ben geldimmmmm
her ne kadar ben hala pipi göremesemde oğluşum oluyor kesinleşti arkadaşlar
göremiyorum hocam dedim detaylı da görürsün %100 erkek dedi.
boylu poslu olacak bu oğlan ocağı beklemeyecek, sende hareketli bir insansın aralıkda doğar bu bebek dedi dr teyzesi.
bugun 15+5 iz ama ultrason 16+3 çıkardı.
3lü test için kan verdim.haftaya çıkıcak sonucu.
5 ağustosta da detaylı ultrasonum var.
tetanoz aşını burda da olabilirsin sağlık ocağına da gidebilirsin sen bilirsin dedi. ilk gebelikte tetanoz aşısı çift doz olurmuş. iki kez yaptırcakmışız.
sorularıma gelinceee
tatilde deniz serbest, havuz yasak, güneşlenme yok, şemsiye altındayız öğle vakti.
buhar banyosu ve saunayı dene 1-2 dakika kötü olursan girme, kendini dinle ona göre davran dedi, hamam serbest.
canım X çekmişti çevremdekiler yeme diyordu, sordum doktora, mikrop üreme ihtimali fazla olduğu için , iyi pişmeme riskine karşı sakatat yemelerini istemiyoruz hamilelerin dedi. çok iyi piştiğine eminsen ye dedi.
bacaklarımdaki morumsu minik çizgileri gösterdim 2 kilo almayla ne çatlağı kılcal damar bunlar dedi, bu kadar inceleme kendini dedi kızdı bide.
ailede varis varsa dikkat et, gebelikte varis eğilimi olabilir dedi. bacak bacak üstüne atma, işyerinde masanda otururken ayağının altına bi tabure koy dedi, evde tv izlerken vs ayağının altına sehpa koy yüksekte dursun dedi.
diz altı çorap giyme dedi. ya hiç giyme ya külotlu giy dedi. topuklu ayakkabı giyme düz giy dedi.
4ayı doldurdun artık bulantı hazımsızlık kalmaz, iştahın açılır kontrolünü kaybetme , yürüyüşüne devam et , gündüz yürüme akşam yürü dedi.
ayrıca ben de çin takvimi, rus takvimi kız demişti.
7-8 haftalıkken kesenin sağında duruyordu, kesenin sağı kız olur diye bi inanış var forumda, o da yanlış çıktı.
ama serbest hcg 33 idi. 50nin altı erkek olayı tuttu, tesadüfmü gerçekmi bilemiycem
darısı tüm cinsiyetini öğrenmeyi bekleyen arkadaşlarımıza