• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS'ye Hazırlanmaya Başlayanlar

kızlar bende 2012 de kpss ye girmek istiyorum ama matematikten anlamıyorum ne yapacagım ben fikir verin nasıl çalışmam lazım temeli unuttum yani kaç sene geçti okulun üstünden

kızlar bende 2012 de kpss ye girmek istiyorum ama matematikten anlamıyorum ne yapacagım ben fikir verin nasıl çalışmam lazım temeli unuttum yani kaç sene geçti okulun üstünden

sadece matematik için ders alailirsin yada matematiği anlatan videolu anlatımlar var netten onları izleyerek çalışabilirsin ama imkanın varsa ders daha almak daha iyi tabii

ben de matematikten başladım arkadaşlar iki yayından çalışmayı düşünüyorum ben de önce matematiği sonra gk yı halledebilirsem çok iyi olucak:21:

Bende matematik mağduruyum. Matematik yüzünden önceki yılda girdiğim kpss de düşük puan aldım. 2012 için şimdiden matematik testleri çözmeye başladım Allah yardımcımız olsun

Bende kimselere çaktırmadan tarih, coğrafya çalışayım diyorum 2012 için ama mühendislik mezunuyum yani atama şansı olur mu?
Çok küçük bir ihtimal için 1.5 yıl ders çalışmak istemiyorum...
2010'da 70 puan ladım kpps3 türünden...
Bilgisi olan varsa tavsiyelerinizi esirgemezseniz çok memnun olurum...

Bende kimselere çaktırmadan tarih, coğrafya çalışayım diyorum 2012 için ama mühendislik mezunuyum yani atama şansı olur mu?
Çok küçük bir ihtimal için 1.5 yıl ders çalışmak istemiyorum...
2010'da 70 puan ladım kpps3 türünden...
Bilgisi olan varsa tavsiyelerinizi esirgemezseniz çok memnun olurum...

olur tabi neden olmasın bende matematik bölüm mezunuyum öğretmenlik istemiyorum,memurluk düşünüyorum.bizimde girebileceğimiz alanlar çok kısıtlı..garantiye almak için 85 üstü olmalı..önceden çalışmanın hiç faydası yok ben önce çalıştım son 4 ay bıraktım fırsat yaratamadım.ala ala 78 aldım.ama garantiye almam için dediğim gibi 85 üstünde olmalı..hele bizim bölümlerin ortalaması çok yüksek.sayısalcı olarak matematikleri çok iyi oluyor,geriye çalışmak için daha az ders kalıyor ve iyi çalışabiliyorlar..benim adam gibi çalışan sınıf arkadaşlarım 87 den aşağı almadılar..ama önemlsi son aylarda güzel çalışmak

iletişim fakültesi mezunuyum. halkla ilişkiler ve tanıtım bölümünü bitirdim. nereleri tercih edebilirim. kendi alanımda uzman olarak atanabilirmiyim. 2012 de bayaa iyi hazırlanıp KPSS ye girmeyi planlıyorum. ama nereleri tercih edebilirim bilmiyorum. çok az araştırabildim. o yüzden çok fazla bilgim yok maalesef :59:

ben matematiğe başladım biraz sonra araya sınavlarım girdi şimdi yine devam edicem çalışmaya:70:

bende başlıyorum hafta sonu inş. çalışamaya ama nasıl açlışsam daha karar veremedim ...
konular aynıdır vatandaşlık son konularına en son çalşırım heralde ... elimde geçen senede kalma ihtiyacın cep ktbcıkları var. sizler nasıl çalşıyorsunuz kızlar haydı anlatın bizlerede fikir olsun

arkadaşlar ben 2010 kpss derece yaptım şimdi memurum ilk kez giriyordum sınava ve sıfırdan başladım sormak istediğiniz bişey olursa elimden geldiğince yardımcı olabiliri.

önlisanstan mı girdin yoksa lisanstanmı girdin tebrik ederim bu arada darısı başımıza:71:

önlisanstan girdim sınava ve gerçekten sıfırdan başladım.arkadaşlar düzenli çalışırsanız inanın çok zor değil yani sınav zor bir sınav ama çalışınca olmayacak bir sınav değil.memurluğpun rahatlığı gerçekten bu stresi çekmeye değer.kararlıysanız acele etmenize gerek yok kasım gibi derslere başlasanız çok rahat yetiştirirsiniz ben ocakta başlamıştım yetiştirdim sizin daha önünüzde zaman var kararlı olursanız olmaycak bişey değil.bi sene dişinizi sıkıp ömür boyu işsizlik kokruus yaşamayacaksınız.

benim de umudum 2012 kpss. çalışmaya başlamak istiyorum, matematiğim zayıf ya ilk önce onu halletmem gerek. doğan ulu'nun matemetik dvdsi var onu almayı düşünüyorum bilgisi olan varmı?

sopakuzuli tebrik ederim darısı benim de başıma inş. sen hangi kurumda çalışıyorsun tam olarak ne iş yapıyorsun canım?

Bu topiği düzenli çalışma için kurdum .
15 Nisana kadar katılım alıyorum hergün düzenli çalışma raporu verilecek kaynak adı paylaşılacak katılmak isteyenler.
Nick
Bölüm
Önceki sınav puanı
İyi olduğu dersler
Eksik olduğu dersler
Hedef puan
Hedef İl:nazar:

bu arada ben anayasadan başladım çalışmaya :61:özet çıkarıyorıum ihtiyaca gitmiştim onun kitabından:34:Yasamadayım mühendis olduğum için bu konular zayıf bende:63:

Back