2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

İst. Bahçelievlerdeyim ben, yeni bina 3+1, 3 cepheli, geniş daire, ben böyle bir evi hayatta alamam, o kadar para veremem açıkcası, çünkü düzgün bir dairenin fiyatı 200 binden başlıyor, ama kiracı olarak oturabiliyorum, buralarda satılık ev fiyatları uçmuş durumda zaten, bence değmez :68:

aaaaa yakınmışız tatlım bende Güngörende oturuyorum :) bizde kiradayız ve bu çevreye göre en iyi dairelerden birinde oturuyorum genelde buradaki binalar çok çok eski ve kirasıda satılığıda bi dünya para hayatta alınmaz.... ama kiradada nereye kadar ? işimiz çok zor Allah bütün kiracıları biran önce ev sahibi yapsın özellikle bizim gibi hamileleri :)

selam kızlar
yarın 8.30 da fethiye ölüdeniz yolcusuyuz. kendinize ve bebişlerinize dikkat edin, tatilden dönünce görüşmek üzere :16:

Dim cayi derken Alanyadan bahsediyorsun galiba :43: cook ozledim ben orayi ya buz bibi suyunu.. yemegini offf ... oraya gidince istemezsende girersin suya :34:

evet cnm Alanya ve dımcayı :)
Kızlar dondum tatılden muthıs eglendık
sukru sorunsuz gıttık geldık
ne caylar ne antık kent nede barajlar derken gıtmedıgımız yer kalmadı
cok rahat ettık sukur
hatta aksam go kart yapdım
karttıngde kı cocuklar yavas dıye dıye hamıslıgımı hatırlattılar ama cok eglendık :)
Hepımız bu sene super tatıller gecırırız ınsallah :)

amin :) evet, hayırlı sağlıklı olsunlar da öncelikle...
elevit ishal mi yapıyo, ben de onu kullanıyorum.. sürekli diil ama sıkça ishal gibiyim.. su çok içmiyorum ama kabız olmayım diye önlemler alıyodum

ayyıldızım hamile kalmadan önce asya termali biz de düşündük ve aradık, erken rezervasyon indirimi yokmuş onların... şahh in paradise iki kere gittik, orası da vardı aklımızda ama artık uzak yerlere cesaret edemem sanırım... ben de ankarada bi yerler düşünüyorum kısmet olursa...
evet canım 280 tl çift kişilik oda.eşim ısrarla gitmek istyor ben hayır diyorum .ben vericem 1 haftada epey para.arkadaşlar erken rezervasyon yapıp 1000 tl bera otelde tam pansiyon kaldılar .ben niye keriz olayım ki .sabrederim seneye şıkkada alırım bende erkenden kızmıda oğluşuda alırım yanıma giderim mis gibi.termal hamilelere iyi değil diye duydum bakalım .eşim tatile gitmiceksek ben iznimi kullanmam diyor :-( kullanmasın napim ,yakın civardaki yerlerde yetiyor oğlana havuz araştırıcam bakalım 3.5 yaşa pek izin veren havuz yok

aaayrıııcaaa
bize bugun ikili test sonucumuzu aldık
doktorumuz herşey yolunda dedi
ohh çok şükür insan geriliyo ister istemezz böyle testlerde
bi sonraki randevum da 1 ay sonra, kim sabredecek o kadar bebişi görmedennn:82:
gözün aydınnn :)
kızlar günaydınlar...

doktorum büyük ihtimalle kız olacak dedi.

kesin konuşmadı ama bence gördü kız olduğunu bakalım hayırlısı.

ay inanamdım ultrason görüntüsüne kocaman olmuş. artık tam bi bebeğe benzio.

eşim de sanmış ki bizden önce giren hamilenin görüntüsü :))

ikili test için kan verdim bakalım hayırlısı :)

haftaya sonucu almaya gitcez o zaman gene görüşcez bebişimle. hıı bi de duramadım kızıma 3 tane şapka aldım
öok güzeller yaa.
bi prenses daha mı geliyo :)
selam kızlar
yarın 8.30 da fethiye ölüdeniz yolcusuyuz. kendinize ve bebişlerinize dikkat edin, tatilden dönünce görüşmek üzere :16:
iyi tatiller kuzuu

evet cnm Alanya ve dımcayı :)
Kızlar dondum tatılden muthıs eglendık
sukru sorunsuz gıttık geldık
ne caylar ne antık kent nede barajlar derken gıtmedıgımız yer kalmadı
cok rahat ettık sukur
hatta aksam go kart yapdım
karttıngde kı cocuklar yavas dıye dıye hamıslıgımı hatırlattılar ama cok eglendık :)
Hepımız bu sene super tatıller gecırırız ınsallah :)
süpperr, amin diyorum ve, biz de tatile gidebilcez mi acep:31:
evet canım 280 tl çift kişilik oda.eşim ısrarla gitmek istyor ben hayır diyorum .ben vericem 1 haftada epey para.arkadaşlar erken rezervasyon yapıp 1000 tl bera otelde tam pansiyon kaldılar .ben niye keriz olayım ki .sabrederim seneye şıkkada alırım bende erkenden kızmıda oğluşuda alırım yanıma giderim mis gibi.termal hamilelere iyi değil diye duydum bakalım .eşim tatile gitmiceksek ben iznimi kullanmam diyor :-( kullanmasın napim ,yakın civardaki yerlerde yetiyor oğlana havuz araştırıcam bakalım 3.5 yaşa pek izin veren havuz yok
çok pahalı ya asya.. dediğin gibi termal pek uygun da diil bize.. gerçi normal açık havuzu da varmış ama yine de o kadar para... biz bi arkadaşlarla 4-5 gün gidelim demiştik ama kısmet olmadı... şahh 1300 civarı oluyodu sanırım 1 hafta, erken rezervasyonla. ya ben bu sene de bi yere gitmek istiyorum, sıkıldım, deniz istiyo canım..
eşin kullansın yine de canım ya iznini, gezer, alışveriş falan yaparsınız birlikte...

Herkese günaydınnn liste neden hiç güncellenmiyo yada bnmi göremyrm ben öğreneli 15 gün oldu bi ara listde görydm şimdi görmyrm yanlş yere mi bakyrm :)

herkese bebişleriyle birlikte güzel bir hafta ve güzel gelişmeler diliyorumm:emir_bebek:

nedendir bilmiyorum ama benimde 3.5 ayımdan sonra hamilelik belirtilerim başladı sanırım gece geç uyursam midem bulanıyo en geç 11.30 oluyo ki çok ender hemen uykum geliyo hep yatsıdan sonra uyurum hatta namazı bile bazen bekleyemiyorum

nerinosa nasıl gidiyor hamilelik kaçıncı haftandasın ben 13+1 oldum 14. haftam diye geçiyo daha cinsiyetini bile öğrenmedim 2 hafta var doktor kontroüne inşallah gösterir

nerinosa nasıl gidiyor hamilelik kaçıncı haftandasın ben 13+1 oldum 14. haftam diye geçiyo daha cinsiyetini bile öğrenmedim 2 hafta var doktor kontroüne inşallah gösterir

seninki yine iyiymiş hicranm, ben bugün tam 14 oldum ve kontrole 2 haftadan fazla var:47: herkes öğrendi yaaa:63: ama eğer o gittiğimde doktor göstermedi falan derse bildiğim tüm doktorları gezicem öğrenene kadar:27:

guanydın kızlar 2 haftalık ızınden bugun dondum
hayırdır neden yeni konu acıldı?
ben yokken neler yaptınzı cinsiyetler ogrenıldı mutlaka ah bi ben mi kaldım yoksa ogrenemeyen:)
dün doktora gittim 2 li test için ilk defa bebeegı tam oluşmuşhalini gördük cok heycanlıydı ya
kıpır kıpır bana bi gülme geldi garibime gitti
ayagına dokunuyor elini agzıan atıyor neler neler ne garip ve ben hic hissetmıyorum
neyse bebek bi donmedı doktor karnıma vuruyor edıyor 15 dakka bekledık donmedı ense kalınlıgı ıcın cınsıyet dedım donse bakıcam dedi sonra git tatlı ye gel dedi
cıkoalta felan yedık baktık yıne donmedı sonra vajınal baktı mecburen ordada vurdu habıre kasıklarıma donsun diye sonra bacak arasını gosterdı bıseylere olusmaya yenı baslıyor dedıama tam belli degıl dedı orda bişeyler gordum erkek gıbı geldı bana haha:)
ama ılk bakarkende cok kıbar diye kız diye gelmişti:)
neyse ense kalınlıgı felan ıyı dedı kan verdım haftaya salı alıcam
vitamin verdi folık asıtı bırak dedı oh be:)
tıksınıyordum o ılactan
3 kg vermıstım 1 kg almısım 59.5 um yani
sonra eve gıdınce yedıgım cıkolatyı gerı cıkardım tatlı yıyemıyorum ben
böyle işte kızlar....

sizde durumlar nasıl?

seninki yine iyiymiş hicranm, ben bugün tam 14 oldum ve kontrole 2 haftadan fazla var:47: herkes öğrendi yaaa:63: ama eğer o gittiğimde doktor göstermedi falan derse bildiğim tüm doktorları gezicem öğrenene kadar:27:

netten baktım 15. haftadan sonra anlaşılıyormuş dr bana çok erken demişti ama büyük ihtimalle erkek dedi (bir asistan ve eşimde pipiyi gördüğünü idda etti) kesin sonuç 15. haftadan sonra belli olurmuş ben bekleyeceğim kesin sonuç için senin kaçıncı haftadasın

guanydın kızlar 2 haftalık ızınden bugun dondum
hayırdır neden yeni konu acıldı?
ben yokken neler yaptınzı cinsiyetler ogrenıldı mutlaka ah bi ben mi kaldım yoksa ogrenemeyen:)
dün doktora gittim 2 li test için ilk defa bebeegı tam oluşmuşhalini gördük cok heycanlıydı ya
kıpır kıpır bana bi gülme geldi garibime gitti
ayagına dokunuyor elini agzıan atıyor neler neler ne garip ve ben hic hissetmıyorum
neyse bebek bi donmedı doktor karnıma vuruyor edıyor 15 dakka bekledık donmedı ense kalınlıgı ıcın cınsıyet dedım donse bakıcam dedi sonra git tatlı ye gel dedi
cıkoalta felan yedık baktık yıne donmedı sonra vajınal baktı mecburen ordada vurdu habıre kasıklarıma donsun diye sonra bacak arasını gosterdı bıseylere olusmaya yenı baslıyor dedıama tam belli degıl dedı orda bişeyler gordum erkek gıbı geldı bana haha:)
ama ılk bakarkende cok kıbar diye kız diye gelmişti:)
neyse ense kalınlıgı felan ıyı dedı kan verdım haftaya salı alıcam
vitamin verdi folık asıtı bırak dedı oh be:)
tıksınıyordum o ılactan
3 kg vermıstım 1 kg almısım 59.5 um yani
sonra eve gıdınce yedıgım cıkolatyı gerı cıkardım tatlı yıyemıyorum ben
böyle işte kızlar....

sizde durumlar nasıl?

sayfa sahibi aktif olmadığı içi değişti
bende görünce şaşırdım bebeğimi güzel bir duygu bana kan hapı ve elevit verdi bu gün başlayacağım çok iştah açıyormuş sana hangisini verdi

günaydın arkadaşlar
iyi haftalar olsun..
mirage canım elevit iştah açmadı bende, geceleri içiyorum yatmadan önce. ama kan hapını bilmiyorum.

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar
iyi haftalar olsun..
mirage canım elevit iştah açmadı bende, geceleri içiyorum yatmadan önce. ama kan hapını bilmiyorum.

aman açmasın canım kilom yeterince iyi aşırı kilo almak istemiyorum şimdi bile doyduğumu hissetmiyorum dr sordum gece içeyimmi diye uykunu kaçırır dedi senin uykun kaçıyor mu yada uyumakta zorlanıyormusun

aman açmasın canım kilom yeterince iyi aşırı kilo almak istemiyorum şimdi bile doyduğumu hissetmiyorum dr sordum gece içeyimmi diye uykunu kaçırır dedi senin uykun kaçıyor mu yada uyumakta zorlanıyormusun

yok gülüm uykumu kaçırmıyor.benim hiçbişi uykumu açmaz ama. yatağa girmemle uyumam arası 5 dakka sürmez, yıllardır boyle. çok hareketliyim yoruluyorum o yuzden galiba.

Back