2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selam kıslar
hava çokkkk sıcakkk
bugün doktora gittik 16+4 ultrason tarihimiz artık tümünü bir seferde göstermek istesede ayak ucları ya da kafa ucu görünmedi büyümüş kızcağızım :nazar: :1: kesin %100 dedi doktorumuz aslında açmak istemedi ,orda aynı sana çekmiş diyince gülüverdim o gülmeyle benim kız mındışını tamamen gösteriverdi annesine ayakları birbirinin üzerindeydi bir eli kafasına doğruydu .aynı oğlum gibi hareketleri ,enesim çok sevdi resim istedi durdu ,doktorumuz resim verdi ,herşey güzel dedi plasentamızın tamamen çıkmadığnı ilerleyen zamanlarda çıkacağını ,bu haftalarda ya da diğer haftalarda kahverengi akıntı veya kan görme ihtimalin olablir cünkü ordaki damarlar inciniyor dedi bende şükür birşeyim yok dedim progestan kullanmana gerek yok olası geçiçi bir durum bu dedi.
162 gram 17 cm bebişimiz :nazar: ölcümleri aldı 4 lü tarama testi için kan vermeye yönlendirdi.
bu arada ishal olursan direk bana haber ver dedi bende zaten maşallah sanki ishal gibiyim hurmadan mıdır nedir diyince sakın bana hac hurması yiyorum deme dedi ! valla aynen kudüs hurması yiyorum 3-4 tane hemde kocaman kocaman dedim direk olarak bir daha asla yemiceksin dedi naiyorsun sen dedi doğumu kolaylaştırır yiyorsan bizim yerli hurma tercih et o da önerdiğimden değil dedi sanırım o hurmanın içinde birşey söyledi o doğum sancısı gibi kasılma vs yaparmış korktum biraz töbe yemem dedim .demir ilacı ve balık yağı kapsülü yazdı.
ben duramayacağım için 2 hafta sonra gel kontole dedi bende yok gelmem diyince sen gelmiceksin bende inanıcam dedi :1: madem ısrar ediyorsunuz gelim o zaman dedim .plasenta için gidicem ,ayrıca hareket etmesini takip edebilirsin artık dedi günde 2-3 hareket şimdiilik hissedersin daha sonra sıklaşır dedi.20. haftada tetenoz aşısı var ,bugün kan verirken acıdıda biraz böggg tırsıyorum iyice şu iğneden.neyse ordan çıktım ankamalla gittik.chiccoya baktım indirim var ama hiç sevmedim ben çok pahalı bir de sert kumaşları ilk bakışta çok güzel görünüyo ama fiyata göre yinede kalite düşük gibi.bir takım 40 tl idi indirimli hali bu olmamalı demi :1:
mothercareye gittik orda indirim süperdi valla badiler içinde hangisini alacağıma karar veremedim enes seçti ben kardeşime bunları aldım diyip duruyor ,kedili ,fareli pembeli falan birşeyler 7 lisi 38 tl çok ucuzdu aldım bir tane 3-6 ay arası aldım bazılarının kolları dar 1. ayda bile giydirebilirim çok aşırı büyüyorlar diye..ordan c&a gittim bir takım aldım birde ona uygun ayakkabı tarzı patik aldım 2-3 ay olandan aldım. 39 tl takım 15 tl patik tuttu :-)
resimlerini koyacağım nereye koyacağım bilmiyorum
bu arada popişim agrıyo demiştim magnezyum iç dedi gerçekten magnezyum içtim içeli yok seyyahım ya .tansiyonum da 9,6 mı ne senin için iy dedi .ben pek kulak vermedim rakam doğrudur inşallah 19 yok demi tansiyon da
canımm maşallah prensesee :nazar: ne güzel, bir kız bir erkek olacaklar kuzuların :)
ayyıldızım, ishali neden hemen haber ver dedi? ben de arada ishal gibi oluyorum...
biz geldik :))))
doktorum doğuma girmişti randevuya 1 saat geç girdik ama heyecandan ölecektik yaa
neyse bebişi gösterdi 117 gr ve 14 cm imiş bizim kuzu
sonra içinizden ne geçiyor cinsiyet için dedi ben baştan erkek hissediyordum ama şimdi kız hissediyorum dedim
eşim de baştan beri kız diyorum dedi. sonra siz şuan görüyormusun dedi tabiki görüyorum
size de şimdi göstericem dedi miniğim aç bacaklarını bakalım annen baban görsün dedi
ultrason cihazıyla karnıma şiddetli bi deprem etkisi yarattı bebiş hemen açtı
görüyomusunuz dedi çok net pipiyi gördük :) OĞLUŞUMUZ oluyor
çok mutluyuz yaaa bi an erkek dedi bu kadar sevineceğimi düşünmemiştim kız isterken erkek haberine

bi de dedim ben ikili tarama testinden fıstık gibi deyince kız diye düşündüm :) doktor kahkaha attı bu kadınlara şaşıyorum nerden ne çıkarıyosunuz dedi
bu arada ikili ve dörtlü test yapılcaktı ama risk oranı çok düşük çıktığı için dörtlü teste gerek görmüyorum. ama illa yapılsın dersen yaparız dedi. ben de gerek yok dedim testler ben de stres yaratıyor zaten.

bu arada çin, rus takvimi, karnımın öne doğru sivrilmesi, yüzümün daha da pürüzsüzleşmesi bunları hepsi tuttu. ben ikili testimin sonucunu yeni aldım. hemen free b-hcg ye baktım. 17.3 yani o da tuttu. merak eden arkadaşlar için yazmış olayım :)
sulfatımm prens geliyo demek maşallah :nazar:
slm kızlarrrrrr......:79:

biz doktordan geldik teyzelerii... Minnoşumun cinsyetini öğrendik de geldik. KIZ mış yavrumuz :52::52:. çok sevindik eşim kızım die sevip duruyodu zaten haklı çıktı :) bende rüyanda görmüştüm onda kızdı :66:
bu arada rus takvmi ve hcg değeri tuttu bizde.çin takvimi tutmadı.
dr um % 90 kız dedi ama sonradan siz alışverişe yine de bir sonra ki muayeneden sonra başlayın dedi. niye öyle dedi acaba :44: değişme ihtimalinden mi ki anlamadım ama kıllandırdı bizi yinede :44: kalbini dinledik kısa bi süreliğine de olsa. boyuna 9 cm. dedi ağırlığı hakkında bişi demedi gelişimi güzel dedi. bi de istersen 4 lü testi yapabiliriz dedi. 3 lü dedim onu yapmıoruz direk 4 lü yü tavsiye ediyoruz dedi. iyi dedik yaptıralım. kan verdim yine. haftaya gidicem sonuç almaya. bi de vitamin felan vericekmisiniz die sorucaktım sevincimizden unutmuşum hastaneden çıkınca aklıma geldi. benim folik asit bitmek üzere bi kaç tane kaldı ondan başka hiçbişi kullanmadım.test sonucumu almaya gittiğimde soracam artık. bide belim ve bacağım çok ağrıo diye ortapedi ye gittim aşırı yüklenmeden oluyodur dedi dikkat ileriki aylarda daha zor günler beklio seni dedi :(( 3 tane merhem verdi bunları karıştır sür dedi başka bişi veremem dedi. bi de ayağım çok şişio dedim bi de ona merhem verdi.
Ayy yeter çenem düştü.bizden bu kadar darısı diğer öğrenmeyen arkadaşların başına. Allahım herkesin gönlüne göre sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşşalllaahh..... Amiiinnnn...:62::62::62:
haberler peş peşee maşallah prensesee :nazar:

cinsiyetler belli oluyo artık birer ikişer, darısı başımızaa

sabahtan beri kendime gelemedim...rus takvimi çin takvimi vücuttaki belirtiler aş erilen gıdalar görülen rüyalar vs...hepsi yalan...bugun doktora gittim...o kadar emindimki erkek diyeceğinden kadın demez mi pipi görünmüyor kız bu diye...başımdan aşağı kaynarsular indi...o kadar hazırlanmışım ki sağlıklı olmasına bile sevinemedim...çıktım doktordan hala ağlıyorum...cinsiyeti belli olmayan annelere tek tavsiyem asla hazırlamasınlar kendilerini...insan kötü oluyor...şimdi hem kendime kızıyorum hem neden diyorum bir acayip ruh hali içindeyim...eşim de aynı durumda ama o beni teselliye uğraşıyor garibim...neden böyle hissediyorum ne zaman düzelirim bilmiyorum...bebeğim de anlayacak üzülecek diye çok korkuyorum...mutsuzum...

sabahtan beri kendime gelemedim...rus takvimi çin takvimi vücuttaki belirtiler aş erilen gıdalar görülen rüyalar vs...hepsi yalan...bugun doktora gittim...o kadar emindimki erkek diyeceğinden kadın demez mi pipi görünmüyor kız bu diye...başımdan aşağı kaynarsular indi...o kadar hazırlanmışım ki sağlıklı olmasına bile sevinemedim...çıktım doktordan hala ağlıyorum...cinsiyeti belli olmayan annelere tek tavsiyem asla hazırlamasınlar kendilerini...insan kötü oluyor...şimdi hem kendime kızıyorum hem neden diyorum bir acayip ruh hali içindeyim...eşim de aynı durumda ama o beni teselliye uğraşıyor garibim...neden böyle hissediyorum ne zaman düzelirim bilmiyorum...bebeğim de anlayacak üzülecek diye çok korkuyorum...mutsuzum...

canım ben tam anlayamadım önce erkek sonra kız mı dendi. yoksa erkek istediğin için kıza mı üzüldün :44:
bebeğin sağlıklı olması en büyük mutluluk bence neden bu kadar üzülüyorsun

canım cinsiyet için üzülmene üzüldüm,senin şu an sadece sağlığına sevinmen lazım,şükretmen lazım,benim çarşamba amniyosentezim var,belki miniğim problemli diyecekler,inanıyorum onda bişey yok ama şimdi böyle bir riskim varken,her gün ağlarken nasıl olur cinsiyet önemli olabilir ki değil mi, onu sağlıklı kucağıma alacağıma emin olayım,ister kız ister erkek o bizim canımız, sen de böyle düşün , ya sağlığında bişey olsa o zaman erkek olsa ne önemi var

canım üzme kendini.. rabbim bebişini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..
ben yaklaşık 1ay önce falan çin rus bilmemne takvimlerine inanmayın hepsi hikaye yediklerimizden belirlemek bile hikaye diyince.. bazı kızlar da dedi ki biz öylesine takılıyoruz.. ama sen tamamen takmışsın kuzum..
bana bakarsan bende ekşi tzlu yiyorum ama erkeğim olacak hayırlısıyla... eşimde ekşiden dolayı ayşe olacak diyip duruyordu.. o da senin gibi şoka girdi pipişi görünce..
canım kendini mutlu hissetmen gerekir ki içinde bir meleğin var.. kimileri yıllarca bekliyor ve sonuç alamıyor.. bir daha böyle laflar duymayım senden tamam mı kuzum..
öpüyorum seni.. (hem bişi diim mi.. laf aramızda.. kız cicileri daha çok hoşuma gidiyor :1: )

:nazar::nazar::nazar::nazar:canım hayırlı olsun ne güzel kız bebişin olacak darısıbizimde öğreneceğimiz günlere inşallah:nazar::nazar::nazar::nazar:
teşekkür ederim canım :31: en kısa zamanda inş. hayırlısıyla :)

canım çok teşekkür ederim. benim içime erkek diye doğuyordu öyle de oldu. inş. sen de 30 unda öğrenirsin canım. öğrendikten sonraki duygu bambaşka yaa artık oğlum diye sevebilcem :69:

canım gözünüz aydın maşallah prensesinize :nazar:
biz çok net pipiyi gördüğümüz için gönül rahatlığyla başlarız alışverişe, zaten doktor yüzde vermedi direkt erkek dedi
bu arada benim de folic asitim yarın bitiyor doktor bitir ve ptesi artık elevite başla dedi. elevit yazdı. muhtemelen senin de öyle olur
ben dörtlü test yaptırmıcam doktorum risk oranın çok düşük ikili test sonucun çok güzel gerek görmüyorum ama kararı size bırakıyorum dedi. biz de istemedik
teşekkürler canım senn de gözün aydın tekrardan :34: valla ben ekrana baktım ama cinsiyete dair bişi göremedim elini ayağını anca ayırt edebildim :9: hayırlısı değişmez inş ne diyim biz yine bugün iş çıkışı gidicez eşimle bişiler almaya bugünü beklioduk çünkü öğrenelim alalım die çünkü hiç bişi almadık daha kuzuma en azından bi don alayım dimi :66::66:

selam kıslar
hava çokkkk sıcakkk
haberler peş peşee maşallah prensesee :nazar:
cinsiyetler belli oluyo artık birer ikişer, darısı başımızaa
slm canım...:80: teşekkür ediyoruz teyzesiii... darısı senin kuzucuklara kız erkek oranını değiştirecek potansiyel sizde dört gözle beklioruz:16::nazar::nazar::nazar:
canım neden böyle düşünüyosun. bak ne güzel öğrenmişsiniz yavrunuzun cinsiyetini sağlığı da yerindeyse bize sadece şükretmek düşer. Rabbim hayırlısını versin. ha hatayı tek seçeneğe odaklanmakta yapmışsınız ama bu kadar emin nasıl oldunuz ki biz mesela hep iki ihtimalide düşündük ama gönlümüzden de kız geçiodu öyle oldu çok şükür. ama kendini de bebeğinide üzme bu şekilde. karnında da olsa senin duygularını hissedio. dışlanmış hissi yaratmayın yavrunuza her koşulda o sizden bi parça kız-erkek hiç farketmez bence. hayırlısı böyleymiş canım.

resmen takıntı haline getirmişim durumu onu farkettim...tabi etraftaki insanların bitmek tükenmek bilmeyen tahminleri de etkiledi...muhtemelen bugün böyle şaşkın şaşkın geçicek...ama yarın herşey daha iyi olacak...aklıma hep beeği olmayan yıllarca uğraşan insanları getiriyorum...çok şükür Rabbim hiç aratmadı üstelik biz 4 yıl korunduk...işin tuhaf tarafı hamile kalana kadar hep kızım olsun istiyordum ama gördüğüm rüyalar takvimler derken takmışım kafayı...aslında bir bakıma Allah yine gönlüme göre verdi...hepinize tekrar teşekkür ederim...bir nebze de olsa beni kendime getirdiniz...hepimizin bebişi hayırlı sağlıklı olsun inşallahhh...öpüyorum hepinizi...

resmen takıntı haline getirmişim durumu onu farkettim...tabi etraftaki insanların bitmek tükenmek bilmeyen tahminleri de etkiledi...muhtemelen bugün böyle şaşkın şaşkın geçicek...ama yarın herşey daha iyi olacak...aklıma hep beeği olmayan yıllarca uğraşan insanları getiriyorum...çok şükür Rabbim hiç aratmadı üstelik biz 4 yıl korunduk...işin tuhaf tarafı hamile kalana kadar hep kızım olsun istiyordum ama gördüğüm rüyalar takvimler derken takmışım kafayı...aslında bir bakıma Allah yine gönlüme göre verdi...hepinize tekrar teşekkür ederim...bir nebze de olsa beni kendime getirdiniz...hepimizin bebişi hayırlı sağlıklı olsun inşallahhh...öpüyorum hepinizi...

ha şöyle tatlım.. kendine gel :)
bana da çevrem hep sizin kızınız olur derdi.. inan hamile kalmadan battaniye bile örmeye başladım . beyaz pembe yeşil tonlarda.. ama oğluma nasip olacak inş :)
eşimde çok kız isterdi.. ama şimdi ben şöyle düşünüyorum.. ikinci çocuğum kız olursa.. ona kol kanat gerecek bir abisi olacak inş. ben hep bir abim olsun istedim.. hepte anneme sorardım neden abim yok diye.. kadıncağız da nasıl anlatsın bu durumu el kadar çocuğa :1:
ama pırlanta gibi kız kardeşim oldu.. iki kız.. kardeşten öte.. biz arkadaşız.. kızlar daha hayırlı evlat olur derler.. inşallah oğluşlarımız da hayırlı olur bize ve çevremize.. (ve kendisine)
şöyle bir derin nefes al.. netten kız cicilerine bak.. için nasıl ferahlıyacak :)

tatlım tamam bi şaşkınlık olabilir de bu kadar ağlayacak ne var? yazık diil mi karnındaki kuzunuza, o günahsıza? Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin, ille kız ya da erkek olsun diye isyan edilmezki... hadi bakalım, toparla kendini, sağlıklı bir bebeğiniz geliyo, şükretmelisiniz... bir evlat için yanıp tutuşan nice insan varken...
merak ettim başka çocuğunuz var mı, ilk mi?

evet canım inş. :nazar: ayy bi an önce seninkileri de öğrenelim yaa çok merak ediyorum
:) biz de çok meraktayız canım ya, hayırlısı bakalım
canım cinsiyet için üzülmene üzüldüm,senin şu an sadece sağlığına sevinmen lazım,şükretmen lazım,benim çarşamba amniyosentezim var,belki miniğim problemli diyecekler,inanıyorum onda bişey yok ama şimdi böyle bir riskim varken,her gün ağlarken nasıl olur cinsiyet önemli olabilir ki değil mi, onu sağlıklı kucağıma alacağıma emin olayım,ister kız ister erkek o bizim canımız, sen de böyle düşün , ya sağlığında bişey olsa o zaman erkek olsa ne önemi var
tatlım ben bazen geçmişi okuyamıyorum, kaçırmışım, amniyosentez neden önerdiler, risk kaç çıktıki???
slm canım...:80: teşekkür ediyoruz teyzesiii... darısı senin kuzucuklara kız erkek oranını değiştirecek potansiyel sizde dört gözle beklioruz:16::nazar::nazar::nazar:
:))) di mi
amin canım

cinsiyet öğrenen annişleriiiii tebrik ediyorum tekrar..facede de tebriklerimi sundum..
inşallah benimki de nazı bırakıp bir dahaki sefere açar bacaklarını...yoksa en son ben öğrenicem..4 ay bittiiiii yaaa..:84::84::84:

amin canım... bak ne güzel demişsin...

cinsiyet öğrenen annişleriiiii tebrik ediyorum tekrar..facede de tebriklerimi sundum..
inşallah benimki de nazı bırakıp bir dahaki sefere açar bacaklarını...yoksa en son ben öğrenicem..4 ay bittiiiii yaaa..:84::84::84:

:))) ne zaman tekrar bakılacak?
ben de düşünüyorum bir diil iki diil hepsine nasıl bacak açtırcaz diyee :27::60:

biz geldik :))))
doktorum doğuma girmişti randevuya 1 saat geç girdik ama heyecandan ölecektik yaa
neyse bebişi gösterdi 117 gr ve 14 cm imiş bizim kuzu
sonra içinizden ne geçiyor cinsiyet için dedi ben baştan erkek hissediyordum ama şimdi kız hissediyorum dedim
eşim de baştan beri kız diyorum dedi. sonra siz şuan görüyormusun dedi tabiki görüyorum
size de şimdi göstericem dedi miniğim aç bacaklarını bakalım annen baban görsün dedi
ultrason cihazıyla karnıma şiddetli bi deprem etkisi yarattı bebiş hemen açtı
görüyomusunuz dedi çok net pipiyi gördük :) OĞLUŞUMUZ oluyor
çok mutluyuz yaaa bi an erkek dedi bu kadar sevineceğimi düşünmemiştim kız isterken erkek haberine

bi de dedim ben ikili tarama testinden fıstık gibi deyince kız diye düşündüm :) doktor kahkaha attı bu kadınlara şaşıyorum nerden ne çıkarıyosunuz dedi
bu arada ikili ve dörtlü test yapılcaktı ama risk oranı çok düşük çıktığı için dörtlü teste gerek görmüyorum. ama illa yapılsın dersen yaparız dedi. ben de gerek yok dedim testler ben de stres yaratıyor zaten.

bu arada çin, rus takvimi, karnımın öne doğru sivrilmesi, yüzümün daha da pürüzsüzleşmesi bunları hepsi tuttu. ben ikili testimin sonucunu yeni aldım. hemen free b-hcg ye baktım. 17.3 yani o da tuttu. merak eden arkadaşlar için yazmış olayım :)
canım hayırlı olsun,cinsiyetini öğrenmişsiniz meleğinizin..okurken içimn kıpır kıpır oldu..bi an hayallere daldım.çok güzel anlatmışsın :) sağ salim gelsin yavrun inşallah..
ben 16 haftalığım canım iki gün önce gittim doktora brde bir hafta önce gittmiştim ama açmıyor..hep kapalı..sanırım kız olucak doktorlarda emin olmadan kız olabilir diyolar..hayırlısı artık...:32:
geç öğrenenlerin genelde kız oluyor fark etmişsinizdir kızlar.
canım çok şükür baştan beri bir kez bile bulantım olmadığı için hep aynı düzende beslendim

arada tabiki istisnalar kaçamaklar oluyor ama genel olarak bir günüm şöyle

sabah

kocaman bi dilim peynir
1 salatalık
1 domates
2-3 zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
1 yumurta (haftada 4-5 gün) sabahları genellikle şaşmaz hep böyle besleniyorum

2 saat sonra ara öğün yapıyorum bir bardak süt, 2 ceviz ve birkaç badem

yine 2 saat sonra öğle yemeği yiyorum. işte bir gün tavuk, bi gün kırmızı et yada kuru baklagil dönüşümlü
yanına da salata yerim mutlaka ve 1 bardak ayran. ve 1 dilim ekmek genellikle

yine 2.5-3 saat sonra ara öğün yaparım meyve yerim en az 2 porsiyon

akşam ise bazen sebze yemeği bazen öğlenden kalan yemeği o günün durumuna göre yiyorum işte.

yine yemekten bikaç saat sonra da meyve yiyorum uyumadan da süt içemiyorum 1 bardak ayran içiyorum

benim avantajım oldum olası çok ekmek yiyen bi insan değilim günde max 3 dilimdir
bi de oldum olası sık sık az az yerim. 2 saatte bi bişey yemem lazım o da güzel bi alışkanlık günde yaklaşık 3 litre su içiyorum yaz döneminde. kışın da en az 2 litredir su çok içerim
havalar da sıcak olunca abartı bi iştahım da olmuyor şu sıra
ha unutmadan hergün en azından akşam 45 dk kadar eşimle çıkıp bi turlayıp geliyoruz yürüyorum yani
ne güzel bi beslenme poroğramı bu..ben de hemen hemen aynı besleniyorum seninle..
sadece ekmeği 1 dilim kadar fazlalaştırdım.yürüyüş yapmıyorum.ilk 2 ay tam yağlı süt içtim,sanırım kiloları o yaptı..3 ayda 3 kilo aldım :((
slm kızlarrrrrr......:79:

biz doktordan geldik teyzelerii... Minnoşumun cinsyetini öğrendik de geldik. KIZ mış yavrumuz :52::52:. çok sevindik eşim kızım die sevip duruyodu zaten haklı çıktı :) bende rüyanda görmüştüm onda kızdı :66:
bu arada rus takvmi ve hcg değeri tuttu bizde.çin takvimi tutmadı.
dr um % 90 kız dedi ama sonradan siz alışverişe yine de bir sonra ki muayeneden sonra başlayın dedi. niye öyle dedi acaba :44: değişme ihtimalinden mi ki anlamadım ama kıllandırdı bizi yinede :44: kalbini dinledik kısa bi süreliğine de olsa. boyuna 9 cm. dedi ağırlığı hakkında bişi demedi gelişimi güzel dedi. bi de istersen 4 lü testi yapabiliriz dedi. 3 lü dedim onu yapmıoruz direk 4 lü yü tavsiye ediyoruz dedi. iyi dedik yaptıralım. kan verdim yine. haftaya gidicem sonuç almaya. bi de vitamin felan vericekmisiniz die sorucaktım sevincimizden unutmuşum hastaneden çıkınca aklıma geldi. benim folik asit bitmek üzere bi kaç tane kaldı ondan başka hiçbişi kullanmadım.test sonucumu almaya gittiğimde soracam artık. bide belim ve bacağım çok ağrıo diye ortapedi ye gittim aşırı yüklenmeden oluyodur dedi dikkat ileriki aylarda daha zor günler beklio seni dedi :(( 3 tane merhem verdi bunları karıştır sür dedi başka bişi veremem dedi. bi de ayağım çok şişio dedim bi de ona merhem verdi.
Ayy yeter çenem düştü.bizden bu kadar darısı diğer öğrenmeyen arkadaşların başına. Allahım herkesin gönlüne göre sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşşalllaahh..... Amiiinnnn...:62::62::62:
hayırlı olsun canım..allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin..cinsiyet heberlerini okumak çok keyif veriyor yaaa...

kk da,bebek hayaliyle yıllarını geçiren,yapmadığı,çekmediği kalmadığı halde her duyduğuna bir ümit diye bakanları çok gördüm !
bitanem biliyorum çok etkilendin olanlardan,erkek denmelerinden..ama derlerki 10 tane oğlun olacağına 1 tane kızın olsun (kimse yanlış anlamasın bu lafı gerçekten derler.kız daha vefalı daha merhametlidir)
biz hep demiyor muyuz 'allahım hayırlısıyla ver'diye,ne biliyorsun hakkında hayırlı olanın ne olduğunu..allah bizi bizden iyi bilendir..yavrunun sağlıklı olduğunu bilmek yetsin sana,mevlama çok şükür et..
rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin..
bunuda söylemeden geçemeyeceğim;banada hep erkek falan deniyor..testler (çin,rus vb.takvimler) falan da hep erkek gösteriyor..senin bu yazını okuduktan sonra fark ettimde bende erkek gözüyle bakar olmuşum bebeğime..ama benim içime doğuyor olması daha büyük etkendi..allah hayırlısını versin..mesela kız olursa adı hazır (inci),ama erkek için düşünmedik bile..

Son düzenleme:

cnm benım Allah hayırlısını bunda gormus
Mınıgını sakın uzme
hersey yoluna gırcek
aman yarabbım dunyalar guzelı bır prenses gelıyor olması super bırsey
bende kız ısteyen bırıyım ama once SAGLIK
ufacık sınır stres bebısımızı uzer sıkıntıya sokar bunu sakın unutma cnm
Allah hayırlı gunlerde buyutmeyı nasıp etsın cnm

Kızlar bende super bır cumartesı gecırdım ve kız arkadasım aradı
beraber alel acele bır tatılş planı yaptık sadece ıkı gunluk :)
ve Alanya dan baslangıcla mınıcık kız kıza guzel bır tatıle bu aksam baslıyoruz :)
kocişimde hafta sonu yogun oldugundan katılamıcak bıze :(
ama olsun kalbım kocısımle :1: :1:
Kız kıza baya bır ıyı gelcek sanırım bana :) side antalya antık kent fln gezıcez
aslında olımposdu hayalımız gecenlerde ama
ıkı gun oncekı mıde bulantıdan dolayı korkuyorum 4.5 saatlık yola gıdıp bırde hastane bulamamaktan falan
takıntılıyım farkındayım ama ıcım rahat etmez
hemde arabayla bıle 40 dakıkada felan varırmısız hastaneye
arabamızla 4.5 saat surdugu ıcınde gıdemıyoruz ama aklım hala olympos agac evlerde :)
Bebişlerinize cok ıyı bakın :D
bendende sıze soz super bır gobus eklıcem donusde :)
bakın ne kadar kocaman oldum :)

Kızlar bende super bır cumartesı gecırdım ve kız arkadasım aradı
beraber alel acele bır tatılş planı yaptık sadece ıkı gunluk :)
ve Alanya dan baslangıcla mınıcık kız kıza guzel bır tatıle bu aksam baslıyoruz :)
kocişimde hafta sonu yogun oldugundan katılamıcak bıze :(
ama olsun kalbım kocısımle :1: :1:
Kız kıza baya bır ıyı gelcek sanırım bana :) side antalya antık kent fln gezıcez
aslında olımposdu hayalımız gecenlerde ama
ıkı gun oncekı mıde bulantıdan dolayı korkuyorum 4.5 saatlık yola gıdıp bırde hastane bulamamaktan falan
takıntılıyım farkındayım ama ıcım rahat etmez
hemde arabayla bıle 40 dakıkada felan varırmısız hastaneye
arabamızla 4.5 saat surdugu ıcınde gıdemıyoruz ama aklım hala olympos agac evlerde :)
Bebişlerinize cok ıyı bakın :D
bendende sıze soz super bır gobus eklıcem donusde :)
bakın ne kadar kocaman oldum :)
süperr plan, bizim için de gez sedoş
ben de tatil istiyommmm
hamile kalmadan önce tatil planları yapıyoduk ama şimdilik iptal oldu gibi görünüyo :( resmen deniz aşeriyorum!

süperr plan, bizim için de gez sedoş
ben de tatil istiyommmm
hamile kalmadan önce tatil planları yapıyoduk ama şimdilik iptal oldu gibi görünüyo :( resmen deniz aşeriyorum!

ben şimdi sana denız sevmıyorum desem benı gırtlaklayabılırsın sanırım tatlşım :)
Hıc sevmem cok tuzlu :( Ben havuz ve çay severım :1:
Ama sidenin denizine gırereım ıllakı :)
suan hamı solmasaydım daha ekşın bır tatılım olurdu
safarıler raftıng dalış felan:)
ama bebısımle bnlar yasak
aquapark bıle :1:
Bebişimden once anneannemız döfer bizi :1:
geerım cnm gezmemmı
ama bebıs ıcın tatıl ertelemeyın bence sakın yerler ck var tatlım ve yakın yerlerı secebılırsınız
tabı baska engelınız yanı bebısle ılgılı problem olur dedyse doktor o farklı cnm

slm kızlar nasılsınız sabah beri sadece okuyabiliyorum çünkü bi yandan evimi eşyalarımı toparlamaya çalışıyorum çünkü bizde allah izin ederse yarın sabah karadenize doğru yola çıkacaz daha valiz hazırlamadım şimdi başlayacam :))) bir hafta yokum döndüğümde daha güzel haberler okurum inş. gerçi geçmişi okumak baya zor olacaktır benim için sanırım :))))))

neyse kızlar kendinize ve bebişlerinize iii bakın görüşürüz ......

ben şimdi sana denız sevmıyorum desem benı gırtlaklayabılırsın sanırım tatlşım :)
Hıc sevmem cok tuzlu :( Ben havuz ve çay severım :1:
Ama sidenin denizine gırereım ıllakı :)
suan hamı solmasaydım daha ekşın bır tatılım olurdu
safarıler raftıng dalış felan:)
ama bebısımle bnlar yasak
aquapark bıle :1:
Bebişimden once anneannemız döfer bizi :1:
geerım cnm gezmemmı
ama bebıs ıcın tatıl ertelemeyın bence sakın yerler ck var tatlım ve yakın yerlerı secebılırsınız
tabı baska engelınız yanı bebısle ılgılı problem olur dedyse doktor o farklı cnm

denize girmek diil de deniz kokusu, manzarası falan çekiyo canım... yoksa ben de deniz çok tercih etmem, havuz ama daha çok havuz kenarında güneşlenirken kitap okumak... :)) güneşi çokk seviyorum...
ertelememizin sebebi meslekle alakalı.. belki daha sonra gideriz...

Back