- Konu Sahibi ASDElmaliSekerim
yaa kızlar bende hala alamadım..netten başka şansım yok gibiii...internette uygun olanlar varsa paylaşabilir mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa kızlar bende hala alamadım..netten başka şansım yok gibiii...internette uygun olanlar varsa paylaşabilir mi?
Canim cok guzelmis gule gule kullan hangi siteden aldin?
Tuğse marka olanlar: Tuğse Tekstil Giyim Sanayi Ticaret Ltd. Şti.
Haluk Bayram ve Bone Clup olanlar: www.pijamadunyasi.com.tr
Daha çok model var ama ben indirimli olanları tercih ettim ve bayaa araştırma yaptım. Mağazaları da çok dolaştım ve en son internetten satın aldım. Umarım fotoğraftaki kadar güzeldirler ve beden sorunu olmaz...
canım çok sağol.sonunda bende buna karar verdim..
https://www.hamile.co/baha-micro-lohusa-pijama-takimi
inşaallah bende pişman olmam...
senin takımın da çok güzel ve çok şıkmış, güle güle kullan canım, umarım senin de istediğin gibi çıkar. hemen eline ulaşır zaten, yorumlarını yazarsın, merak ettim. benim pijama dünyasından aldıklarım bu akşam geldi, ben s beden almıştım, iyi ki bir beden büyük alayım diye m almamışım çünkü süper oldu :) sabahlıklı olan pijama takımının penyesine de üstümdeki duruşuna da bayıldım ama bone clup markalı krem rengi gecelik içimi çok gösteriyor. resmen içine astar giymem gerekecek. ben de onu mevlütte uzun penye astarlı bir şekilde giyeceğim sanırım. geri göndermek istemedim çünkü gerçekten çok şık..
ayy ne güzel şeyler varmış.. güle güle kullanın kızlar:)
canım bende geldiğinde hemen yazıcam inşaallah...senin tuğçe geceliklerine bayıldım..ikiside çok şık görünüyo..ben sadece boyları kısa diye tereddüt ettim...boyları nereye geliyor..ben kapalı bayanımda..bu arada güle güle giyin cicişlerini:)
geceliklerim az önce geldi ve ikisi de çok güzel, çok şık, bayıldım... boyları dizimin hemen altında. paketin içinden başka ürünler de çıkınca hemen firmayı aradım, yanlışlık mı oldu diye... onları hediye olarak bir tane gri renk hamile eşofman altı (geceliklerimin bedeninde ve çook kullanışlı), bir de gecelikle uyumlu saç bandı göndermişler :)))
güle güle giyin canım,bebişinle beraber güzel günlerde şık şık olun inşaallah..
eveeet benimde pijamam geldi sonunda...ama ben pek beğenmedim.niye derseniz bunu uzun kollu kışlık diye ve yakası kapalı diye tercih etmiştim.ama ne yazıkki kumaşı çok ince ..yazlık gibi..içini gösteriyo insanın.yakasıda düşündüğümden açık..geride gönderemiyorum.aldığım sitenin geri iadesi yok.doğumada az kaldı.bazıları lohusayken çok terliyomuş.eşim bu yüzden hastanede ince olması daha iyi diyo ama benim pek içime sinmedi ne yazıkki pijama..![]()
Bende Bakırköy'den Aqua nın Fransız danteli modelını aldım 250 tl sabahlıgıyla bırlıkte çok sık boyunu kısaltmam lazım ama ara boy ;3: