• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ıyı akşamlar kızlar sayfalar çok yavaş ilerliyo kasıklarım ağrıyo bugunlerde hayırlısıyla bi cuma olsaydı keseyi net görebılseydim ancak rahatlıcam

arkadaşlar merhaba bende kısmetse nisan annesi olucam
1-2 nisan olması gereken doğum tarihi görünüyor
umarım herkes kazasız belasız sağlıkla yavrularını kucağına alır :emir_bebek:

allah nasip ederse bende nisan annesi olucam daha önce bir düşük,boş gebelik ve kimyasal gebelik yaşadım onun için pek kendimi kaptırmıyorum hamilelige

benımde kızım 14 aylık ben 4 gundur gunduzleri kestım gece devam edıyorum
nette okumuştum hem emzırıp hemde gebe olmak anneyı zorlayabılır vitamınsız bırakabılırmiş oyuzden hem karnındakı bebeğe hemde emen bebeğe zarrı dokun urmuş zaten kesiceksin şimdiden alıştır derim ben oruç tutmaya gelince ilk 3 gun tuttum ara verdım 3 gun şimdi devam edıyorum tutmaya birşey olucagını düşünmüyorum canım ma iki turlu ndevam ecıeksen bırazdaha hepınız vıtamınsız kalabılırsınız dıkkat et...

ben de internetten araştırdım, gebelikte emzirmenin hiçbir sakıncası yokmuş, sadece anne fazladan 500 kalori almalı ve bol bol dinlenmeliymiş...

Emzirme konusunu doktoruna sor canım..
Ama genelde hamile olunca doktorlar bıraktırıyorlar..
Sebep: ''Süt hormonları ve hamilelik hormonları birbirine zıt çalışıyor''...
Bu durumda hem bebeğin hemde annenin sağlığını olumsuz yönde etkiliyor..
Doktoruna sorup bilgi alabilirsin..
Benimde bir kızım var 12 aylık.. Ve oruç borcumda var dolu..
Ama tutmuyorum.. İleride hepsini kaza yapacağım..
Doğum nedeniyle tutamamıştım..
Şimdi ramazanın başında ilk 5 gün tuttum sonrasında bebek gelişiminde
ilk üç ayın çok çok önemli olduğunu okudum ve bıraktım..
Hepsini daha sonra kaza edeceğim Allah kısmet ederse..

Sen hem oruç tutup hem de emziriyorsun canım..
Acaba doğacak bebeğine ve sana zarar vermez mi bu durum?
Din zorlaştırmaz, kolaylaştırır.. Biraz düşün istersen canım..
Borcun çok olsada tutarsın ama doğacak çocuğuna birşey olsa telafisi yok..
Allah yardımcın olsun canım..

sağol canım, dinimiz zaten izin veriyor, orda sorun yok, sorun benim bencilliğim galiba, oruç borcum çoğaldı tutamama endişesi işte en iyisi tutmamak dediğin gibi..

ben de internetten araştırdım, gebelikte emzirmenin hiçbir sakıncası yokmuş, sadece anne fazladan 500 kalori almalı ve bol bol dinlenmeliymiş...

kimisi öyle kimisi böyle yazmış canım ıkı dokt ora gıttım bırısı emzir nolcakn 6 ay daha dedi diğeride hemen kesmelisin emen bebek geriler hasta ve ishal olur dedi çevremde aynısını soyluyor sureklı bazen neye inanıcagını şaşırıyor insan oyuzden mantıkla düşünüp kendi kararını kendin vericeksin:)

allah nasip ederse bende nisan annesi olucam daha önce bir düşük,boş gebelik ve kimyasal gebelik yaşadım onun için pek kendimi kaptırmıyorum hamilelige

inşallah bu bebeğini sağlıxcakla alırsın kucağına iyi düşün iyi olsun canım

bugün yaptığım test pozitif çıktı
doktora gitmek için uygun hafta hangisi bayanlar ben haftaya gideyim hem keseyi görsün istiyorum
Rabbim bebeklerimizi hayırlısıyla kucagımıza almamızı nasip etsin inşallah

günaydın arkadaşlar.bende bir şey sormak istiyorum.bu ilk haftalarda karnımızın üzerine yatmak sakıncalı mıdır?ben her sabah öyle uyanıyorum.bir zarar olur mu acaba?

selam herkese. benimde sat tarihim 2 temmuz. tüp bebekle hamile kaldım. yaş 32 rabbim sağlıcakla hamileliklerimizin devamını sağlamayı nasip etsin inşallah.

hamilelikleri boyunca haftada 4'ten fazla elma yiyenlerin çocuklarının astıma yakalanma riski %53 daha azmış, balık yiyenlerin çocuklarının egzamaya yakalanma riski de %43 daha azmış...:49:

Merhaba hanımlar benimde sat tarihim temmuz 5 pazartesi günü bebişimi görmeye gidicem inşallah görebilirim :)) herkese sağlıklı bir hamilelik dönemi ve hayırlı evlatlar diliyorum...

Back
X