Kızlar ya bugün gelinlğin 3. provasına gittim. Yakası çok kapalı geldi, bi bakar mısınız?
Eki Görüntüle 387448
tatlım nerden yaşıyorsun bilmiyorum ama biz 200 taneyi 180 yaptırdık ve herkes bayıldı davetiyelere cok asil cok sık diye
KIZLAAAAAR
EVİMİZİ TUTTUK PAZAR GÜNÜ TEMİZLİĞİMİZİ YAPTIK :) SIFIR EV TAKINTIM YÜZÜMDEN AZ KALA 80 M2 Bİ EVE SIĞMAMIZ GEREKECEKTİ
ŞİMDİ SON BULDUĞUMUZ EV 3-4 YILLIK AMA 100 M2 VE EVİN İÇİ ÇOK DÜZGÜN HERŞEYİ YENİ YAPILMIŞ BOYASINA KADAR
TEMİZLEYİNCE TAM İSTEDİĞİMİZ GİBİ OLDU
1 GÜN ÖNCEDE PERDELERİMİZİ SEÇTİK ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA İÇİDE ONLAR GELECEK
VE SONRA BU HAFTA SONU MOBİLYALAR BEYAZ EŞYALAR GELECEK
SONRAKİ HAFTAYADA ÇEYİZ İNŞAALLAH :)
SANIRIM BAYA BAYA TAMAMLANDIK BİZZZ
Kızlar ya bugün gelinlğin 3. provasına gittim. Yakası çok kapalı geldi, bi bakar mısınız?
Eki Görüntüle 387448
Eki Görüntüle 387448
çok hoş olmuş canım tabi senin senin tercihin tatlım ama güzel dürmüş güpürü
KIZLAAAAAR
EVİMİZİ TUTTUK PAZAR GÜNÜ TEMİZLİĞİMİZİ YAPTIK :) SIFIR EV TAKINTIM YÜZÜMDEN AZ KALA 80 M2 Bİ EVE SIĞMAMIZ GEREKECEKTİ
ŞİMDİ SON BULDUĞUMUZ EV 3-4 YILLIK AMA 100 M2 VE EVİN İÇİ ÇOK DÜZGÜN HERŞEYİ YENİ YAPILMIŞ BOYASINA KADAR
TEMİZLEYİNCE TAM İSTEDİĞİMİZ GİBİ OLDU
1 GÜN ÖNCEDE PERDELERİMİZİ SEÇTİK ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA İÇİDE ONLAR GELECEK
VE SONRA BU HAFTA SONU MOBİLYALAR BEYAZ EŞYALAR GELECEK
SONRAKİ HAFTAYADA ÇEYİZ İNŞAALLAH :)
SANIRIM BAYA BAYA TAMAMLANDIK BİZZZ
ewet canm bncede kapalı ama onunu v yaka yaptrabılırsın dantelı guzel cunku
canım güzel sarmış ön tarafına hafif oyuntu verebilirsin v olarak arka da düzgün duruyo ama sen bilirsin yine de
aa çok güzel olmus gelinliğineğer bozulmaz sorun olmaz yaparız derlerse yakasını biraz asagı çektirebilirsin ama kafana takılmasın gipürüne göre ayarlamışlar sanırım gayet hoş olmuş canım..
yok canım ya gec degıl terzıye bıle solesen yaparlar bnmde gelınlıgımın yakası v .bn begenmedım kalp yaka yaptrdım hatda.almnyada geldı bnmkı kına kıyafetımı aldıgım yere dıktırdım hatda uzerımde gıydım gosterdım dıktıler zten zor bıse dgılkı o yakayı ındırcekler asagı yanı sole sen yapsınlar daha tatlı olur boynun acık olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?