2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlarrrrrr......:79:

biz doktordan geldik teyzelerii... Minnoşumun cinsyetini öğrendik de geldik. KIZ mış yavrumuz :52::52:. çok sevindik eşim kızım die sevip duruyodu zaten haklı çıktı :) bende rüyanda görmüştüm onda kızdı :66:
bu arada rus takvmi ve hcg değeri tuttu bizde.çin takvimi tutmadı.
dr um % 90 kız dedi ama sonradan siz alışverişe yine de bir sonra ki muayeneden sonra başlayın dedi. niye öyle dedi acaba :44: değişme ihtimalinden mi ki anlamadım ama kıllandırdı bizi yinede :44: kalbini dinledik kısa bi süreliğine de olsa. boyuna 9 cm. dedi ağırlığı hakkında bişi demedi gelişimi güzel dedi. bi de istersen 4 lü testi yapabiliriz dedi. 3 lü dedim onu yapmıoruz direk 4 lü yü tavsiye ediyoruz dedi. iyi dedik yaptıralım. kan verdim yine. haftaya gidicem sonuç almaya. bi de vitamin felan vericekmisiniz die sorucaktım sevincimizden unutmuşum hastaneden çıkınca aklıma geldi. benim folik asit bitmek üzere bi kaç tane kaldı ondan başka hiçbişi kullanmadım.test sonucumu almaya gittiğimde soracam artık. bide belim ve bacağım çok ağrıo diye ortapedi ye gittim aşırı yüklenmeden oluyodur dedi dikkat ileriki aylarda daha zor günler beklio seni dedi :(( 3 tane merhem verdi bunları karıştır sür dedi başka bişi veremem dedi. bi de ayağım çok şişio dedim bi de ona merhem verdi.
Ayy yeter çenem düştü.bizden bu kadar darısı diğer öğrenmeyen arkadaşların başına. Allahım herkesin gönlüne göre sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşşalllaahh..... Amiiinnnn...:62::62::62:

gözün aydın prensesin geliyomuş :nazar:
banada geçen hafta % 99 kız ama haftaya kontrole gel bida bakalım alışveriş yapma dedi eşimde niyeki dedi % 100 sölüceksiniz yoo onu anca dogucak bakıcaz öle % 100 diye biliriz dedi güldü kız kız ama genede gel dedi . P.tesi kontole gidicem bende hayırlısı saglıklı olsunlarda

canım çok şükür baştan beri bir kez bile bulantım olmadığı için hep aynı düzende beslendim

arada tabiki istisnalar kaçamaklar oluyor ama genel olarak bir günüm şöyle

sabah

kocaman bi dilim peynir
1 salatalık
1 domates
2-3 zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
1 yumurta (haftada 4-5 gün) sabahları genellikle şaşmaz hep böyle besleniyorum

2 saat sonra ara öğün yapıyorum bir bardak süt, 2 ceviz ve birkaç badem

yine 2 saat sonra öğle yemeği yiyorum. işte bir gün tavuk, bi gün kırmızı et yada kuru baklagil dönüşümlü
yanına da salata yerim mutlaka ve 1 bardak ayran. ve 1 dilim ekmek genellikle

yine 2.5-3 saat sonra ara öğün yaparım meyve yerim en az 2 porsiyon

akşam ise bazen sebze yemeği bazen öğlenden kalan yemeği o günün durumuna göre yiyorum işte.

yine yemekten bikaç saat sonra da meyve yiyorum uyumadan da süt içemiyorum 1 bardak ayran içiyorum

benim avantajım oldum olası çok ekmek yiyen bi insan değilim günde max 3 dilimdir
bi de oldum olası sık sık az az yerim. 2 saatte bi bişey yemem lazım o da güzel bi alışkanlık günde yaklaşık 3 litre su içiyorum yaz döneminde. kışın da en az 2 litredir su çok içerim
havalar da sıcak olunca abartı bi iştahım da olmuyor şu sıra
ha unutmadan hergün en azından akşam 45 dk kadar eşimle çıkıp bi turlayıp geliyoruz yürüyorum yani

wowww gercekten süper bir düzen kurmusun. Bende yürüyüs alisanligi edinmem gerek ve su su fazla icmiyorum su icmem gerek. Bende bundan sonra daha dikkatli olmaya niyetlendim. Ben saysam yediklerimi sagliksiz sagliksiz. Ahhh aptal kafam bundan sonra düzene koyarim insallah.

biz geldik :))))
doktorum doğuma girmişti randevuya 1 saat geç girdik ama heyecandan ölecektik yaa
neyse bebişi gösterdi 117 gr ve 14 cm imiş bizim kuzu
sonra içinizden ne geçiyor cinsiyet için dedi ben baştan erkek hissediyordum ama şimdi kız hissediyorum dedim
eşim de baştan beri kız diyorum dedi. sonra siz şuan görüyormusun dedi tabiki görüyorum
size de şimdi göstericem dedi miniğim aç bacaklarını bakalım annen baban görsün dedi
ultrason cihazıyla karnıma şiddetli bi deprem etkisi yarattı bebiş hemen açtı
görüyomusunuz dedi çok net pipiyi gördük :) OĞLUŞUMUZ oluyor
çok mutluyuz yaaa bi an erkek dedi bu kadar sevineceğimi düşünmemiştim kız isterken erkek haberine

bi de dedim ben ikili tarama testinden fıstık gibi deyince kız diye düşündüm :) doktor kahkaha attı bu kadınlara şaşıyorum nerden ne çıkarıyosunuz dedi
bu arada ikili ve dörtlü test yapılcaktı ama risk oranı çok düşük çıktığı için dörtlü teste gerek görmüyorum. ama illa yapılsın dersen yaparız dedi. ben de gerek yok dedim testler ben de stres yaratıyor zaten.

bu arada çin, rus takvimi, karnımın öne doğru sivrilmesi, yüzümün daha da pürüzsüzleşmesi bunları hepsi tuttu. ben ikili testimin sonucunu yeni aldım. hemen free b-hcg ye baktım. 17.3 yani o da tuttu. merak eden arkadaşlar için yazmış olayım :)

cnm gözün aydınn hayırlı olsun oğlun insan ögrenince bi rahatlıyo dimi :1: bahtı güzel saglıklı bir oğlun olsun işallah :nazar:

ahhh işte bir diğer canımın çektiği şey de karadeniz :69: turla mı gidiyosun canım yoksa memleket oralarda mıydı?? iyi tatiller, bebişin oksicene doyar :)

ayyy memleketıme :))
selam soyle caylarımıza :)
yolun acık olsun cnm :)

cimcime,seda sizde tatile gidiyormuşsunuz ne diyim..iyi yolculuklar..keyifli tatiller..

saolun kızlar ben rizeliyim zaten seda sen nerelisin sölerim tabi :)))))))

canım turla gitmek ayrı bi zevkli tabi ama kardeşimm eşi ben ve eşim 4 lü olarak gidiyoruz gezerek gidecez sınıra kadar gidecez allah izin ederse :)))

saolun kızlar ben rizeliyim zaten seda sen nerelisin sölerim tabi :)))))))

canım turla gitmek ayrı bi zevkli tabi ama kardeşimm eşi ben ve eşim 4 lü olarak gidiyoruz gezerek gidecez sınıra kadar gidecez allah izin ederse :)))

hadı cayelı de tam olsun bende rıze cayelı buyuk koy :)

OOHHH ne güzel cinsiyette belli alırsın tabii...bebişin cicleri burdaki linke sanırım

http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-...nnelerinin-bebislerine-aldigi-ciciler-10.html

yapıştır görelim hadi...
akşam gelip eklicem canım link için ayrıca teşekkürler

:44: BENİMDE POPİŞİM AĞRIYO BENDE MAGNEZYUM İÇEYİM Mİ ? çünkü randevuma daha çok var 2 ağustos da gidicem :49: :emir_bebek::nazar:
canım bilemicem benim doktorum kullanmam gerektiğini söyledi ama istersen kendi doktor ziyaretini bekleyebilirsin.bazı doktorun dediğini bazı doktor demeyebilir.

biz geldik :))))
doktorum doğuma girmişti randevuya 1 saat geç girdik ama heyecandan ölecektik yaa
neyse bebişi gösterdi 117 gr ve 14 cm imiş bizim kuzu
sonra içinizden ne geçiyor cinsiyet için dedi ben baştan erkek hissediyordum ama şimdi kız hissediyorum dedim
eşim de baştan beri kız diyorum dedi. sonra siz şuan görüyormusun dedi tabiki görüyorum
size de şimdi göstericem dedi miniğim aç bacaklarını bakalım annen baban görsün dedi
ultrason cihazıyla karnıma şiddetli bi deprem etkisi yarattı bebiş hemen açtı
görüyomusunuz dedi çok net pipiyi gördük :) OĞLUŞUMUZ oluyor
çok mutluyuz yaaa bi an erkek dedi bu kadar sevineceğimi düşünmemiştim kız isterken erkek haberine

bi de dedim ben ikili tarama testinden fıstık gibi deyince kız diye düşündüm :) doktor kahkaha attı bu kadınlara şaşıyorum nerden ne çıkarıyosunuz dedi
bu arada ikili ve dörtlü test yapılcaktı ama risk oranı çok düşük çıktığı için dörtlü teste gerek görmüyorum. ama illa yapılsın dersen yaparız dedi. ben de gerek yok dedim testler ben de stres yaratıyor zaten.

bu arada çin, rus takvimi, karnımın öne doğru sivrilmesi, yüzümün daha da pürüzsüzleşmesi bunları hepsi tuttu. ben ikili testimin sonucunu yeni aldım. hemen free b-hcg ye baktım. 17.3 yani o da tuttu. merak eden arkadaşlar için yazmış olayım :)
hayırlı olsun canım oğluşa hoşgeldin diyelim ,erkek anası olacaksın ,biraz daha afacan olurlar ,sakin şarkılar dinletmeye başlarsın kulakları duymaya başlayınca ,şimdiden de yusuf suresi dinletebilirsin bilgisayardan bul dinlet oyyy pek bir yakışıklı olur ben oğluma her gün dinletirdim oğluma hep çok güzel yüzü var kız gibi sevimli diyorlar 4 yaşında erkek cocukları pek alımlı olmaz o açıdan .

evet canım bir önceki sayfada yazdım kızlara da :)

tartıldım henüz kilo almamışım canım ama bebek maşallah gayet iyi 117 gr dedi. ilk 4 ayı kilo almadan tamamlamış olman çok güzel
zaten baştan beri çok güzel besleniyorsun ilerde fazlasıyla kilo alacaksın şimdi almamış olman şans bence endişelenecek bişey yok dedi
zaten 11 kilo almamı istiyor doktorum bu gidişle tam düşündüğüm gibi olacak dedi
bencede güzel canım kilolarınız.sağlıkla inşallah .bende progestandan 2kg aldım diyince şişmş olabilirsin ama o giderdi sen kilo almışsın dedi :1: 2,5 kg almış olarak saymıyorum kaybettiğin geri gelebilir bundan sonra 0 başladın artık seni takip ediyorum dedi :1:
bebişimizede maşallah :nazar:
slm kızlarrrrrr......:79:

biz doktordan geldik teyzelerii... Minnoşumun cinsyetini öğrendik de geldik. KIZ mış yavrumuz :52::52:. çok sevindik eşim kızım die sevip duruyodu zaten haklı çıktı :) bende rüyanda görmüştüm onda kızdı :66:
bu arada rus takvmi ve hcg değeri tuttu bizde.çin takvimi tutmadı.
dr um % 90 kız dedi ama sonradan siz alışverişe yine de bir sonra ki muayeneden sonra başlayın dedi. niye öyle dedi acaba :44: değişme ihtimalinden mi ki anlamadım ama kıllandırdı bizi yinede :44: kalbini dinledik kısa bi süreliğine de olsa. boyuna 9 cm. dedi ağırlığı hakkında bişi demedi gelişimi güzel dedi. bi de istersen 4 lü testi yapabiliriz dedi. 3 lü dedim onu yapmıoruz direk 4 lü yü tavsiye ediyoruz dedi. iyi dedik yaptıralım. kan verdim yine. haftaya gidicem sonuç almaya. bi de vitamin felan vericekmisiniz die sorucaktım sevincimizden unutmuşum hastaneden çıkınca aklıma geldi. benim folik asit bitmek üzere bi kaç tane kaldı ondan başka hiçbişi kullanmadım.test sonucumu almaya gittiğimde soracam artık. bide belim ve bacağım çok ağrıo diye ortapedi ye gittim aşırı yüklenmeden oluyodur dedi dikkat ileriki aylarda daha zor günler beklio seni dedi :(( 3 tane merhem verdi bunları karıştır sür dedi başka bişi veremem dedi. bi de ayağım çok şişio dedim bi de ona merhem verdi.
Ayy yeter çenem düştü.bizden bu kadar darısı diğer öğrenmeyen arkadaşların başına. Allahım herkesin gönlüne göre sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşşalllaahh..... Amiiinnnn...:62::62::62:
hayırlı uğurlu olsun canım minnoşun ne güzel artıkiçin daha rahattır bu alışveriş işini benim doktorumda daha erken olması sebebiyle şimdi yapma 6. aydan sonra yap dedi sanırım doktorlar çok erken buluyor olabilir senin haftana göre artık cinsiyet kesindir canım o yüzden dememiştir kim olsa 4. ayı erken görürler ben bile bile bile gittim aldım erken oldu ama diyerek :1: bende 4 lü için kan verdim salı akşamı çıkıcak sonucum inşallah .şişin için tuz tüketme demişti doktorum gerçekten tuz şişiriyor inşallah geçer gülüm

selam kıslar
hava çokkkk sıcakkk

canımm maşallah prensesee :nazar: ne güzel, bir kız bir erkek olacaklar kuzuların :)
ayyıldızım, ishali neden hemen haber ver dedi? ben de arada ishal gibi oluyorum...

sulfatımm prens geliyo demek maşallah :nazar:

haberler peş peşee maşallah prensesee :nazar:

cinsiyetler belli oluyo artık birer ikişer, darısı başımızaa
darısı sana inşallah gülüm .hayırlısı olsun inşallah sağlıklı olsun ,aylinim ya ishal için geçmeyen ishal olursa dedi gülüm benimki sanırım elevitten dün almadım unuttum bugün ishal gibibirşey değilim ben çok su içiyorum ama ya özellkle bogzımdan birşey geçsin arkasından hemen su ,bir de yemekten önce su içmeye özendim çok canım istiyor

Eki Görüntüle 225730

Eki Görüntüle 225731

Eki Görüntüle 225732

Eki Görüntüle 225733

mothercare marka bunlar. çok güzeller..eğer istanbula gittiğimde fiyatlar tavan yapmamış olursa ben de almak istiyorum bunları.size fikir olsun diye koymak istedim bu resimmleri :))

çok güzel canım bunlar en alttaki love olan sanırım yeni ürün olması lazım .69 tl falandı o indirimdemiydi tam göremedim ama üzerindeki desenden o şekilde hatırlyorum. bir de diğer resimde elmalı badiler var 7lisi 37 tl .
sitesinin linkini verir misin canım bende aldıklarımı ordan eklim buraya .

tatile çıkan arkadaşlar bol bol eglenin bizim yerimizede
ne güzel herkes geziye çıkıyor
eşiminde temmuzun son haftası tatil olcak 9 gün napsak diye kara kara düşünüyorum
asya termale baktım ucmuş sanrım erken rezervasyon şart oldu seneye kesinlikle gidicem ,oğluşum ve kızımla indirimdeyken seneye bera otelden alıcam biletleri oh mis gidicem bende.
bu arada ankara civarlarında göl manzaralı yerleri gezmek istiyoruz ,olmadı bir kızılcahama doğru gitsek boş otel bulur muyuz makul fiyata acaba 2 gün kalıp enesi havuza falna girdirsek istiyorum oğluş banyoda küveti dolduruyor üzülüyoruz,
istanbulda eşimin ailesi var oraya gideim diyor ama gidesim yok şoför olduğu için daha 7 aylık şoför pek risk alıp gitmem o kadar uzun yola napıcam bilmiyorum aslında çok dikkatli ve güzel sürüyor ama asla oğlumla o kadar uzun yola gitmem hiç gitmeye nbiriyle .
ankarada bildiğniz güzel bir manzalı temiz ferah yerler var mı angaralılar hu hu :1:

Son düzenleme:
eşiminde temmuzun son haftası tatil olcak 9 gün napsak diye kara kara düşünüyorum
asya termale baktım ucmuş sanrım erken rezervasyon şart oldu seneye kesinlikle gidicem ,oğluşum ve kızımla indirimdeyken seneye bera otelden alıcam biletleri oh mis gidicem bende.
bu arada ankara civarlarında göl manzaralı yerleri gezmek istiyoruz ,olmadı bir kızılcahama doğru gitsek boş otel bulur muyuz makul fiyata acaba 2 gün kalıp enesi havuza falna girdirsek istiyorum oğluş banyoda küveti dolduruyor üzülüyoruz,
istanbulda eşimin ailesi var oraya gideim diyor ama gidesim yok şoför olduğu için daha 7 aylık şoför pek risk alıp gitmem o kadar uzun yola napıcam bilmiyorum aslında çok dikkatli ve güzel sürüyor ama asla oğlumla o kadar uzun yola gitmem hiç gitmeye nbiriyle .
ankarada bildiğniz güzel bir manzalı temiz ferah yerler var mı angaralılar hu hu :1:

kızılcahamam geliyor sadece benimde aklıma :1: orda da 3-4 günden fazlası sıkıyor.. tabi kafa dinlemek için güzel yer.. günübirlik gitmiş olduğum için otel falan tavsiye edemiyorum..
umarım güzel vakit geçirirsiniz.. :21::21::21:

darısı sana inşallah gülüm .hayırlısı olsun inşallah sağlıklı olsun ,aylinim ya ishal için geçmeyen ishal olursa dedi gülüm benimki sanırım elevitten dün almadım unuttum bugün ishal gibibirşey değilim ben çok su içiyorum ama ya özellkle bogzımdan birşey geçsin arkasından hemen su ,bir de yemekten önce su içmeye özendim çok canım istiyor
amin :) evet, hayırlı sağlıklı olsunlar da öncelikle...
elevit ishal mi yapıyo, ben de onu kullanıyorum.. sürekli diil ama sıkça ishal gibiyim.. su çok içmiyorum ama kabız olmayım diye önlemler alıyodum
ayyıldızım hamile kalmadan önce asya termali biz de düşündük ve aradık, erken rezervasyon indirimi yokmuş onların... şahh in paradise iki kere gittik, orası da vardı aklımızda ama artık uzak yerlere cesaret edemem sanırım... ben de ankarada bi yerler düşünüyorum kısmet olursa...

oofff herkesler tatilde...biz gidemiyoruz yaaa..
gidenler bizim içinde eğlensin..sıcak kumlardan serin sulara ooohhh....
bende seneye gidicem..bebeği de alıcam hop yapıcam suya :60:

rahatlatayım seni :) bende tatile gidemiyorum... memlekete gitmem lazım pasaport işlemleri için.. onu da tatil saymıyorum pek.. koşturmaca içinde olucam çünkü..
can sıkma.. ne tatile gidemeyen insanlar var deniz görememiş.. :26::26:
seneye alırız bebişleri .. hop denize :1: tam sevmelik olacaklar ozamanlarda

rahatlatayım seni :) bende tatile gidemiyorum... memlekete gitmem lazım pasaport işlemleri için.. onu da tatil saymıyorum pek.. koşturmaca içinde olucam çünkü..
can sıkma.. ne tatile gidemeyen insanlar var deniz görememiş.. :26::26:
seneye alırız bebişleri .. hop denize :1: tam sevmelik olacaklar ozamanlarda

ben de büyük ihtimal gidemicem bu sene :( nasıl da canım istiyo ya, şaka diil aşeriyorum :))
seneye artık bebiklerle inşallah

ne varsa kızlarda var gördüğümüz gibi :) bu arada bizim daha ilk bebeğimiz...her şey bir yana artık alışveriş yapmaya başlayabilirim :) bu bile mulu etti şimdi beni :)
kuzu sen öyle çok kötüyüm falan diyince ben acaba hani başka kızları falan var da yine kız diye mi bu kadar üzüldü dedim... deli kız, hem kız istiyomuşun, ne güzel süslersin onu :) maşallah:nazar:
mothercare marka bunlar. çok güzeller..eğer istanbula gittiğimde fiyatlar tavan yapmamış olursa ben de almak istiyorum bunları.size fikir olsun diye koymak istedim bu resimmleri :))
çok güseller :69:
aranıza yeni katıldım :49:
hoşgeldin canım, sağlıkla tamamına ersin inşallah
minicik bir hayal kırıklığı yaşamanı bile istemem...Allah gönlüne göre versinn...
hiçbirimiz yaşamayız inşallah canım benim :29: Allah heğimizin gönlündekini hayırlı kılsın ve nasip etsin inşallah.. benim durum daha garip aslında, yani belki başka bebek istemeyiz artık, düşünsene üçü de kız ya da erkek olabilir :37: Allah hepimize hayırlı, sağlıklı evlatlar versin...
Selam kızlar :3:

Ben 11+2 haftalık hamisim.. Persembe gunu doktora gidicem 2li test icin sizce cinsiyetini ogrenme sansım var mı cok merak ediyorum :18:
canım benim 12+3 te belli olmaz dedi dr.. ama erkek olursa belli olabiliyomuş erkenden..

bende 12+3 de gıttım ve bellı olmadı. haftaya persembe gıdıcem 13+4 olucak bakalım sans

ben ıkılı testı yaptırmadım yaptırmayacamda dr. gerek yok dedı ılerı kı yaslar ıcın önemlı dedı test

belli olalı 1 hafta oldu...oğlumuz geliyooorr:) senin ki belli mi
yok canım daha değil :(( 20sinde kontrolum var,erkekse belli olur sanırım ..
wowww gercekten süper bir düzen kurmusun. Bende yürüyüs alisanligi edinmem gerek ve su su fazla icmiyorum su icmem gerek. Bende bundan sonra daha dikkatli olmaya niyetlendim. Ben saysam yediklerimi sagliksiz sagliksiz. Ahhh aptal kafam bundan sonra düzene koyarim insallah.
zaten bu zamandan sonra düzgün beslenmek daha önemli..
çok güzel canım bunlar en alttaki love olan sanırım yeni ürün olması lazım .69 tl falandı o indirimdemiydi tam göremedim ama üzerindeki desenden o şekilde hatırlyorum. bir de diğer resimde elmalı badiler var 7lisi 37 tl .
sitesinin linkini verir misin canım bende aldıklarımı ordan eklim buraya .

Mothercare - Maternity Clothing, Baby Clothes, Pushchairs, Nursery Furniture, Car Seats, Preschool Toys and Baby Essentials

Son düzenleme:
Back