Berry31
Dirmit
Walker
Ddemir
Çalışma planı varsa bende girebilir miyim...
Lise 3 Anadolu meslek lisesinde Büro yönetimi okuyorum...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Berry31
Dirmit
Walker
Ddemir
hızlısın bayağa ben kendimi sıkmamak için yavaşım anayasadayım birazda geometri başlıcam bu gece
arkadaşlar ya ben çok yoruldum kitaplarıda aldım ama içimden çalışmak gelmiyorki bi başlasam çalışacağım ama bir türlü başlayamıyorum birde şu kopye dalgaları iyice hevesimi kaçırdı şimdi ne yapayım siz söyleyin...
matematikten 19 netim vardı 2010 da,bu sene bakalım kaç olur, 2012 de en az 25 olmalı
Çalışma tarzı olarak ben sağlamcıyım özeti bir veya iki kaynaktan çıkarırım uzun sürer ama yazdığımı unutmam.mesela 2010 sınavına hazırlandığımm zamanki çoğu bilgi kafamda.Sindirerek çalıştıklarımı unutmam ancak aceleyle olanlar uçar.Özet bitince o konuyla ilgili kaynakladaki soruları çözerim.Sorubankalarını tararım sonra konulardan eksik kaldığım yeri tespit edersem özetleri okurum.
bugün sabahtan yasama çalıştım özet çıkarmaya devam matematikten ise işçi problemlerini çalıştım soru çözmeye başladımakşamada ingilizca çalışıcam inşallah:78: