2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar nasılsınız sabah beri sadece okuyabiliyorum çünkü bi yandan evimi eşyalarımı toparlamaya çalışıyorum çünkü bizde allah izin ederse yarın sabah karadenize doğru yola çıkacaz daha valiz hazırlamadım şimdi başlayacam :))) bir hafta yokum döndüğümde daha güzel haberler okurum inş. gerçi geçmişi okumak baya zor olacaktır benim için sanırım :))))))

neyse kızlar kendinize ve bebişlerinize iii bakın görüşürüz ......
ahhh işte bir diğer canımın çektiği şey de karadeniz :69: turla mı gidiyosun canım yoksa memleket oralarda mıydı?? iyi tatiller, bebişin oksicene doyar :)

slm kızlar nasılsınız sabah beri sadece okuyabiliyorum çünkü bi yandan evimi eşyalarımı toparlamaya çalışıyorum çünkü bizde allah izin ederse yarın sabah karadenize doğru yola çıkacaz daha valiz hazırlamadım şimdi başlayacam :))) bir hafta yokum döndüğümde daha güzel haberler okurum inş. gerçi geçmişi okumak baya zor olacaktır benim için sanırım :))))))

neyse kızlar kendinize ve bebişlerinize iii bakın görüşürüz ......
ayyy memleketıme :))
selam soyle caylarımıza :)
yolun acık olsun cnm :)

ne varsa kızlarda var gördüğümüz gibi :) bu arada bizim daha ilk bebeğimiz...her şey bir yana artık alışveriş yapmaya başlayabilirim :) bu bile mulu etti şimdi beni :)

$41PLEVT701L._SX189_.jpg

$41T4f7xE0LL._SX182_.jpg

$31R9nDjtaoL._SX189_.jpg

$41dqZ15PpkL._SX182_.jpg

mothercare marka bunlar. çok güzeller..eğer istanbula gittiğimde fiyatlar tavan yapmamış olursa ben de almak istiyorum bunları.size fikir olsun diye koymak istedim bu resimmleri :))

Son düzenleme:
Selam kızlar :3:

Ben 11+2 haftalık hamisim.. Persembe gunu doktora gidicem 2li test icin sizce cinsiyetini ogrenme sansım var mı cok merak ediyorum :18:

Selam kızlar :3:

Ben 11+2 haftalık hamisim.. Persembe gunu doktora gidicem 2li test icin sizce cinsiyetini ogrenme sansım var mı cok merak ediyorum :18:

cnm suan tam tahmın edemeyebılıyorlar
bende 14 haftalıgım ama daha tahmın etmedı doktorum hıc
bende bır daha ıkı hafta sonra gıdıcem ozaman ınsallah tahmın olur 15 haftalık olmus olucam 16ya dogreu ınsallah

cnm suan tam tahmın edemeyebılıyorlar
bende 14 haftalıgım ama daha tahmın etmedı doktorum hıc
bende bır daha ıkı hafta sonra gıdıcem ozaman ınsallah tahmın olur 15 haftalık olmus olucam 16ya dogreu ınsallah

Eger doktor bir tahminde bulunmazsa 3 hafta sonra yani ramanzanın ortasında ozel hastaneye gidicem o zaman kesin gosterir insallah.. Gerci erkek olursa erken anlasılıyormus ama insallah gosterir minigim annesine pipisini :1:

Eger doktor bir tahminde bulunmazsa 3 hafta sonra yani ramanzanın ortasında ozel hastaneye gidicem o zaman kesin gosterir insallah.. Gerci erkek olursa erken anlasılıyormus ama insallah gosterir minigim annesine pipisini :1:

ınsallah cnm
hayırlısı saglıklısı olsun ınsallah

Evet cok merak ediyorum canım sabretmesi cok zor geliyor..

Allah'tan saglıklısı olsun da cinsiyeti onemli degil benim icin. Erkekler daha erken gosteriyor ya cinsiyetini o yuzden oyle dedim :1: :1:
anladım canım..ben de senin gibi düşünüyorum.13+2 olacağım kontrol günümde bende bir ümit işte diyorum erkekse öğreniriz..hayırlısı olsun..
hoş bulduk... teşekkürler... 13 hafta 6 gün oldu.. ilk sayfadaki çizelgeye nasıl dahil olacağım?

canım konu sahibine özelden bilgilerini yolla,müsait bir zamanda ekler..cinsiyet belli mi ?

Son düzenleme:
Back