• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık 2012 Lohusa Pijama ve Gecelik Takımları

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
üsküdardan aqua nın dantelli modelini gecelik sabahlık ve pijama takımını 350 tl ye aldım, biraz pahalıydı ama doğum sonrası fotoğraflarda iyi görünmem gerek :1: çok şık ve zarif durdu pijamasını ve sabahlığını sonradan hep kullandı benim bi arkadaşım.

bu da benim aldığım lohusa pijama takımı.çok memnun kaldım.marilyn pijama tavsiye ederim.adresi Marilyn

Eklentiler

• $_MG_1226.webp
    $_MG_1226.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 159
  • $_MG_1184.webp
    $_MG_1184.webp
    19 KB · Görüntüleme: 159
  • $_MG_1166.webp
    $_MG_1166.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 162
oğlumun doğumunda ne gerk var deyip uygun bulduğum gecelik ayrı sabahlık pijama almıştım sonra çok pişman oldum sezeryan olduğum için normal kıyafete dönemedim evde de sonradan çok çirkin hissettim kendimi şimdi daha özenli olmak istiyorum

gecelik oğlumdan kalma var bitane normal kırmızılı pijama takımı aldım bunları hastanede kullanırım zaten sezeryandan sonra benim altım hep çıplaktı yani çamaşırımla yatıodum öyle pansuman falanda hiç yapılmadı çıkana kadar lazer dikişi diye sanırım hastanede çok özenmeyin bence mikroplanmasın boşyere :)

ev içinde siparişini haftasonu verecem
https://www.lohusashop.com/shop/urun_detay.asp?urun_id=264

terlikte ikisinden biri
http://static.lcwaikiki.com/ProductImages/20121/3/1646172/M_20121-2Y5973Z6-661_A.jpg

http://static.lcwaikiki.com/ProductImages/20121/2/1640177/L_20121-2Y5949Z8-661_A.jpg
bunlardan güzel terlikbulamadım çok gezdim ,hastanede havlu terlik giyecem t kullanımlık kirlnmesin diye

kızlar internette fiyatlar çok yüksek ben izmitte oturuyorum. özdilek mağazasından bi klasik pijama takımı bi spor pijama takımı(sabahlıklı) bir de gecelik aldım. kumaşları çok güzel incecik ağustos annesi olacağımdan buna çok dikkat ettim. fiyatlar uygundu. bence internetten almayın.

kızlar internette fiyatlar çok yüksek ben izmitte oturuyorum. özdilek mağazasından bi klasik pijama takımı bi spor pijama takımı(sabahlıklı) bir de gecelik aldım. kumaşları çok güzel incecik ağustos annesi olacağımdan buna çok dikkat ettim. fiyatlar uygundu. bence internetten almayın.

ben Antalya'dayım.İzmit'e kaç paraya giderim acaba?

ben 13 yıl önce anne olduğumda hiç yatmadım normal doğumdu ben yatma ihtiyacı duymamıştım kayınvalidemler de yat dememişlerdi niyeyse? hiç böyle özel takımlar almayı falan da düşünmemiştim
şimdi yine hamileyim bu kadar aradan sonra bu sefer hem daha nazlı hem de daha özenli olmayı düşünüyorum kısmet olursa

kızlar selam,

bi kaç hafta önce bende eminönünden gecelik ve sabahlık aldım 85 tl ye. güzeller.Ama bu gün pendik cumartesi pazarına gitmiştim.öylesine bi sorayım dedim ve pijama satan tezgahlardan birine lohusa gecelik ve pijaması var mı diye sordum.vardı ve çok güzellerdi. fiaytalar 35-45 arası ve pazarlık yapınca 30-40 arası ve pazardan beklenmiycek kadar da güzeller.ben pişman oldum eminönünden aldığıma.

yakın oturan veya gelebilecek olanlara tavsiye ederim..

$6240-KIRMIZI.webp
$6972-EKRU.webpfiyatlar ortalama 58.00 tl

aqua nın modelleri bence de çok güzel ama fiyatları çok uçuk

inşallah bende kış sezonuna satıcı olarak girecem :KK52:

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar bişi sorucam internette baktım lohusa takımlarına ama çok pahalılar yaaaa. ... acaba enimönü havuzlu han yada ne biliyim çeyiz ürünlerinin hepbirarada bulunduğu yerlerde fiyat ve kalite nasıldır. ben nişanımdan hatırlıyorum. eminönünden tam takım bir gecelik sabahlık takımı almıştım. hiç de ucuz değildi... yakın zamanda alan var mı, fiyatları nasıll,, kalitesi iyi mi?

kızlar bişi sorucam internette baktım lohusa takımlarına ama çok pahalılar yaaaa. ... acaba enimönü havuzlu han yada ne biliyim çeyiz ürünlerinin hepbirarada bulunduğu yerlerde fiyat ve kalite nasıldır. ben nişanımdan hatırlıyorum. eminönünden tam takım bir gecelik sabahlık takımı almıştım. hiç de ucuz değildi... yakın zamanda alan var mı, fiyatları nasıll,, kalitesi iyi mi?

Ben bayramın son günü aldım eminönüden lohusa geceliğini aynı markaya 55 diyende oldu 45 diyende ben 40 a aldım. gayetde güzeldi. hastane sonrası için de kayınvalidem alacakmış 2 takım yeter abarmaya bence...

herkes aldı sanırım artık pijamalarını, bir ben kaldım. ben de uygun fiyata güzel bişey bulabilirim inş. mağazalarda baktıklarım em pahalı hem de hiç güzel değillerdi.

valla annem aldı bana bağdat cad. Pelin diye bir mağaza var 2 tane gecelik 60 liraya..
Sonra ofise geldim..Şirketteki kızlar aaa bu olur mu dediler sabahlıklı alsaydın keşke falan dediler bana internetten aldılar limango'dan hem sabahlıklı hem gecelik bandanası bile var..

İlk gün kızların aldıklarını giyeceğim sonrasına bakacağız en kötü evde de giyeceğim..Ayrıca bende hiç giyilmemiş 2 tane de pijama takımım vardı..Özelikle saklıyordum onları da evde giyerim..

bende aldım pierre cardin marka önden düğmeli pijama takımı siyah beyaz 85 tl ye ve aqua marka gecelik 74 tl lohusa shop tan aldım.....iki tane yeter sanırım resim eklemeyi bilmediğimden ekleyemiyorum maalesef.....

kızlar bugün vip dükkandan hastane için önden düğmeli pijama takımı aldım aslında bir tane pijama ve bir tanede gecelik takımı almıştım ama yedek olsun diye bi tane daha siz kaç tane gecelik pijama takımı götüreceksiniz hastaneye......

ben iki tane gecelik iki tane pijama takımı aldım birde sabahlığı var takım sizlere tavsiyem mutlaka ikişer takım alın yedekleri olsun çünkü lazım olacak benim üçüncü doğumum olacak Allah nasip ederse bu yüzden tecrübeli sayılırım... hastaneye iki tane gecelik götürün normal doğumda olsa sezeryanda olsa gecelikle daha rahat edeceksiniz... ben terlik bulamadım daha doğrusu beğenemedim pembiş süslü rahat bir terlik istiyorum:12:

Back
X