- Konu Sahibi antidepresif
-
- #2.641
ahhh işte bir diğer canımın çektiği şey de karadenizslm kızlar nasılsınız sabah beri sadece okuyabiliyorum çünkü bi yandan evimi eşyalarımı toparlamaya çalışıyorum çünkü bizde allah izin ederse yarın sabah karadenize doğru yola çıkacaz daha valiz hazırlamadım şimdi başlayacam :))) bir hafta yokum döndüğümde daha güzel haberler okurum inş. gerçi geçmişi okumak baya zor olacaktır benim için sanırım :))))))
neyse kızlar kendinize ve bebişlerinize iii bakın görüşürüz ......
ayyy memleketıme :))slm kızlar nasılsınız sabah beri sadece okuyabiliyorum çünkü bi yandan evimi eşyalarımı toparlamaya çalışıyorum çünkü bizde allah izin ederse yarın sabah karadenize doğru yola çıkacaz daha valiz hazırlamadım şimdi başlayacam :))) bir hafta yokum döndüğümde daha güzel haberler okurum inş. gerçi geçmişi okumak baya zor olacaktır benim için sanırım :))))))
neyse kızlar kendinize ve bebişlerinize iii bakın görüşürüz ......
:))) ne zaman tekrar bakılacak?
ben de düşünüyorum bir diil iki diil hepsine nasıl bacak açtırcaz diyee
aranıza yeni katıldım
Selam kızlar
Ben 11+2 haftalık hamisim.. Persembe gunu doktora gidicem 2li test icin sizce cinsiyetini ogrenme sansım var mı cok merak ediyorum :18:
cnm suan tam tahmın edemeyebılıyorlar
bende 14 haftalıgım ama daha tahmın etmedı doktorum hıc
bende bır daha ıkı hafta sonra gıdıcem ozaman ınsallah tahmın olur 15 haftalık olmus olucam 16ya dogreu ınsallah
Selam kızlar
Ben 11+2 haftalık hamisim.. Persembe gunu doktora gidicem 2li test icin sizce cinsiyetini ogrenme sansım var mı cok merak ediyorum :18:
Eger doktor bir tahminde bulunmazsa 3 hafta sonra yani ramanzanın ortasında ozel hastaneye gidicem o zaman kesin gosterir insallah.. Gerci erkek olursa erken anlasılıyormus ama insallah gosterir minigim annesine pipisini
Eger doktor bir tahminde bulunmazsa 3 hafta sonra yani ramanzanın ortasında ozel hastaneye gidicem o zaman kesin gosterir insallah.. Gerci erkek olursa erken anlasılıyormus ama insallah gosterir minigim annesine pipisini
çok erken daha...sabret birazdaha..biliyorum sabretmek çok zor:18:
erkek mi istiyorsun canım ??
hoş geldin...kaç haftalıksın??
anladım canım..ben de senin gibi düşünüyorum.13+2 olacağım kontrol günümde bende bir ümit işte diyorum erkekse öğreniriz..hayırlısı olsun..Evet cok merak ediyorum canım sabretmesi cok zor geliyor..
Allah'tan saglıklısı olsun da cinsiyeti onemli degil benim icin. Erkekler daha erken gosteriyor ya cinsiyetini o yuzden oyle dedim
hoş bulduk... teşekkürler... 13 hafta 6 gün oldu.. ilk sayfadaki çizelgeye nasıl dahil olacağım?
ınsallah cnm
hayırlısı saglıklısı olsun ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?