2012 Mayıs Ayında Evleneceklerin Sohbet Alanı

maşallah her işi bitirmişsiniz ne güzel, tek bindallı sorun olsun ya birsürü yer kiralanıyor diye biliyorum ben. Bende arkadaşımdan ödünç alacağım.
Bizde ev ara ara mahvolduk, istediğimiz yerlerde güzel binalar bütçemize göre pahalı, uygun olanlarında içi pek yapılı değil.. ne yapacağız bilmiyoruz, gerçi daha 1 hafta oldu evlere bakmaya başlayalı, nisanın başında fln tutabilirsek yeterli olur heralde.nisanın 20si gibi mobilyalar gelecek çünkü...

ev tutuldu,çeyiz tamam kuaför ve fotoğrafcı tamam,ama daha gelinlik,eşyalar vs:18:.. varr.mobilyalara ufaktan bakmaya basladık nisanın sonuna doğru kesin karar vericz

ay maşallahh herşeyi bitirmişsin sen
bizim daha çoookkk eksiğimiz var, ev bulamıyorum off (

arkadaşlar ben de nasip olursa 18 mayıs cuma akşamı eskişehir de evleniyorum...düğün salonu bulmak çok zor biz kasım ayında tuttuk, istediğimiz tarih hazirandı kasım da bile haziran temmuz full dolmuştu.Ramazan temmuz 20 de başlıyacağı için millet erken daha da erken dawranmış...eskişehir biraz kuru ayazdır inşallah o tarihde havalar ısınmış olur diye dua ediyorum...nikahımız da salonda kıyılacak...gelinliğim anlaştık dikilecek ama hala provalar başlamadı 3 provada bitecekmiş en çok o kafama takılıyor inşallah yetişir...Allah herkesin gönlüne göre versin kızlar...Allah yardımcımız olsun...

oooo kızlar her ıs bıtmıs bndemı bastrsam davetıyeyı ya ama 12 myısa daha varkı :s

bizimde 12 mayısss eşyalarımız tamam hemen hemen bikaç eksik dışında...

nikah işlemlerimiz tamam düğün salonmuz tamam gelinlik tamam ilk provaya gittim

geriye davetiye ve ev tutmak kalıyo onuda bu ay sonu tutucaz inş

kızlar glınlıgım bu tacmı gıder sızceee yoksa cıcek motıflerımı kustuyunden cıcekler mesela ? hngısı sızcee

hayırlı olsun gelinlik provaları 3 defa oluyor zaten endişelenme ben nette araştırdım öyle yazıyor extra yine fikir değişikliğin olursa gidebilirsin zaten bende diktiriyorum 3 provada biticek endişelenmen normal bende endişeleniyorum sonuçta her zaman giyebileceğimiz bişey değil kusursuz olması temennimiz umarımda öyle olur

benimde ev tamam nikah işlemleri balayı gelinlik kuaför mobilya tamam bi oturma odası mutfak kaldı bu hafta sonu alıcaz, davetiye ve fotoğrafçı kaldı kınalık alışverişine de nisanda çıkıcaz

Kızlar ya nişanlım tuzlada dubleks bi eve taktı, vazgeçiremiyorum bir türlü. Ben napıyım 2 katlı evi, 4+1 çok fazla zaten bütün odaları dolduramam ki.

tatlım bnce fyatı uygunsa keyfını sur fazla esya ıyı olmaz zaten boğuyo evı

canım ben sipariş vereli çok oldu ama yine de 20 gün bırakma bakmayın mayıs olduğuna artık düğün mevsimi öne çekildi ramazandan dolayı mobilyacılar hallederiz derler ama çok yoğun olacaklar o dönemde ya tanıdık bir yerden al ya da kurumsal bir yerden ben kelebekten aldım tüm mobilyaları onlar bile bir ay önceden haber vermemizi istediler sıkıntı olmasın diye bak orayı tavsiye ederim düşünürsen hem her şehirde şubesi var en ufak sıkıntıda yardımcı oluyorlar arkadaşlarım cok memnun bide eşyanı taşıyorlar nakliye yerine onlarla anlaşıyosun garantili nakliye yani sıkıntıya sokma kendini ama evlendikten 25 gün sonra yatak odası gelenleri biliyorum özellikle sitelerden bakacaksan mobilyaya dikkat derim

benimde ev tamam nikah işlemleri balayı gelinlik kuaför mobilya tamam bi oturma odası mutfak kaldı bu hafta sonu alıcaz, davetiye ve fotoğrafçı kaldı kınalık alışverişine de nisanda çıkıcaz

davetiye işi çok kolay merak etme ben fotoğrafçıda çok zorlanmıştım o da bitti şükür

canım birinden ödün vereceksiniz ben güzel ev sevdasına ankaranın bir ucuna gideceğim mesela siz hangi şehirde arıyosunuz

Kızlar ya nişanlım tuzlada dubleks bi eve taktı, vazgeçiremiyorum bir türlü. Ben napıyım 2 katlı evi, 4+1 çok fazla zaten bütün odaları dolduramam ki.

tayin olayın filan yoksa kendi odanı getirirsin bi şekilde doldurulur odalar ama temizliği sorun olur canım o konuda iyi düşünmelisin

davetiye işi çok kolay merak etme ben fotoğrafçıda çok zorlanmıştım o da bitti şükür

evet bende sürekli araştırıyorum ya nerelisin sen canım ne kadar fiyat verdiler 3bin fiyat verenler var fotoğrafçı mı olsak bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…