- Konu Sahibi antidepresif
- #2.601
günaydınlarr iyi hafta sonları ![KK71 :71: :71:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk71.gif)
![KK71 :71: :71:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk71.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi ya bende 2 kere yedimcanım kayınvaliden aslında doğru söylemiş :) Sakatat hamilelikte pek önerilmiyor,ciğer fazla tüketildiğinde özellikle A vitamini fazla olduğundan bebeğe zararlı olabileceği yazıyor heryerde.araştırmanızı öneririm:)
canım benim ya ne güzel haberlerle gelmişşin. benım tansıyonum 9,6 çıkıyo canım. sorduğun için sağolbugün doktora gittik 16+4 ultrason tarihimiz artık tümünü bir seferde göstermek istesede ayak ucları ya da kafa ucu görünmedi büyümüş kızcağızım![]()
kesin %100 dedi doktorumuz aslında açmak istemedi ,orda aynı sana çekmiş diyince gülüverdim o gülmeyle benim kız mındışını tamamen gösteriverdi annesine ayakları birbirinin üzerindeydi bir eli kafasına doğruydu .aynı oğlum gibi hareketleri ,enesim çok sevdi resim istedi durdu ,doktorumuz resim verdi ,herşey güzel dedi plasentamızın tamamen çıkmadığnı ilerleyen zamanlarda çıkacağını ,bu haftalarda ya da diğer haftalarda kahverengi akıntı veya kan görme ihtimalin olablir cünkü ordaki damarlar inciniyor dedi bende şükür birşeyim yok dedim progestan kullanmana gerek yok olası geçiçi bir durum bu dedi.
162 gram 17 cm bebişimizölcümleri aldı 4 lü tarama testi için kan vermeye yönlendirdi.
bu arada ishal olursan direk bana haber ver dedi bende zaten maşallah sanki ishal gibiyim hurmadan mıdır nedir diyince sakın bana hac hurması yiyorum deme dedi ! valla aynen kudüs hurması yiyorum 3-4 tane hemde kocaman kocaman dedim direk olarak bir daha asla yemiceksin dedi naiyorsun sen dedi doğumu kolaylaştırır yiyorsan bizim yerli hurma tercih et o da önerdiğimden değil dedi sanırım o hurmanın içinde birşey söyledi o doğum sancısı gibi kasılma vs yaparmış korktum biraz töbe yemem dedim .demir ilacı ve balık yağı kapsülü yazdı.
ben duramayacağım için 2 hafta sonra gel kontole dedi bende yok gelmem diyince sen gelmiceksin bende inanıcam dedimadem ısrar ediyorsunuz gelim o zaman dedim .plasenta için gidicem ,ayrıca hareket etmesini takip edebilirsin artık dedi günde 2-3 hareket şimdiilik hissedersin daha sonra sıklaşır dedi.20. haftada tetenoz aşısı var ,bugün kan verirken acıdıda biraz böggg tırsıyorum iyice şu iğneden.neyse ordan çıktım ankamalla gittik.chiccoya baktım indirim var ama hiç sevmedim ben çok pahalı bir de sert kumaşları ilk bakışta çok güzel görünüyo ama fiyata göre yinede kalite düşük gibi.bir takım 40 tl idi indirimli hali bu olmamalı demi
![]()
mothercareye gittik orda indirim süperdi valla badiler içinde hangisini alacağıma karar veremedim enes seçti ben kardeşime bunları aldım diyip duruyor ,kedili ,fareli pembeli falan birşeyler 7 lisi 38 tl çok ucuzdu aldım bir tane 3-6 ay arası aldım bazılarının kolları dar 1. ayda bile giydirebilirim çok aşırı büyüyorlar diye..ordan c&a gittim bir takım aldım birde ona uygun ayakkabı tarzı patik aldım 2-3 ay olandan aldım. 39 tl takım 15 tl patik tuttu
resimlerini koyacağım nereye koyacağım bilmiyorum
bu arada popişim agrıyo demiştim magnezyum iç dedi gerçekten magnezyum içtim içeli yok seyyahım ya .tansiyonum da 9,6 mı ne senin için iy dedi .ben pek kulak vermedim rakam doğrudur inşallah 19 yok demi tansiyon da
ay ben çok merak ediyorum dim çayını iyi eğlenceler canımkızlarrr gunaydınnnnnn
bende bugun kahvaltıya gıdıyorum
haftasonu=kahvaltı benım ıcın sanırsam :)
gıtcegımız yer dımcayı suyu buz gıbı eger bır sorun olmazsa gırıcem :)
cok ozledım yuzmeyı resmen :)
hepınıze ıyı hafta sonları kızlar
bebıslerınıze ve kendınıze cok cok ıyı bakınnn :)
bugün doktora gittik 16+4 ultrason tarihimiz artık tümünü bir seferde göstermek istesede ayak ucları ya da kafa ucu görünmedi büyümüş kızcağızım![]()
kesin %100 dedi doktorumuz aslında açmak istemedi ,orda aynı sana çekmiş diyince gülüverdim o gülmeyle benim kız mındışını tamamen gösteriverdi annesine ayakları birbirinin üzerindeydi bir eli kafasına doğruydu .aynı oğlum gibi hareketleri ,enesim çok sevdi resim istedi durdu ,doktorumuz resim verdi ,herşey güzel dedi plasentamızın tamamen çıkmadığnı ilerleyen zamanlarda çıkacağını ,bu haftalarda ya da diğer haftalarda kahverengi akıntı veya kan görme ihtimalin olablir cünkü ordaki damarlar inciniyor dedi bende şükür birşeyim yok dedim progestan kullanmana gerek yok olası geçiçi bir durum bu dedi.
162 gram 17 cm bebişimizölcümleri aldı 4 lü tarama testi için kan vermeye yönlendirdi.
bu arada ishal olursan direk bana haber ver dedi bende zaten maşallah sanki ishal gibiyim hurmadan mıdır nedir diyince sakın bana hac hurması yiyorum deme dedi ! valla aynen kudüs hurması yiyorum 3-4 tane hemde kocaman kocaman dedim direk olarak bir daha asla yemiceksin dedi naiyorsun sen dedi doğumu kolaylaştırır yiyorsan bizim yerli hurma tercih et o da önerdiğimden değil dedi sanırım o hurmanın içinde birşey söyledi o doğum sancısı gibi kasılma vs yaparmış korktum biraz töbe yemem dedim .demir ilacı ve balık yağı kapsülü yazdı.
ben duramayacağım için 2 hafta sonra gel kontole dedi bende yok gelmem diyince sen gelmiceksin bende inanıcam dedimadem ısrar ediyorsunuz gelim o zaman dedim .plasenta için gidicem ,ayrıca hareket etmesini takip edebilirsin artık dedi günde 2-3 hareket şimdiilik hissedersin daha sonra sıklaşır dedi.20. haftada tetenoz aşısı var ,bugün kan verirken acıdıda biraz böggg tırsıyorum iyice şu iğneden.neyse ordan çıktım ankamalla gittik.chiccoya baktım indirim var ama hiç sevmedim ben çok pahalı bir de sert kumaşları ilk bakışta çok güzel görünüyo ama fiyata göre yinede kalite düşük gibi.bir takım 40 tl idi indirimli hali bu olmamalı demi
![]()
mothercareye gittik orda indirim süperdi valla badiler içinde hangisini alacağıma karar veremedim enes seçti ben kardeşime bunları aldım diyip duruyor ,kedili ,fareli pembeli falan birşeyler 7 lisi 38 tl çok ucuzdu aldım bir tane 3-6 ay arası aldım bazılarının kolları dar 1. ayda bile giydirebilirim çok aşırı büyüyorlar diye..ordan c&a gittim bir takım aldım birde ona uygun ayakkabı tarzı patik aldım 2-3 ay olandan aldım. 39 tl takım 15 tl patik tuttu
bu arada popişim agrıyo demiştim magnezyum iç dedi gerçekten magnezyum içtim içeli yok seyyahım ya .tansiyonum da 9,6 mı ne senin için iy dedi .ben pek kulak vermedim rakam doğrudur inşallah 19 yok demi tansiyon da
bugün doktora gittik 16+4 ultrason tarihimiz artık tümünü bir seferde göstermek istesede ayak ucları ya da kafa ucu görünmedi büyümüş kızcağızım![]()
![]()
kızlar bende göbişimin resmini paylaştım :26:
eşim öğrense beni furur heralde
ama olsun
bugün öle bi yaramazlık yapasımız geldi bebişimizle
![]()
göbüşün nerde ben göremeedim benim göbüşüm hiç şişmemiş kocam söyledi beni üzdü sonra şaka yaptm dedi . ama ben farketiyorum şiştiğini
canım sen 15 haftalıksın değil mi ?cinsiyet belli değil mi ??
sulfat sizin de cinsiyeniz belli olmus gözünüz aydin. Ben söylemicem tabibirazdan kendin aciklarsin.
benim merak ettigim doktor kilo konusunda ne dedigi.
evet canım bir önceki sayfada yazdım kızlara da :)
tartıldım henüz kilo almamışım canım ama bebek maşallah gayet iyi 117 gr dedi. ilk 4 ayı kilo almadan tamamlamış olman çok güzel
zaten baştan beri çok güzel besleniyorsun ilerde fazlasıyla kilo alacaksın şimdi almamış olman şans bence endişelenecek bişey yok dedi
zaten 11 kilo almamı istiyor doktorum bu gidişle tam düşündüğüm gibi olacak dedi
ayy ben henüz aciklamadin saniyordum hay allah
bana beslenmen hakkinda bilgi verirmisin, nasil besleniyorun? ben kötü besleniyorum galiba meyve yiyorum ama ekmek araisda yiyiorum tencere yemekleriyle oldum olasi aram yoktur.
sen insallah citti bitti bir anne olacaksin 11 kilo alsanan 63 olursun gebe bir hanim icin hic bir sey degil. 11 kilo nedir ki dogumdan sonra kiza bir zamanda oda gider. Insallah bende top gibi dolasmam ortalarda. yok yok ben en iyisi yürüyüs yapayim gaza geldim![]()
biz geldik :))))
doktorum doğuma girmişti randevuya 1 saat geç girdik ama heyecandan ölecektik yaa
neyse bebişi gösterdi 117 gr ve 14 cm imiş bizim kuzu
sonra içinizden ne geçiyor cinsiyet için dedi ben baştan erkek hissediyordum ama şimdi kız hissediyorum dedim
eşim de baştan beri kız diyorum dedi. sonra siz şuan görüyormusun dedi tabiki görüyorum
size de şimdi göstericem dedi miniğim aç bacaklarını bakalım annen baban görsün dedi
ultrason cihazıyla karnıma şiddetli bi deprem etkisi yarattı bebiş hemen açtı
görüyomusunuz dedi çok net pipiyi gördük :) OĞLUŞUMUZ oluyor
çok mutluyuz yaaa bi an erkek dedi bu kadar sevineceğimi düşünmemiştim kız isterken erkek haberine
bi de dedim ben ikili tarama testinden fıstık gibi deyince kız diye düşündüm :) doktor kahkaha attı bu kadınlara şaşıyorum nerden ne çıkarıyosunuz dedi
bu arada ikili ve dörtlü test yapılcaktı ama risk oranı çok düşük çıktığı için dörtlü teste gerek görmüyorum. ama illa yapılsın dersen yaparız dedi. ben de gerek yok dedim testler ben de stres yaratıyor zaten.
bu arada çin, rus takvimi, karnımın öne doğru sivrilmesi, yüzümün daha da pürüzsüzleşmesi bunları hepsi tuttu. ben ikili testimin sonucunu yeni aldım. hemen free b-hcg ye baktım. 17.3 yani o da tuttu. merak eden arkadaşlar için yazmış olayım :)
slm kızlarrrrrr......:79:
biz doktordan geldik teyzelerii... Minnoşumun cinsyetini öğrendik de geldik. KIZ mış yavrumuz. çok sevindik eşim kızım die sevip duruyodu zaten haklı çıktı :) bende rüyanda görmüştüm onda kızdı
bu arada rus takvmi ve hcg değeri tuttu bizde.çin takvimi tutmadı.
dr um % 90 kız dedi ama sonradan siz alışverişe yine de bir sonra ki muayeneden sonra başlayın dedi. niye öyle dedi acaba :44: değişme ihtimalinden mi ki anlamadım ama kıllandırdı bizi yinede :44: kalbini dinledik kısa bi süreliğine de olsa. boyuna 9 cm. dedi ağırlığı hakkında bişi demedi gelişimi güzel dedi. bi de istersen 4 lü testi yapabiliriz dedi. 3 lü dedim onu yapmıoruz direk 4 lü yü tavsiye ediyoruz dedi. iyi dedik yaptıralım. kan verdim yine. haftaya gidicem sonuç almaya. bi de vitamin felan vericekmisiniz die sorucaktım sevincimizden unutmuşum hastaneden çıkınca aklıma geldi. benim folik asit bitmek üzere bi kaç tane kaldı ondan başka hiçbişi kullanmadım.test sonucumu almaya gittiğimde soracam artık. bide belim ve bacağım çok ağrıo diye ortapedi ye gittim aşırı yüklenmeden oluyodur dedi dikkat ileriki aylarda daha zor günler beklio seni dedi( 3 tane merhem verdi bunları karıştır sür dedi başka bişi veremem dedi. bi de ayağım çok şişio dedim bi de ona merhem verdi.
Ayy yeter çenem düştü.bizden bu kadar darısı diğer öğrenmeyen arkadaşların başına. Allahım herkesin gönlüne göre sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşşalllaahh..... Amiiinnnn...![]()
sulfatcım çok sevindim bir prensimiz
daha oluyor yerim yaaaa ben ayın 30 unda gıdıcem ama bakalım gösterıcekmı bizim kuzu ama benımde oğlum olacak kesin
içime doğuyor hayırlı ewlatlarımız olsun inşallah
![]()
slm kızlarrrrrr......:79:
biz doktordan geldik teyzelerii... Minnoşumun cinsyetini öğrendik de geldik. KIZ mış yavrumuz. çok sevindik eşim kızım die sevip duruyodu zaten haklı çıktı :) bende rüyanda görmüştüm onda kızdı
bu arada rus takvmi ve hcg değeri tuttu bizde.çin takvimi tutmadı.
dr um % 90 kız dedi ama sonradan siz alışverişe yine de bir sonra ki muayeneden sonra başlayın dedi. niye öyle dedi acaba :44: değişme ihtimalinden mi ki anlamadım ama kıllandırdı bizi yinede :44: kalbini dinledik kısa bi süreliğine de olsa. boyuna 9 cm. dedi ağırlığı hakkında bişi demedi gelişimi güzel dedi. bi de istersen 4 lü testi yapabiliriz dedi. 3 lü dedim onu yapmıoruz direk 4 lü yü tavsiye ediyoruz dedi. iyi dedik yaptıralım. kan verdim yine. haftaya gidicem sonuç almaya. bi de vitamin felan vericekmisiniz die sorucaktım sevincimizden unutmuşum hastaneden çıkınca aklıma geldi. benim folik asit bitmek üzere bi kaç tane kaldı ondan başka hiçbişi kullanmadım.test sonucumu almaya gittiğimde soracam artık. bide belim ve bacağım çok ağrıo diye ortapedi ye gittim aşırı yüklenmeden oluyodur dedi dikkat ileriki aylarda daha zor günler beklio seni dedi( 3 tane merhem verdi bunları karıştır sür dedi başka bişi veremem dedi. bi de ayağım çok şişio dedim bi de ona merhem verdi.
Ayy yeter çenem düştü.bizden bu kadar darısı diğer öğrenmeyen arkadaşların başına. Allahım herkesin gönlüne göre sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşşalllaahh..... Amiiinnnn...![]()
canım çok teşekkür ederim. benim içime erkek diye doğuyordu öyle de oldu. inş. sen de 30 unda öğrenirsin canım. öğrendikten sonraki duygu bambaşka yaa artık oğlum diye sevebilcem![]()
ewet canım valla ben şimdiden seviyorum benım hislerim çok kuvvetlı tabı Allahım bilir hayılısını verir rabbim inşallah![]()