2012 nisanda evlenecek nişanlı kızlar=)hadi buyrun=)

arkadaşlar balayı için nereyi düşünüyorsunuz o mevsimde nereye gidilebilir

biz temmuzda yapacağız, o mevsimde hiçbir yere gitmek istemediğimiz ve işleri nisan-mayısta çok yoğun olduğu için.

nasıl bir balayı istiyorsun? yurtiçi, dışı, deniş-güneş mi, sakin bir yerlerde kafa dinlemek mi?

yazın bizde tekrar tatil istiyoruz ama düğün yorgunluğunu atmak içinde 2-3 günlüğüne biryerlere gidelim dedik deniz değilde doğa tatili istiyoruz ama ankaraya yakın biryer bulamadık izmitte maşukiye ve boluda doğal yaşam otelini bulduk ama bildiğiniz daha güzel yerler varsa önerilerinizi bekliyorum birde ağva var istanbulda

yedigöller diyorum ben :)) ohh nisanda tam bahar gelmiş olur her yer yemyeşil sessiz sedasız eşinle başbşa harika olur bence.bunglov evler de süper şöminesi ile gayet romantik ben burayı öneririm açıkçası bi araştırın isterseniz..
şöyle bişeyvar ama orda tlfn çekmeyebiliyo sorun olur diyorsanız bilemem. ama kesinlikle gidilip görülmesi gerekn biyer. insanın hiç ayrılası gelmiyo

ağva güzeldir güzelce dinlenirsiniz, nehir kenarı olmasına dikkat edin asıl güzel yeri nehirdeki yerlerdir, yalnız nisan-mayıs tam ağvanın mevsimidir, önden rezervasyon yaptırın mutlaka, istanbuldan haftasonu giden çok olur, ama haftaiçi gidecekseniz daha rahat yer bulursunuz ve haftaiçi için sıkı pazarlık yapın derim. odalar çok lüks değildir, lüks beklemeyin, geneli ahşap ve eskidir ama yemekler güzeldir. yürüyüş, nehir bisikleti falan yaparsınız...

yedigölleri bilmiyorum ama bu da güzel geldi kulağıma:)

Arkadaslar benim de 29 nisan ama daha nikah tarihi almadik sizce gec mi kaldik istanbul icin ? (nisanlim yurtdisinda o yüzden bekliyorum )

selam kızlar ilk defa yazıyorum bu foruma. ben de 15nisanda evleniyorum balayı için abantı tercih ettik inşallah herşey gönlümüzce olur..

:) Ben resmi Nikahimi kiydim...Gelinligimi,Kinaligimi, Bindallimi herseyimi aldim...Evimi tuttum esyalarimi aldim..ufak tefeklerim ve balayim kaldi..

ve sonrasinda 6 nisan Kinam 7 Nisanda Dügünüm olacak inss :))

yıldızlı otelleri tercih edebilirsiniz yabancı kaynaklı oteller de var oralarda lüx orta yada dusuk seçenek size ait ama ağva bence tercih etmeyin millet bayılyor ama cok gittiğimden olsa gerek baydı!
yedi göller daha çekicidir eminim.
çkta uzun olmayan bir deniz görseli bekler ağvada sizi ole aman aman kumsalıda yoktur.
cok iyi yemek olayını bulamayabilrsiniz.
ama eminim trabzon tarafları bole yeşil yeşil ovalardır

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım ve benimde 22nisan da düğünüm vaaaaaaaaaarrrrrr

Hihoooyyytt bana da yer acinnn

bende 7 nisanda evleniyorum kizlarrr.. benim nisanlim evin tek oglu bizde ayri eve cikiyoruz herseyimiz tamam ev esyalarini felan hep aldim bi balayi kaldi zaten benim icin su an en önemli sey o oda hall olsun bi dügün kaliyorr..

ay ama bi yandanda cok üzgünüm aksam yatakta uyurken etrafima bakiyorum diyorum bu evde olmicaksin artik annem baban kardeslerini hergün göremiceksin

21 Nisan.. :)

Hazırlıklar çoğu gitti azı kaldı :)

Allah hepimize herşeyin hayırlısını nasip etsin pişman olmayacağımız kararlar almışızdır umarım..

Mutluyum.. Heyecanlıyım.. Ömürlük olsun inş

29 Nisannnn benim ev tutma eşya alma gibi derdim yoookk :) yurtdışına gidiyorum evlenince gelinliğim dikiliyor düğün mekanını ayarladık geriye davetiyemiz ve bindalli kaldi :)

Günaydın kızlar,
Hazırllıklar ne alemde? Benim 21 Nisan 29 gün kaldı çok heyecanlıyım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…