni gunmu dogmus bizim oglanlar..biz 23unde dogdukk
canım bir yandan haklısın hastalanmış meleğin tedirgin olman normal. biz ilk başta ev gezmeleri yaptık sadece çünkü çok küçüktü ben de korkuyordum ama biraz rahat biriyim sanırım ben alışsın dedim biraz soğuk mikrop alması da iyi sonuçta uzun kalmıyoruz ve çok dikkat ediyoruz üşümesin falan diye hem onun için de çok iyi oluyor çünkü ne zaman dışarı çıksak rahatlıyor melekler gibi uyuyor oğlum ama evde öyle değil huysuzne güzel ya bayıldı size:))bende bi evham bi evham hasta olacak diye.1 aylıkken grip oldu,öksürük.ondan beri çok korkuyorum.psikolojim bozuldu valla.yavrumun gözünün içine bakıyorum
ahh canım umarım benim oğlan da sever.. zaman geçtikçe daha uzun oynamaya başlarlar dikkatlerini artık daha çok odaklayabilcekler ee halıdaki oyuncakları da kullanmayı öğreniyordur artık oğluşunoğlum daha küçük ondan becerebilirmi acaba diyorum oynamayı ama şimdi sadece baksa da yeter 1ay içinde başlar sanırım oynamaya birde tekmeleme yeri var ya canım orası çok yukarda mı nasıl becercek bu minikler onu tekmelemeyi:)) bir soru daha tiny love maymun adası oyun halısı da var 2si arasında gidip geliyorum haftasonu karar verip alayım diyorum sen bu halıyı da gördün mü acaba canım görme şansım olmadığı için kararsızım biraz
Canım şimdi görseline baktım da, maymun adasına tekmeleme yeri yok sanırım. Bir de kenarları kapanıp park olmuyor gibi. Ben kenar çıtçıtlarını kapalı tutuyorum ki ne olur ne olmaz kenarlardan yel girer belki. Ama onun dışında işlevleri aynıdır zaten, çıngırak, hışırdayan şeyler falan:)
canım çok sağol ayrıntılı olarak yanıtlıyorsun bütün sorularımı sanırım senin aldığın halı daha ağır basıyor.. eşim tekmele aparatının daha önemli olduğunu söyledi maymun oyuncağı ayrıyettten de alıp takabilirmişiz boş deliklere oğlunun ayaklarını falan oynatması daha önemliymiş daha faydalı gelmiş senin halı öyle diyor:)))
evet yanlarının kapalı olması bence de güzelmiş çok küçükler çünkü henüz aman ilgisini çeksin oyalansında canım biz gizli destek oluruz ona benim oğlan seninkinden de küçük çünkü:)) ben yatağında sırt üstü yatırıyorum oyunlar oynuyor tekmeler atıyor cidden gazını daha rahat çıkarıyor hareket ettiği için yatağında boş yere oynamak bu kadar hoşuna gidiyorsa halıyı da sevecektir diyorum ben:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?