arkadaşlar balayı için nereyi düşünüyorsunuz o mevsimde nereye gidilebilir
biz temmuzda yapacağız, o mevsimde hiçbir yere gitmek istemediğimiz ve işleri nisan-mayısta çok yoğun olduğu için.
nasıl bir balayı istiyorsun? yurtiçi, dışı, deniş-güneş mi, sakin bir yerlerde kafa dinlemek mi?
yazın bizde tekrar tatil istiyoruz ama düğün yorgunluğunu atmak içinde 2-3 günlüğüne biryerlere gidelim dedik deniz değilde doğa tatili istiyoruz ama ankaraya yakın biryer bulamadık izmitte maşukiye ve boluda doğal yaşam otelini bulduk ama bildiğiniz daha güzel yerler varsa önerilerinizi bekliyorum birde ağva var istanbulda
yazın bizde tekrar tatil istiyoruz ama düğün yorgunluğunu atmak içinde 2-3 günlüğüne biryerlere gidelim dedik deniz değilde doğa tatili istiyoruz ama ankaraya yakın biryer bulamadık izmitte maşukiye ve boluda doğal yaşam otelini bulduk ama bildiğiniz daha güzel yerler varsa önerilerinizi bekliyorum birde ağva var istanbulda
yedigöller diyorum ben :)) ohh nisanda tam bahar gelmiş olur her yer yemyeşil sessiz sedasız eşinle başbşa harika olur bence.bunglov evler de süper şöminesi ile gayet romantik ben burayı öneririm açıkçası bi araştırın isterseniz..
şöyle bişeyvar ama orda tlfn çekmeyebiliyo sorun olur diyorsanız bilemem. ama kesinlikle gidilip görülmesi gerekn biyer. insanın hiç ayrılası gelmiyo
:) Ben resmi Nikahimi kiydim...Gelinligimi,Kinaligimi, Bindallimi herseyimi aldim...Evimi tuttum esyalarimi aldim..ufak tefeklerim ve balayim kaldi..
ve sonrasinda 6 nisan Kinam 7 Nisanda Dügünüm olacak inss :))
ağva güzeldir güzelce dinlenirsiniz, nehir kenarı olmasına dikkat edin asıl güzel yeri nehirdeki yerlerdir, yalnız nisan-mayıs tam ağvanın mevsimidir, önden rezervasyon yaptırın mutlaka, istanbuldan haftasonu giden çok olur, ama haftaiçi gidecekseniz daha rahat yer bulursunuz ve haftaiçi için sıkı pazarlık yapın derim. odalar çok lüks değildir, lüks beklemeyin, geneli ahşap ve eskidir ama yemekler güzeldir. yürüyüş, nehir bisikleti falan yaparsınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?