• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS'ye Hazırlanmaya Başlayanlar

bende kpssye girmek istiyorum şuanda özeldeyim ve devlete geçmenin en doğru tercih olduğunu düşünüyorum. İnşallah çok çalışıcam ve atanıcam birbirimize destek olalım yapamayacağımız hiç bir şey yok!:71:

arkadaşlar bende tavisye şimdi çalışmay başlarsanız inanın konuar bitince sıkılırsınız daha önünüzde çok zman var bizim sınav eylülden kasıma erttelendiğinde o süreçte ders çalışmak işkenceydi şimdiden başlarsanız bisür esonra sıkılırsınız zaten dersler çok nankör hemen unutuluyor .matematiğe ufaktan başlayın illede boşdurmak istemiyorsanız .site adı vermek yasaka ama matematik ders anlatımı derseniz bulabilirsiniz videolu anlatım .ben problemleri öyle hallettim .matematikte hem hızlanırsınız hemde konuları karıştırmazsınız ihtiyacın testini alırsanız kolaydan başlarsınız iyi olur.tarih coğrafya için data öneririm.konuları bitirdikten sonra bol bo ldeneme seti alıp günde bir hatta iki tane çözün.ama dediğim gibi bunalra daha çok erken kasın gibi başlasanız günde 4-5 saat çalışmayla yetiştirisiniz.

arkadaşlar bende tavisye şimdi çalışmay başlarsanız inanın konuar bitince sıkılırsınız daha önünüzde çok zman var bizim sınav eylülden kasıma erttelendiğinde o süreçte ders çalışmak işkenceydi şimdiden başlarsanız bisür esonra sıkılırsınız zaten dersler çok nankör hemen unutuluyor .matematiğe ufaktan başlayın illede boşdurmak istemiyorsanız .site adı vermek yasaka ama matematik ders anlatımı derseniz bulabilirsiniz videolu anlatım .ben problemleri öyle hallettim .matematikte hem hızlanırsınız hemde konuları karıştırmazsınız ihtiyacın testini alırsanız kolaydan başlarsınız iyi olur.tarih coğrafya için data öneririm.konuları bitirdikten sonra bol bo ldeneme seti alıp günde bir hatta iki tane çözün.ama dediğim gibi bunalra daha çok erken kasın gibi başlasanız günde 4-5 saat çalışmayla yetiştirisiniz.
kesinlikle katılıyorum çok önceden başlayıp sonradan aynı tempoyla gitmesi çok zor.bir yerde ipler kopar sıkılınır,temelli salma ihtimali yüksek..ben kasımdan önce başlamayı düşünmüyorum şahsen

kesinlikle katılıyorum çok önceden başlayıp sonradan aynı tempoyla gitmesi çok zor.bir yerde ipler kopar sıkılınır,temelli salma ihtimali yüksek..ben kasımdan önce başlamayı düşünmüyorum şahsen

Tavsiyelerinizle çok tereddüte düştüm şimdi :(
Ben her hün olmasada haftada 3 gün gibi bir tempoyla geometri, matematik tekrarları, türkçe dilbigisi tekrarını bitiririm; eylül sezonuna da sözelleri hallederim diyordum ama mantıklı yorumunuzda....
Unutmaktan ziyade sıkılmaktan korkuyorum...​

dershaneyle aynı anda başlamak mantıklı değil ben öyle yapmıştım yetişmemişti ve sınavdan 80 aldım zaten hazır hissetmiyordumö kendimi :63:ben açıkcası rahat rahat kasmadan özet çıkarıp Eylüle kadar eksiğim olan konuları tamamlıcam :31:zaten eylüldede emin olmamakla braber yargıya başlamayı düşünüyorum..
2010 da yaptığım hata geç başlaktı bu sefer şansımı değerlendiricem zaten kızımın okulu haziranda tatilde olaak yazın çalışmam zor:50:
15 nisana kadar bekliyorum isteyenler katılsın:nazar::nazar::61:

ben bu sene gırecegım sınava bıraz calısmaya calısıyorum okulla bıraz zor oluyor tabı ama olmazsa kı ınsallah olur 2012 de tekrar hazırlancam:17:

1980 dogumluyum (31 yasindayim) ve lise mezunuyum 2012 kpss sinavina girmeyi istiyorum.Benim sorum eger kazanirsam atanabiliyormuyum.Bu yas siniri 30 dan 35 cikti diye biliyorum ama hangi kurumlara ataniliyor.Eger atama hakkim yoksa hic ugrasmayayim.Bilgisi olanlara duyrulu tesekkürler!!

dershaneyle aynı anda başlamak mantıklı değil ben öyle yapmıştım yetişmemişti ve sınavdan 80 aldım zaten hazır hissetmiyordumö kendimi :63:ben açıkcası rahat rahat kasmadan özet çıkarıp Eylüle kadar eksiğim olan konuları tamamlıcam :31:zaten eylüldede emin olmamakla braber yargıya başlamayı düşünüyorum..
2010 da yaptığım hata geç başlaktı bu sefer şansımı değerlendiricem zaten kızımın okulu haziranda tatilde olaak yazın çalışmam zor:50:
15 nisana kadar bekliyorum isteyenler katılsın:nazar::nazar::61:

canım ben en erken eylülde katılabilirim zaten..haftaya doğumum var,memlekete gideceğim 40 ım çıkınca eylül başı döneceğim.bir aksilik olmazsa plan böyle..bide ilk gelince yalnız 2 çocukla başetme alışma süreci olur falan...anca yani..

bende ders çalışmaya başladım dün ve bugün matemetik çalıştım birazda tarih inş. devamı gelecek...

Hergün çalıştığımızı yazalım düzenli olarak.Mesela ben bugün Datanın Anayasasından Yasama çalıştım.Planım hazirana kadar Anayasanın konu özetlerini ve konularını bitirmek.:68:

benım elimde geçen yıldan kalma ihtiyacın küçük cep ktbçıkları var onlarada çalışsam nasıl olur acaba !

herkes istediği miktarda ve şekilde çalışsın ama buraya günlük bildirsin lütfen ve ciddi olarak bildirmeyen sadece okuyucu olarak kalsın sohbete katılsın gruba hiç girmesin.
Bugün Datadan ve ihtiyaçtan yasamaya devam edicem ve matematikten geometriye başlamayı düşünüyorum:68:

Son düzenleme:
2012 önlisans eylülün 3 hftsı olacagını varsayarsak 524 gün var snv .. arkadaşlar.... tahminen ne zaman olur

Az ama özüne çalışıyorum konuların...
Anadolu Meslek lisesinde olduğumda yoğun bir tempodayım...
Büro Yönetimi okuyorum...

Meslek derslerimin olduğu günler yanımda kitabımı götürüyorum...

yedi iklimin 20 lü deneme setini aldım...(Mavi kaplı olan)
Yanında da Açıklamalarının olduğu güzel bir kitabı var...
Yalnız 150 soru olması gerekirken 120 soru...

3 hafta önce deneme yaptım gnee...
75,4 çıktı :25: Ama 120 soruda...
Ginede iyi diyorum napım:2:

Bu çarşamba günü Asya Hun Devletinden başladım tarihe...
Ama az az şeyler biliyorm..
Ayrıntıya inmeden...
Atıyorum ilk kurucusu Teoman... En ünlü hükümdarı Metehan...
Metehan günümüzdeki 10luk sistemi getirmiştir...
Türk tarihinde türkleri tek bayrak altnda toplayan ilk devlet...
Taht kavgaları , yeteneksiz hükümdarlar , İpek yolunun Çinlilere geçmesi..
vs. den dolayı yıkılmıştır...

Bu şekilde 3-4 cümle mantıken yerleştiriyorum aklıma siz nasıl çalışıyorsunuz?

-Bu arada inşallah 2012 de ortaöğretimler için sınav olur...

Son düzenleme:
Back