2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sayfa sahibi aktif olmadığı içi değişti
bende görünce şaşırdım bebeğimi güzel bir duygu bana kan hapı ve elevit verdi bu gün başlayacağım çok iştah açıyormuş sana hangisini verdi

ya hmm anladım
bana vitamin verdi
amam bugun alıcam daha adını okuyamadım receteden:52:

netten baktım 15. haftadan sonra anlaşılıyormuş dr bana çok erken demişti ama büyük ihtimalle erkek dedi (bir asistan ve eşimde pipiyi gördüğünü idda etti) kesin sonuç 15. haftadan sonra belli olurmuş ben bekleyeceğim kesin sonuç için senin kaçıncı haftadasın

canım ben bugün 14+0ım :27: en son gittiğimizde 12+5tim ve kesinlikle bacaklarını açmadı, bir dahaki gidişimde 16+5 olcam ama bacaklarını yine açmazsa isterse 25 haftalık olsun doktor bişi diyemez ki, sadece tahmin yürütebilir :19: açmıyor işte:63:

günaydın kızlar nasılsınız,?

iyiyim canım sen nasılsın?
ctesi eskişehirdeydim.. doyamadım ama eskişehirime, yetmedi zaman valla. ama karakediye gittim hala vardı bitmemişti, içtim kalabak suyumu:))) oğluşuma ciciler de aldı ananesi asarcıklıdan. senin naısldı haftasonun? bebişinin ciniyeti belli olmuşmuydu canım senin?

merhaba ben nazan geçen hafta katıldım aranıza hamileliğimi +12 haftada öğrendim 1 oğlum var 22 aylık bakalım bu ne olucak ben sizin kadar hevesli değilim şimdilik spiral ile korunarak hamile kalmışım yani planlı değil bakalım belki önümüzdeki günlerde daha iyi olurum şuan oğlumu sütten kesmeye çalışmanın streside var çünkü

merhaba ben nazan geçen hafta katıldım aranıza hamileliğimi +12 haftada öğrendim 1 oğlum var 22 aylık bakalım bu ne olucak ben sizin kadar hevesli değilim şimdilik spiral ile korunarak hamile kalmışım yani planlı değil bakalım belki önümüzdeki günlerde daha iyi olurum şuan oğlumu sütten kesmeye çalışmanın streside var çünkü

aa cnm istemeden oldu yani
olsunbe kısmet de
bak araları yakın olacak cok sverım ben
herşeyde bi hayır vardır uzme canını

guanydın kızlar 2 haftalık ızınden bugun dondum
hayırdır neden yeni konu acıldı?
ben yokken neler yaptınzı cinsiyetler ogrenıldı mutlaka ah bi ben mi kaldım yoksa ogrenemeyen:)
dün doktora gittim 2 li test için ilk defa bebeegı tam oluşmuşhalini gördük cok heycanlıydı ya
kıpır kıpır bana bi gülme geldi garibime gitti
ayagına dokunuyor elini agzıan atıyor neler neler ne garip ve ben hic hissetmıyorum
neyse bebek bi donmedı doktor karnıma vuruyor edıyor 15 dakka bekledık donmedı ense kalınlıgı ıcın cınsıyet dedım donse bakıcam dedi sonra git tatlı ye gel dedi
cıkoalta felan yedık baktık yıne donmedı sonra vajınal baktı mecburen ordada vurdu habıre kasıklarıma donsun diye sonra bacak arasını gosterdı bıseylere olusmaya yenı baslıyor dedıama tam belli degıl dedı orda bişeyler gordum erkek gıbı geldı bana haha:)
ama ılk bakarkende cok kıbar diye kız diye gelmişti:)
neyse ense kalınlıgı felan ıyı dedı kan verdım haftaya salı alıcam
vitamin verdi folık asıtı bırak dedı oh be:)
tıksınıyordum o ılactan
3 kg vermıstım 1 kg almısım 59.5 um yani
sonra eve gıdınce yedıgım cıkolatyı gerı cıkardım tatlı yıyemıyorum ben
böyle işte kızlar....

sizde durumlar nasıl?

gunaydın canım hosgeldın..kader arkadasıyız benım minik de gostermedi sanırım bacakları kapayan bebeklere sahip anniş 4 tane topikte=))digerlerı hemen hemen ogrendi biz kaldık bakalım nolacak bnmde 5 agustos ta randevum o zaman pozısyon degıstırcekmıs ınsallah gosterır ya=)

çok enteresan şans mı şanssızlık mı. adet gecikmen olmadı mı yani 12 haftaya kadar nasıl anlamadın hiç belirti olmadı mı bir de ablam memesine nar ekşisi sürmüştük ki çocuk meme bağımlısıydı hemen bıraktı hiç problem yaşamadı inşallah sende kolayca atlatırsın
canım ben bugün 14+0ım :27: en son gittiğimizde 12+5tim ve kesinlikle bacaklarını açmadı, bir dahaki gidişimde 16+5 olcam ama bacaklarını yine açmazsa isterse 25 haftalık olsun doktor bişi diyemez ki, sadece tahmin yürütebilir :19: açmıyor işte:63:

16. haftada garanti olur hemde inşallah öğrenirsin her gelişme insanı meraklara sevk ediyor öğrenmek istiyor insan

gunaydın canım hosgeldın..kader arkadasıyız benım minik de gostermedi sanırım bacakları kapayan bebeklere sahip anniş 4 tane topikte=))digerlerı hemen hemen ogrendi biz kaldık bakalım nolacak bnmde 5 agustos ta randevum o zaman pozısyon degıstırcekmıs ınsallah gosterır ya=)

ya benımkı ılkten acmadı ama sonra doktor oluşmamış dedi bilmiyorum bakalım:)
ama senin 16 hafta ya ogren artık:)

spiral ile korunuyodum 1 yıldır nisanda kanamam çok olunca çıkarttırdım o zaman 10 günlük falanmış sonrasında da korunduk halsizlik ve yırgunluk için dr gittim hamilelikten şüphelenmediğim için oğlumu bile emzirmeye devam ettim kanamalarım oluyodu ama düzensiz spirali çıkarttırdığım için olduğunu düşünüyodum spiral çıkarılırken ultrasonla baktılar aslında ama göstermemiş kendini gizlemiş kısmet böyleymiş

5 yada 6 ağustos gibi gideceğiz.. beklemek sıkıc .hemde çok :43:
gidecez deeee bakalım acacakmı bacaklarını , bi de o var :44:

en azından sana az kalmıs aynı gunde bnm kontrolde ama bn 16 haftalık odgm ıcın en azından sn bnden 1 hafta once gıtmıs olacaksın cnm ınsallah acar bebiş :emir_bebek::1:

5 yada 6 ağustos gibi gideceğiz.. beklemek sıkıc .hemde çok :43:
gidecez deeee bakalım acacakmı bacaklarını , bi de o var :44:

en azından sana az kalmıs aynı gunde bnm kontrolde ama bn 16 haftalık odgm ıcın en azından sn bnden 1 hafta once gıtmıs olacaksın cnm ınsallah acar bebiş :emir_bebek::1:

lindo ve şekercik venim de kontrol aynı zamanlarda (6 ağustos)
ben hepinizden küçük olarak gidicem ama inşallah hepimiz öğreniriz:49:

sağol canım ,
ama bu işler hiç belli olmaz..bakarsın senin ki gösterir,benimki gene gizler..
allah korusun :83:..
ikimizde öğreniriz inş.

Back