kesinlikle katılıyorum çok önceden başlayıp sonradan aynı tempoyla gitmesi çok zor.bir yerde ipler kopar sıkılınır,temelli salma ihtimali yüksek..ben kasımdan önce başlamayı düşünmüyorum şahsenarkadaşlar bende tavisye şimdi çalışmay başlarsanız inanın konuar bitince sıkılırsınız daha önünüzde çok zman var bizim sınav eylülden kasıma erttelendiğinde o süreçte ders çalışmak işkenceydi şimdiden başlarsanız bisür esonra sıkılırsınız zaten dersler çok nankör hemen unutuluyor .matematiğe ufaktan başlayın illede boşdurmak istemiyorsanız .site adı vermek yasaka ama matematik ders anlatımı derseniz bulabilirsiniz videolu anlatım .ben problemleri öyle hallettim .matematikte hem hızlanırsınız hemde konuları karıştırmazsınız ihtiyacın testini alırsanız kolaydan başlarsınız iyi olur.tarih coğrafya için data öneririm.konuları bitirdikten sonra bol bo ldeneme seti alıp günde bir hatta iki tane çözün.ama dediğim gibi bunalra daha çok erken kasın gibi başlasanız günde 4-5 saat çalışmayla yetiştirisiniz.
kesinlikle katılıyorum çok önceden başlayıp sonradan aynı tempoyla gitmesi çok zor.bir yerde ipler kopar sıkılınır,temelli salma ihtimali yüksek..ben kasımdan önce başlamayı düşünmüyorum şahsen
dershaneyle aynı anda başlamak mantıklı değil ben öyle yapmıştım yetişmemişti ve sınavdan 80 aldım zaten hazır hissetmiyordumö kendimiben açıkcası rahat rahat kasmadan özet çıkarıp Eylüle kadar eksiğim olan konuları tamamlıcam zaten eylüldede emin olmamakla braber yargıya başlamayı düşünüyorum..
2010 da yaptığım hata geç başlaktı bu sefer şansımı değerlendiricem zaten kızımın okulu haziranda tatilde olaak yazın çalışmam zor
15 nisana kadar bekliyorum isteyenler katılsın
Berry31cuma son olanlar lütfen yazsın
Dirmit
Berry31
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?