ben dershaneye gitmedim,evde kendim çalışarak 92 aldım,daha yüksekte olabilirdi ama bazı sorular yetişmedi...istedikten sonra yapılamayacak bişey yok
Canım nasıl çalıştığını,hangi kitaplardan çalıştığını anlatırsan sevinirim,atandın mı??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben dershaneye gitmedim,evde kendim çalışarak 92 aldım,daha yüksekte olabilirdi ama bazı sorular yetişmedi...istedikten sonra yapılamayacak bişey yok
izmirperisi nerden başladın çalşmalara bize çalışma hevesi aşılasana azıcık
Ben seneye ygs ye de girceğim için ilk matematikten genel konuları çalışıyorum...
Matta en zorlandığım konu olan Problem sorularını çözmeye çalışıyorum...
Okulum çok yoğun haftada 46 saat okuldayım... Öyle olunca taibiki sistematik bir çalışma olmasada
çalışıyorum...
bende hem ing. çalşıyorum hem kpss çalşıyorum hemde .... iş yerinde çalşıyorum ama kafama koydum kpss atanıcam.......... şimdiden başlamak en iyis sakin sakin çalışmak ...
Turk dili ve edebiyati lisans mezunuyum. Formasyonum yok. Kpss b gurubu sinavina girmak istiyorum. Anladigim kadariyla 2012 de yapilacak sinav. Her yil kpss b gurubu iki yilda bir mi yapilir?
Diyelimki kpss b gurubu 2012 sinavindan puanimi aldim
kadro aciklayan her kuruma basvurabulirmiyim yoksa hangi lisans bolumunden alim yapacaklarini belirtiyorlar mi?
Vkvi olarak her kuruma basvurabilirmiyim ( veri hazirlama kontrol isletmeni)
Hangi kurumun ne zaman ve ne kadar kadro actigini tek tek kurumlarin siteleriwnden mi takip etmem gerekir?
Milli egitim mudurluklerinde
Nufus mudurlujlerinde
Valilik ve belediye de
Kutuphanede trt de
Vb yerlerde en alt derece memur olmak icin kpss b gurubu sinavindan iyi not almak varsa mulakati gecmek yeterli olur mu yani bolumum nedeniyle basvuramayabikirim diye korkuyorum.
Bir bilen bu isten bir anlayan varsa yardim ederse bende ona dua ederim. Yardim etmek isterdim ama bilmiyorum diyenlere de dua ederim yardim etmek istemeniz bile yeter.
Eger lisans