• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık 2012 Lohusa Pijama ve Gecelik Takımları

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
yaa kızlar bende hala alamadım..netten başka şansım yok gibiii...internette uygun olanlar varsa paylaşabilir mi?

nihayet ben de aldım, hepsi internetten... geriye kargonun gelişini beklemek kaldı :) $cats3304 small.webp$d4296e small.webpEki Görüntüle 540430 $e4e581medium.webp

1. fotoğraftaki geceliklerden krem rengi olanı 59.50 liraya aldım. Sabahlıklı seti vardı ama 135 lira fazla geldi, sabahlıksız aldım. Markası: BONE CLUP

2. fotoğraftaki mavi geceliği 51.70 liraya aldım. Markası: TUĞSE

3. fotoğraftaki pijama-sabahlık 3'lü takımı 89.50 liraya aldım. Markası: HALUK BAYRAM

4. fotoğraftaki geceliğin turkuaz rengini 37.20 liraya aldım. Markası: TUĞSE

Tuğse marka olanlar: Tuğse Tekstil Giyim Sanayi Ticaret Ltd. Şti.
Haluk Bayram ve Bone Clup olanlar: www.pijamadunyasi.com.tr
Daha çok model var ama ben indirimli olanları tercih ettim ve bayaa araştırma yaptım. Mağazaları da çok dolaştım ve en son internetten satın aldım. Umarım fotoğraftaki kadar güzeldirler ve beden sorunu olmaz...

canım çok sağol.sonunda bende buna karar verdim..
https://www.hamile.co/baha-micro-lohusa-pijama-takimi
inşaallah bende pişman olmam...

canım çok sağol.sonunda bende buna karar verdim..
https://www.hamile.co/baha-micro-lohusa-pijama-takimi
inşaallah bende pişman olmam...

senin takımın da çok güzel ve çok şıkmış, güle güle kullan canım, umarım senin de istediğin gibi çıkar. hemen eline ulaşır zaten, yorumlarını yazarsın, merak ettim. benim pijama dünyasından aldıklarım bu akşam geldi, ben s beden almıştım, iyi ki bir beden büyük alayım diye m almamışım çünkü süper oldu :) sabahlıklı olan pijama takımının penyesine de üstümdeki duruşuna da bayıldım ama bone clup markalı krem rengi gecelik içimi çok gösteriyor. resmen içine astar giymem gerekecek. ben de onu mevlütte uzun penye astarlı bir şekilde giyeceğim sanırım. geri göndermek istemedim çünkü gerçekten çok şık..

senin takımın da çok güzel ve çok şıkmış, güle güle kullan canım, umarım senin de istediğin gibi çıkar. hemen eline ulaşır zaten, yorumlarını yazarsın, merak ettim. benim pijama dünyasından aldıklarım bu akşam geldi, ben s beden almıştım, iyi ki bir beden büyük alayım diye m almamışım çünkü süper oldu :) sabahlıklı olan pijama takımının penyesine de üstümdeki duruşuna da bayıldım ama bone clup markalı krem rengi gecelik içimi çok gösteriyor. resmen içine astar giymem gerekecek. ben de onu mevlütte uzun penye astarlı bir şekilde giyeceğim sanırım. geri göndermek istemedim çünkü gerçekten çok şık..

canım bende geldiğinde hemen yazıcam inşaallah...senin tuğçe geceliklerine bayıldım..ikiside çok şık görünüyo..ben sadece boyları kısa diye tereddüt ettim...boyları nereye geliyor..ben kapalı bayanımda..bu arada güle güle giyin cicişlerini:)

canım bende geldiğinde hemen yazıcam inşaallah...senin tuğçe geceliklerine bayıldım..ikiside çok şık görünüyo..ben sadece boyları kısa diye tereddüt ettim...boyları nereye geliyor..ben kapalı bayanımda..bu arada güle güle giyin cicişlerini:)

teşekkürler canım :) diğer geceliklerim henüz gelmedi, gelir gelmez cevap yazarım...

geceliklerim az önce geldi ve ikisi de çok güzel, çok şık, bayıldım... boyları dizimin hemen altında. paketin içinden başka ürünler de çıkınca hemen firmayı aradım, yanlışlık mı oldu diye... onları hediye olarak bir tane gri renk hamile eşofman altı (geceliklerimin bedeninde ve çook kullanışlı), bir de gecelikle uyumlu saç bandı göndermişler :)))

Son düzenleme:
geceliklerim az önce geldi ve ikisi de çok güzel, çok şık, bayıldım... boyları dizimin hemen altında. paketin içinden başka ürünler de çıkınca hemen firmayı aradım, yanlışlık mı oldu diye... onları hediye olarak bir tane gri renk hamile eşofman altı (geceliklerimin bedeninde ve çook kullanışlı), bir de gecelikle uyumlu saç bandı göndermişler :)))

güle güle giyin canım,bebişinle beraber güzel günlerde şık şık olun inşaallah..

eveeet benimde pijamam geldi sonunda...ama ben pek beğenmedim.niye derseniz bunu uzun kollu kışlık diye ve yakası kapalı diye tercih etmiştim.ama ne yazıkki kumaşı çok ince ..yazlık gibi..içini gösteriyo insanın.yakasıda düşündüğümden açık..geride gönderemiyorum.aldığım sitenin geri iadesi yok.doğumada az kaldı.bazıları lohusayken çok terliyomuş.eşim bu yüzden hastanede ince olması daha iyi diyo ama benim pek içime sinmedi ne yazıkki pijama..:(

eveeet benimde pijamam geldi sonunda...ama ben pek beğenmedim.niye derseniz bunu uzun kollu kışlık diye ve yakası kapalı diye tercih etmiştim.ama ne yazıkki kumaşı çok ince ..yazlık gibi..içini gösteriyo insanın.yakasıda düşündüğümden açık..geride gönderemiyorum.aldığım sitenin geri iadesi yok.doğumada az kaldı.bazıları lohusayken çok terliyomuş.eşim bu yüzden hastanede ince olması daha iyi diyo ama benim pek içime sinmedi ne yazıkki pijama..:(

internetten alınca sürprizlerle karşılaşabiliyoruz böyle... benim aldığım geceliklerden biri de çok ince, hatta onu bebek mevlüdü için değerlendirmeyi düşünüyorum. içine astar gibi birşey giymem gerekecek.. sizin aldığınız pijama takımının açıklamasında viskon yazıyor, pamuklu penye ürünler tercih etmek gerekiyor demek ki... ama ince olmasının avantajı şu; üstüne sabahlık, hırka, yelek vs giyerek ısınabilirsiniz ama kalın ve terleten pijamanın çaresi yok ne yazık ki...

güle güle mutlu güzel günlerde kullanın pijama takımınızı...

merhaba arkadaşlar

bende kararsız kaldım .gecelik pijama konusunda .1 gecelik 2 pijama almaya karar verdim ama bazı arkadaşalr normal pijama almış.lohusa pijamaları fiyat olarak biraz pahalı.normla almakta mantıklı geldi.

1 tane 3 lü takım aldım.pembe olanı aldım

$fotoğraf.webp

Back
X