2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selam kıslar
hava çokkkk sıcakkk
canımm maşallah prensesee ne güzel, bir kız bir erkek olacaklar kuzuların :)
ayyıldızım, ishali neden hemen haber ver dedi? ben de arada ishal gibi oluyorum...
sulfatımm prens geliyo demek maşallah
haberler peş peşee maşallah prensesee

cinsiyetler belli oluyo artık birer ikişer, darısı başımızaa

sabahtan beri kendime gelemedim...rus takvimi çin takvimi vücuttaki belirtiler aş erilen gıdalar görülen rüyalar vs...hepsi yalan...bugun doktora gittim...o kadar emindimki erkek diyeceğinden kadın demez mi pipi görünmüyor kız bu diye...başımdan aşağı kaynarsular indi...o kadar hazırlanmışım ki sağlıklı olmasına bile sevinemedim...çıktım doktordan hala ağlıyorum...cinsiyeti belli olmayan annelere tek tavsiyem asla hazırlamasınlar kendilerini...insan kötü oluyor...şimdi hem kendime kızıyorum hem neden diyorum bir acayip ruh hali içindeyim...eşim de aynı durumda ama o beni teselliye uğraşıyor garibim...neden böyle hissediyorum ne zaman düzelirim bilmiyorum...bebeğim de anlayacak üzülecek diye çok korkuyorum...mutsuzum...

canım ben tam anlayamadım önce erkek sonra kız mı dendi. yoksa erkek istediğin için kıza mı üzüldün :44:
bebeğin sağlıklı olması en büyük mutluluk bence neden bu kadar üzülüyorsun

canım cinsiyet için üzülmene üzüldüm,senin şu an sadece sağlığına sevinmen lazım,şükretmen lazım,benim çarşamba amniyosentezim var,belki miniğim problemli diyecekler,inanıyorum onda bişey yok ama şimdi böyle bir riskim varken,her gün ağlarken nasıl olur cinsiyet önemli olabilir ki değil mi, onu sağlıklı kucağıma alacağıma emin olayım,ister kız ister erkek o bizim canımız, sen de böyle düşün , ya sağlığında bişey olsa o zaman erkek olsa ne önemi var

canım üzme kendini.. rabbim bebişini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..
ben yaklaşık 1ay önce falan çin rus bilmemne takvimlerine inanmayın hepsi hikaye yediklerimizden belirlemek bile hikaye diyince.. bazı kızlar da dedi ki biz öylesine takılıyoruz.. ama sen tamamen takmışsın kuzum..
bana bakarsan bende ekşi tzlu yiyorum ama erkeğim olacak hayırlısıyla... eşimde ekşiden dolayı ayşe olacak diyip duruyordu.. o da senin gibi şoka girdi pipişi görünce..
canım kendini mutlu hissetmen gerekir ki içinde bir meleğin var.. kimileri yıllarca bekliyor ve sonuç alamıyor.. bir daha böyle laflar duymayım senden tamam mı kuzum..
öpüyorum seni.. (hem bişi diim mi.. laf aramızda.. kız cicileri daha çok hoşuma gidiyor )

canım hayırlı olsun ne güzel kız bebişin olacak darısıbizimde öğreneceğimiz günlere inşallah
teşekkür ederim canım en kısa zamanda inş. hayırlısıyla :)
teşekkürler canım senn de gözün aydın tekrardan valla ben ekrana baktım ama cinsiyete dair bişi göremedim elini ayağını anca ayırt edebildim hayırlısı değişmez inş ne diyim biz yine bugün iş çıkışı gidicez eşimle bişiler almaya bugünü beklioduk çünkü öğrenelim alalım die çünkü hiç bişi almadık daha kuzuma en azından bi don alayım dimi

selam kıslar
hava çokkkk sıcakkk
haberler peş peşee maşallah prensesee
cinsiyetler belli oluyo artık birer ikişer, darısı başımızaa
slm canım...:80: teşekkür ediyoruz teyzesiii... darısı senin kuzucuklara kız erkek oranını değiştirecek potansiyel sizde dört gözle beklioruz
canım neden böyle düşünüyosun. bak ne güzel öğrenmişsiniz yavrunuzun cinsiyetini sağlığı da yerindeyse bize sadece şükretmek düşer. Rabbim hayırlısını versin. ha hatayı tek seçeneğe odaklanmakta yapmışsınız ama bu kadar emin nasıl oldunuz ki biz mesela hep iki ihtimalide düşündük ama gönlümüzden de kız geçiodu öyle oldu çok şükür. ama kendini de bebeğinide üzme bu şekilde. karnında da olsa senin duygularını hissedio. dışlanmış hissi yaratmayın yavrunuza her koşulda o sizden bi parça kız-erkek hiç farketmez bence. hayırlısı böyleymiş canım.

resmen takıntı haline getirmişim durumu onu farkettim...tabi etraftaki insanların bitmek tükenmek bilmeyen tahminleri de etkiledi...muhtemelen bugün böyle şaşkın şaşkın geçicek...ama yarın herşey daha iyi olacak...aklıma hep beeği olmayan yıllarca uğraşan insanları getiriyorum...çok şükür Rabbim hiç aratmadı üstelik biz 4 yıl korunduk...işin tuhaf tarafı hamile kalana kadar hep kızım olsun istiyordum ama gördüğüm rüyalar takvimler derken takmışım kafayı...aslında bir bakıma Allah yine gönlüme göre verdi...hepinize tekrar teşekkür ederim...bir nebze de olsa beni kendime getirdiniz...hepimizin bebişi hayırlı sağlıklı olsun inşallahhh...öpüyorum hepinizi...

ha şöyle tatlım.. kendine gel :)
bana da çevrem hep sizin kızınız olur derdi.. inan hamile kalmadan battaniye bile örmeye başladım . beyaz pembe yeşil tonlarda.. ama oğluma nasip olacak inş :)
eşimde çok kız isterdi.. ama şimdi ben şöyle düşünüyorum.. ikinci çocuğum kız olursa.. ona kol kanat gerecek bir abisi olacak inş. ben hep bir abim olsun istedim.. hepte anneme sorardım neden abim yok diye.. kadıncağız da nasıl anlatsın bu durumu el kadar çocuğa
ama pırlanta gibi kız kardeşim oldu.. iki kız.. kardeşten öte.. biz arkadaşız.. kızlar daha hayırlı evlat olur derler.. inşallah oğluşlarımız da hayırlı olur bize ve çevremize.. (ve kendisine)
şöyle bir derin nefes al.. netten kız cicilerine bak.. için nasıl ferahlıyacak :)

tatlım tamam bi şaşkınlık olabilir de bu kadar ağlayacak ne var? yazık diil mi karnındaki kuzunuza, o günahsıza? Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin, ille kız ya da erkek olsun diye isyan edilmezki... hadi bakalım, toparla kendini, sağlıklı bir bebeğiniz geliyo, şükretmelisiniz... bir evlat için yanıp tutuşan nice insan varken...
merak ettim başka çocuğunuz var mı, ilk mi?

evet canım inş. ayy bi an önce seninkileri de öğrenelim yaa çok merak ediyorum
:) biz de çok meraktayız canım ya, hayırlısı bakalım
tatlım ben bazen geçmişi okuyamıyorum, kaçırmışım, amniyosentez neden önerdiler, risk kaç çıktıki???
slm canım...:80: teşekkür ediyoruz teyzesiii... darısı senin kuzucuklara kız erkek oranını değiştirecek potansiyel sizde dört gözle beklioruz
:))) di mi
amin canım

cinsiyet öğrenen annişleriiiii tebrik ediyorum tekrar..facede de tebriklerimi sundum..
inşallah benimki de nazı bırakıp bir dahaki sefere açar bacaklarını...yoksa en son ben öğrenicem..4 ay bittiiiii yaaa..:84::84::84:

amin canım... bak ne güzel demişsin...

:))) ne zaman tekrar bakılacak?
ben de düşünüyorum bir diil iki diil hepsine nasıl bacak açtırcaz diyee

canım hayırlı olsun,cinsiyetini öğrenmişsiniz meleğinizin..okurken içimn kıpır kıpır oldu..bi an hayallere daldım.çok güzel anlatmışsın :) sağ salim gelsin yavrun inşallah..
ben 16 haftalığım canım iki gün önce gittim doktora brde bir hafta önce gittmiştim ama açmıyor..hep kapalı..sanırım kız olucak doktorlarda emin olmadan kız olabilir diyolar..hayırlısı artık...
geç öğrenenlerin genelde kız oluyor fark etmişsinizdir kızlar.
ne güzel bi beslenme poroğramı bu..ben de hemen hemen aynı besleniyorum seninle..
sadece ekmeği 1 dilim kadar fazlalaştırdım.yürüyüş yapmıyorum.ilk 2 ay tam yağlı süt içtim,sanırım kiloları o yaptı..3 ayda 3 kilo aldım (
hayırlı olsun canım..allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin..cinsiyet heberlerini okumak çok keyif veriyor yaaa...

kk da,bebek hayaliyle yıllarını geçiren,yapmadığı,çekmediği kalmadığı halde her duyduğuna bir ümit diye bakanları çok gördüm !
bitanem biliyorum çok etkilendin olanlardan,erkek denmelerinden..ama derlerki 10 tane oğlun olacağına 1 tane kızın olsun (kimse yanlış anlamasın bu lafı gerçekten derler.kız daha vefalı daha merhametlidir)
biz hep demiyor muyuz 'allahım hayırlısıyla ver'diye,ne biliyorsun hakkında hayırlı olanın ne olduğunu..allah bizi bizden iyi bilendir..yavrunun sağlıklı olduğunu bilmek yetsin sana,mevlama çok şükür et..
rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin..
bunuda söylemeden geçemeyeceğim;banada hep erkek falan deniyor..testler (çin,rus vb.takvimler) falan da hep erkek gösteriyor..senin bu yazını okuduktan sonra fark ettimde bende erkek gözüyle bakar olmuşum bebeğime..ama benim içime doğuyor olması daha büyük etkendi..allah hayırlısını versin..mesela kız olursa adı hazır (inci),ama erkek için düşünmedik bile..

Son düzenleme:

cnm benım Allah hayırlısını bunda gormus
Mınıgını sakın uzme
hersey yoluna gırcek
aman yarabbım dunyalar guzelı bır prenses gelıyor olması super bırsey
bende kız ısteyen bırıyım ama once SAGLIK
ufacık sınır stres bebısımızı uzer sıkıntıya sokar bunu sakın unutma cnm
Allah hayırlı gunlerde buyutmeyı nasıp etsın cnm

Kızlar bende super bır cumartesı gecırdım ve kız arkadasım aradı
beraber alel acele bır tatılş planı yaptık sadece ıkı gunluk :)
ve Alanya dan baslangıcla mınıcık kız kıza guzel bır tatıle bu aksam baslıyoruz :)
kocişimde hafta sonu yogun oldugundan katılamıcak bıze
ama olsun kalbım kocısımle
Kız kıza baya bır ıyı gelcek sanırım bana :) side antalya antık kent fln gezıcez
aslında olımposdu hayalımız gecenlerde ama
ıkı gun oncekı mıde bulantıdan dolayı korkuyorum 4.5 saatlık yola gıdıp bırde hastane bulamamaktan falan
takıntılıyım farkındayım ama ıcım rahat etmez
hemde arabayla bıle 40 dakıkada felan varırmısız hastaneye
arabamızla 4.5 saat surdugu ıcınde gıdemıyoruz ama aklım hala olympos agac evlerde :)
Bebişlerinize cok ıyı bakın
bendende sıze soz super bır gobus eklıcem donusde :)
bakın ne kadar kocaman oldum :)

süperr plan, bizim için de gez sedoş
ben de tatil istiyommmm
hamile kalmadan önce tatil planları yapıyoduk ama şimdilik iptal oldu gibi görünüyo resmen deniz aşeriyorum!

süperr plan, bizim için de gez sedoş
ben de tatil istiyommmm
hamile kalmadan önce tatil planları yapıyoduk ama şimdilik iptal oldu gibi görünüyo resmen deniz aşeriyorum!

ben şimdi sana denız sevmıyorum desem benı gırtlaklayabılırsın sanırım tatlşım :)
Hıc sevmem cok tuzlu Ben havuz ve çay severım
Ama sidenin denizine gırereım ıllakı :)
suan hamı solmasaydım daha ekşın bır tatılım olurdu
safarıler raftıng dalış felan:)
ama bebısımle bnlar yasak
aquapark bıle
Bebişimden once anneannemız döfer bizi
geerım cnm gezmemmı
ama bebıs ıcın tatıl ertelemeyın bence sakın yerler ck var tatlım ve yakın yerlerı secebılırsınız
tabı baska engelınız yanı bebısle ılgılı problem olur dedyse doktor o farklı cnm

slm kızlar nasılsınız sabah beri sadece okuyabiliyorum çünkü bi yandan evimi eşyalarımı toparlamaya çalışıyorum çünkü bizde allah izin ederse yarın sabah karadenize doğru yola çıkacaz daha valiz hazırlamadım şimdi başlayacam :))) bir hafta yokum döndüğümde daha güzel haberler okurum inş. gerçi geçmişi okumak baya zor olacaktır benim için sanırım :))))))

neyse kızlar kendinize ve bebişlerinize iii bakın görüşürüz ......

denize girmek diil de deniz kokusu, manzarası falan çekiyo canım... yoksa ben de deniz çok tercih etmem, havuz ama daha çok havuz kenarında güneşlenirken kitap okumak... :)) güneşi çokk seviyorum...
ertelememizin sebebi meslekle alakalı.. belki daha sonra gideriz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…