- Konu Sahibi antidepresif
- #2.661
slm kızlarrrrrr......:79:
biz doktordan geldik teyzelerii... Minnoşumun cinsyetini öğrendik de geldik. KIZ mış yavrumuz . çok sevindik eşim kızım die sevip duruyodu zaten haklı çıktı :) bende rüyanda görmüştüm onda kızdı
bu arada rus takvmi ve hcg değeri tuttu bizde.çin takvimi tutmadı.
dr um % 90 kız dedi ama sonradan siz alışverişe yine de bir sonra ki muayeneden sonra başlayın dedi. niye öyle dedi acaba :44: değişme ihtimalinden mi ki anlamadım ama kıllandırdı bizi yinede :44: kalbini dinledik kısa bi süreliğine de olsa. boyuna 9 cm. dedi ağırlığı hakkında bişi demedi gelişimi güzel dedi. bi de istersen 4 lü testi yapabiliriz dedi. 3 lü dedim onu yapmıoruz direk 4 lü yü tavsiye ediyoruz dedi. iyi dedik yaptıralım. kan verdim yine. haftaya gidicem sonuç almaya. bi de vitamin felan vericekmisiniz die sorucaktım sevincimizden unutmuşum hastaneden çıkınca aklıma geldi. benim folik asit bitmek üzere bi kaç tane kaldı ondan başka hiçbişi kullanmadım.test sonucumu almaya gittiğimde soracam artık. bide belim ve bacağım çok ağrıo diye ortapedi ye gittim aşırı yüklenmeden oluyodur dedi dikkat ileriki aylarda daha zor günler beklio seni dedi ( 3 tane merhem verdi bunları karıştır sür dedi başka bişi veremem dedi. bi de ayağım çok şişio dedim bi de ona merhem verdi.
Ayy yeter çenem düştü.bizden bu kadar darısı diğer öğrenmeyen arkadaşların başına. Allahım herkesin gönlüne göre sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşşalllaahh..... Amiiinnnn...
gözün aydın prensesin geliyomuş
banada geçen hafta % 99 kız ama haftaya kontrole gel bida bakalım alışveriş yapma dedi eşimde niyeki dedi % 100 sölüceksiniz yoo onu anca dogucak bakıcaz öle % 100 diye biliriz dedi güldü kız kız ama genede gel dedi . P.tesi kontole gidicem bende hayırlısı saglıklı olsunlarda