2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

biz geldik :))))
doktorum doğuma girmişti randevuya 1 saat geç girdik ama heyecandan ölecektik yaa
neyse bebişi gösterdi 117 gr ve 14 cm imiş bizim kuzu
sonra içinizden ne geçiyor cinsiyet için dedi ben baştan erkek hissediyordum ama şimdi kız hissediyorum dedim
eşim de baştan beri kız diyorum dedi. sonra siz şuan görüyormusun dedi tabiki görüyorum
size de şimdi göstericem dedi miniğim aç bacaklarını bakalım annen baban görsün dedi
ultrason cihazıyla karnıma şiddetli bi deprem etkisi yarattı bebiş hemen açtı
görüyomusunuz dedi çok net pipiyi gördük :) OĞLUŞUMUZ oluyor
çok mutluyuz yaaa bi an erkek dedi bu kadar sevineceğimi düşünmemiştim kız isterken erkek haberine

bi de dedim ben ikili tarama testinden fıstık gibi deyince kız diye düşündüm :) doktor kahkaha attı bu kadınlara şaşıyorum nerden ne çıkarıyosunuz dedi
bu arada ikili ve dörtlü test yapılcaktı ama risk oranı çok düşük çıktığı için dörtlü teste gerek görmüyorum. ama illa yapılsın dersen yaparız dedi. ben de gerek yok dedim testler ben de stres yaratıyor zaten.

bu arada çin, rus takvimi, karnımın öne doğru sivrilmesi, yüzümün daha da pürüzsüzleşmesi bunları hepsi tuttu. ben ikili testimin sonucunu yeni aldım. hemen free b-hcg ye baktım. 17.3 yani o da tuttu. merak eden arkadaşlar için yazmış olayım :)

canımmmm, cok sevindim merakını gidermene, oğluşun hayırlarla geldin inşallah
artık gönül rahalığıyla yapabilirsin tatilin bi güzel dinnlennn:21:

Kızlar bende super bır cumartesı gecırdım ve kız arkadasım aradı
beraber alel acele bır tatılş planı yaptık sadece ıkı gunluk :)
ve Alanya dan baslangıcla mınıcık kız kıza guzel bır tatıle bu aksam baslıyoruz :)
kocişimde hafta sonu yogun oldugundan katılamıcak bıze :(
ama olsun kalbım kocısımle :1: :1:
Kız kıza baya bır ıyı gelcek sanırım bana :) side antalya antık kent fln gezıcez
aslında olımposdu hayalımız gecenlerde ama
ıkı gun oncekı mıde bulantıdan dolayı korkuyorum 4.5 saatlık yola gıdıp bırde hastane bulamamaktan falan
takıntılıyım farkındayım ama ıcım rahat etmez
hemde arabayla bıle 40 dakıkada felan varırmısız hastaneye
arabamızla 4.5 saat surdugu ıcınde gıdemıyoruz ama aklım hala olympos agac evlerde :)
Bebişlerinize cok ıyı bakın :D
bendende sıze soz super bır gobus eklıcem donusde :)
bakın ne kadar kocaman oldum :)

iyi eğlencelerrr, değişiklik her şartta iyi geliyor insana bazen kızkıza daha iyi kafa dinliyor insan :82:

aranıza yeni katıldım :49:
hoşgeldin:71:

aaayrıııcaaa
bize bugun ikili test sonucumuzu aldık
doktorumuz herşey yolunda dedi
ohh çok şükür insan geriliyo ister istemezz böyle testlerde
bi sonraki randevum da 1 ay sonra, kim sabredecek o kadar bebişi görmedennn:82:

teşekkür ederim canım :31: en kısa zamanda inş. hayırlısıyla :)

teşekkürler canım senn de gözün aydın tekrardan :34: valla ben ekrana baktım ama cinsiyete dair bişi göremedim elini ayağını anca ayırt edebildim :9: hayırlısı değişmez inş ne diyim biz yine bugün iş çıkışı gidicez eşimle bişiler almaya bugünü beklioduk çünkü öğrenelim alalım die çünkü hiç bişi almadık daha kuzuma en azından bi don alayım dimi :66::66:

çok teşekkür ederim canım. biz de daha bişey almadık bugün günün anısına hemen lcw ye girip önü smokin gibi çıtçıtlı badilerden aldık :9:

cinsiyet öğrenen annişleriiiii tebrik ediyorum tekrar..facede de tebriklerimi sundum..
inşallah benimki de nazı bırakıp bir dahaki sefere açar bacaklarını...yoksa en son ben öğrenicem..4 ay bittiiiii yaaa..:84::84::84:

ayy canım bence senin nazlı bi kızın olcak :)

canım hayırlı olsun,cinsiyetini öğrenmişsiniz meleğinizin..okurken içimn kıpır kıpır oldu..bi an hayallere daldım.çok güzel anlatmışsın :) sağ salim gelsin yavrun inşallah..

geç öğrenenlerin genelde kız oluyor fark etmişsinizdir kızlar.

ne güzel bi beslenme poroğramı bu..ben de hemen hemen aynı besleniyorum seninle..
sadece ekmeği 1 dilim kadar fazlalaştırdım.yürüyüş yapmıyorum.ilk 2 ay tam yağlı süt içtim,sanırım kiloları o yaptı..3 ayda 3 kilo aldım :((

çok teşekkür ederim canım, heyecanımı aktarabilmişsem ne güzel :)
şimdilik beslenmemiz iyi gidiyor bakalım bundan sonra nasıl olcak. bugün yaptığım kaçamakları saymıyorum ama :27:
ben en baştan beri süt ve süt ürünlerini light tüketiyorum canım doktorum uyarmıştı kilo yapabileceği konusunda

slm kızlar nasılsınız sabah beri sadece okuyabiliyorum çünkü bi yandan evimi eşyalarımı toparlamaya çalışıyorum çünkü bizde allah izin ederse yarın sabah karadenize doğru yola çıkacaz daha valiz hazırlamadım şimdi başlayacam :))) bir hafta yokum döndüğümde daha güzel haberler okurum inş. gerçi geçmişi okumak baya zor olacaktır benim için sanırım :))))))

neyse kızlar kendinize ve bebişlerinize iii bakın görüşürüz ......

ayy ne güzel karadeniz turu istemiştim ama şu dönemde beni çok yorar diye vazgeçtik. ptesi biz de fethiye yolcusuyuz

wowww gercekten süper bir düzen kurmusun. Bende yürüyüs alisanligi edinmem gerek ve su su fazla icmiyorum su icmem gerek. Bende bundan sonra daha dikkatli olmaya niyetlendim. Ben saysam yediklerimi sagliksiz sagliksiz. Ahhh aptal kafam bundan sonra düzene koyarim insallah.

zaten önemli olan bundan sonrası canım, bebek bundan sonra yediklerimizden besleniyor. daha dikkatli olursun artık. ilk aylardan çok kilo alırsak son aylar zaten alcaz fazla kilo ile bitiririz

cnm gözün aydınn hayırlı olsun oğlun insan ögrenince bi rahatlıyo dimi :1: bahtı güzel saglıklı bir oğlun olsun işallah :nazar:

amiin canım çok teşekkür ederim. aynen öyle yaa bi rahatladım ki sorma gitsin. bugün lcw ye girdim. ilk kez kız bebiş tarafına bakmadan erkek tarafına yöneldim :9:

hayırlı olsun canım oğluşa hoşgeldin diyelim ,erkek anası olacaksın ,biraz daha afacan olurlar ,sakin şarkılar dinletmeye başlarsın kulakları duymaya başlayınca ,şimdiden de yusuf suresi dinletebilirsin bilgisayardan bul dinlet oyyy pek bir yakışıklı olur ben oğluma her gün dinletirdim oğluma hep çok güzel yüzü var kız gibi sevimli diyorlar 4 yaşında erkek cocukları pek alımlı olmaz o açıdan .
bencede güzel canım kilolarınız.sağlıkla inşallah .bende progestandan 2kg aldım diyince şişmş olabilirsin ama o giderdi sen kilo almışsın dedi :1: 2,5 kg almış olarak saymıyorum kaybettiğin geri gelebilir bundan sonra 0 başladın artık seni takip ediyorum dedi :1:
bebişimizede maşallah :nazar:

çok teşekkür ederim tatlım, yusuf suresini çok duydum ben de dinleyeteyim. seninki gibi yakışıklı bi oğluşumuz olsun :nazar:

canımmmm, cok sevindim merakını gidermene, oğluşun hayırlarla geldin inşallah
artık gönül rahalığıyla yapabilirsin tatilin bi güzel dinnlennn:21:

amiin canım çok teşekkürler. biz de çok sevindik kafamızdaki sorudan kurtulduk kız mı erkek mi :))
evet tatilimi keyifle yapıcam şimdi bebiş göstermeseydi cinsiyetini tatilden de bişey anlamıcaktım

cinsiyet öğrenen annişleriiiii tebrik ediyorum tekrar..facede de tebriklerimi sundum..
inşallah benimki de nazı bırakıp bir dahaki sefere açar bacaklarını...yoksa en son ben öğrenicem..4 ay bittiiiii yaaa..:84::84::84:

aynen canım yaa benımkide kapatmış bekledık ama acmadı ya of =( dun gıtmıstık esımle doktora doktordan memnun kaldım ama ıste bebişim baya hareketlı olmasına ragmen gıcık acmadı bacakları pek namuslu anlasılan:1::1:20 gun sonra gıdıcem of ya aklım cıkıyo 20 gunu dusundukce=(3 lu teste gerek yok dedı bnm doktorda..kanım iyiymiş tekrar decavıt yazdı baska bıseye gerek yok dedi..20 gun sonra ayrıntılı ultrason ıcın gel zaten o zamana hem pozısyon degıstırmıs olur o zaman cınsıyetıde ogrenırız dedı amaan of ya nası beklıcem been=(((:5:

kızlar günaydınlar...

doktorum büyük ihtimalle kız olacak dedi.

kesin konuşmadı ama bence gördü kız olduğunu bakalım hayırlısı.

ay inanamdım ultrason görüntüsüne kocaman olmuş. artık tam bi bebeğe benzio.

eşim de sanmış ki bizden önce giren hamilenin görüntüsü :))

ikili test için kan verdim bakalım hayırlısı :)

haftaya sonucu almaya gitcez o zaman gene görüşcez bebişimle. hıı bi de duramadım kızıma 3 tane şapka aldım
öok güzeller yaa.

aynen canım yaa benımkide kapatmış bekledık ama acmadı ya of =( dun gıtmıstık esımle doktora doktordan memnun kaldım ama ıste bebişim baya hareketlı olmasına ragmen gıcık acmadı bacakları pek namuslu anlasılan:1::1:20 gun sonra gıdıcem of ya aklım cıkıyo 20 gunu dusundukce=(3 lu teste gerek yok dedı bnm doktorda..kanım iyiymiş tekrar decavıt yazdı baska bıseye gerek yok dedi..20 gun sonra ayrıntılı ultrason ıcın gel zaten o zamana hem pozısyon degıstırmıs olur o zaman cınsıyetıde ogrenırız dedı amaan of ya nası beklıcem been=(((:5:

hadi yaa tühh, bebiş kız olabilir mi acaba? açmayınca aklımdan hep kız geçiyor
allahtan benimki dünden hazırmış açmaya :60: doktor rahatsız edip dürtünce hemencik açtı

valla bilmiyorum ki canım ya hayırlısı olsunda onemlı degıl ama cok merak edıyorum yınede yaa yalan solemeyım sımdı hatta seytan dıo bugun gıt baska doktora belkı acmıstır dıe:D ama tekrar vazgecıyorum esımın de yanımda olmasını ıstıyorum o yuzdn mecbur 20 gun beklıcem pardon 19 gün :D:1::9:bu arada erkegn hayırlı olsun cnm :emir_bebek::nazar: ayyildizim inda kesınlesmıs ne guzel cok sevindim onun adınada..:nazar:

Son düzenleme:
off yaa hamilelik hormonlarım yıne depreşti galiba az once agladım hala da aglamak ıstıyorum ya =( burası cok sıcak nefes almakta zorlanıyorum elımı yüzümü yıkıyorum ıkı dk ya kalmaz kuruyo erindgmden duş almakda ıstemıyorum tv ye bakıyorum bişi yok pc ye bakıyorum bişi yok sızlerde haftasonu dıye gıremıyosunz sanrm=(( normalde annemle konusuyodk her sabah msnde bugun babam evde o da acmadı msni of hıc sevmıyorum su pazar gününü yaa=((

off yaa hamilelik hormonlarım yıne depreşti galiba az once agladım hala da aglamak ıstıyorum ya =( burası cok sıcak nefes almakta zorlanıyorum elımı yüzümü yıkıyorum ıkı dk ya kalmaz kuruyo erindgmden duş almakda ıstemıyorum tv ye bakıyorum bişi yok pc ye bakıyorum bişi yok sızlerde haftasonu dıye gıremıyosunz sanrm=(( normalde annemle konusuyodk her sabah msnde bugun babam evde o da acmadı msni of hıc sevmıyorum su pazar gününü yaa=((

merhaba canım evine yerleştin sanırım hayırlı olsun inşallah en kısa zaman da alışırsın
haklısın pazarları bende sevmiyorum eşimde bu gün çalışıyor zaman geçmiyor

merhaba canım evine yerleştin sanırım hayırlı olsun inşallah en kısa zaman da alışırsın
haklısın pazarları bende sevmiyorum eşimde bu gün çalışıyor zaman geçmiyor

evet cnm yerlestım cok şükür ..cok sıkıcı gercekten yaa bide bebegmın cınsıyetını merak edıyorum dun gıttım gostermedı kapadı bacaklarını 5 agustosa kadar bekle bekleyebılırsen=((

evet cnm yerlestım cok şükür ..cok sıkıcı gercekten yaa bide bebegmın cınsıyetını merak edıyorum dun gıttım gostermedı kapadı bacaklarını 5 agustosa kadar bekle bekleyebılırsen=((

benimde belli oldu erkekmiş dr ama kesin diyemem dedi bende öyle hissediyorum ama hayırlısı bakalım kesin konuşamıyorlar ya o açıdan daha zaman var acele etme boş ver sağlıklı olsun bebeişlerimiz inşallah

Son düzenleme:
benimde belli oldu erkekmiş dr ama kesin diyemem dedi bende öyle hissediyorum ama hayırlısı bakalım kesin konuşamıyorlar ya o açıdan daha zaman var acele etme boş ver sağlıklı olsun bebeişlerimiz inşallah

evet orası oyle tabı canım=)hayırlısı olsun senınde bana 12.haftada bişi demedi doktor dun gıttgmdede deddgm gıbı ıste..bnde erkek hıssedıyorum ama kızmı ki dıorum sımdıde pek bi nazlı anacım=))

kızlarrr gunaydınnnnnn
bende bugun kahvaltıya gıdıyorum
haftasonu=kahvaltı benım ıcın sanırsam :)
gıtcegımız yer dımcayı suyu buz gıbı eger bır sorun olmazsa gırıcem :)
cok ozledım yuzmeyı resmen :)
hepınıze ıyı hafta sonları kızlar
bebıslerınıze ve kendınıze cok cok ıyı bakınnn :)

Dim cayi derken Alanyadan bahsediyorsun galiba :43: cook ozledim ben orayi ya buz bibi suyunu.. yemegini offf ... oraya gidince istemezsende girersin suya :34:

hoşgeldin canım ya..bende bu kız nerde diyordum ev taşıdığını söylediler..güle güle otur..

canımmmm bizimkiler kesin kız..baksana erkekler hemen açıp gösteriyor..bana da ağustosun ilk haftası gel dedi ama ben dayanamayıp erken gidebilirim..bebeğime bir doncuk bile alamadım daha..gerçi biraz da yoğunluktan alamıyorum...şu zAMAN hemen bir geçse keşke..

hoşgeldin canım ya..bende bu kız nerde diyordum ev taşıdığını söylediler..güle güle otur..

canımmmm bizimkiler kesin kız..baksana erkekler hemen açıp gösteriyor..bana da ağustosun ilk haftası gel dedi ama ben dayanamayıp erken gidebilirim..bebeğime bir doncuk bile alamadım daha..gerçi biraz da yoğunluktan alamıyorum...şu zAMAN hemen bir geçse keşke..

tsk ederım canım sagol..cok şükür herşey yolunda bebegn nazlılıgı dısında=)) valla cnm kesın demeyelım yınede hayal kırıklıgına ugramayalım durduk yere=) annemde oyle dıo o zaman kesın kız dıe ama ıste=)esımde sevınıyo tabi kız ıstedıgı ıcın ama bn fazla kendını kaptırma o bellı olmaz dıorum :1::emir_bebek:bnde ıkı tane cızgılı zıbın aldım bırı küçük biri büyük bi boy..acık yeşil ve turuncu aldık esımle ıkısınede olur dıe ah bı ogrenseydık yaa..aynen banada 5 agustosda gel dedı smdıden gun sayıyorum valla sorma..son 19 gün=)

elimde yarım işlerim vardı onları bitirmeye çalışıyorum bir bitiebilsem bende başlicam bitmiyo yaa kendime yelek yptım yene şal yaptım onlar yarım ama az kaldı çok şükür

merhaba kızlarrr nasılsınızz kimse yok galıba ama yınede yazayım dedim

buarada nurgülcüm cinsiyetimiz ERKEK olarak eklermisin canım isim MEHMET DEMOKAN :9:

Back