tabiki var ihtiyac yayınları kolay bende tarıhten o nu takıp edıyuorum
sağol canım onada bı bakıyım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabiki var ihtiyac yayınları kolay bende tarıhten o nu takıp edıyuorum
sağol canım.birde kpss de hangı konulardan cok cıkıyor ve benım yapabıleceklerm nelerdır hangı konulardır bır eleme yapıp oyle ilerleyeyım barı ne dersınız kızlar
ay bende tam tersini dusunuyorum işte ccanım.ama tarıh ve cografyayı yazarak caalıs zaman kaybı gıbı gelebılır ama cok daha kalıcı oluyor.soyle temız cıcılı bıcılı kalemler defterler al yazarak calıs tavsıyem[SUP][/SUP] ya keşke matematik gibi olsa herşeyyyyy şu tarih ve coğrafya öldürecek beni çıkamıyorum içleriinden boğulmak üzereyimmmm
ay bende tam tersini dusunuyorum işte ccanım.ama tarıh ve cografyayı yazarak caalıs zaman kaybı gıbı gelebılır ama cok daha kalıcı oluyor.soyle temız cıcılı bıcılı kalemler defterler al yazarak calıs tavsıyem
ay bende tam tersini dusunuyorum işte ccanım.ama tarıh ve cografyayı yazarak caalıs zaman kaybı gıbı gelebılır ama cok daha kalıcı oluyor.soyle temız cıcılı bıcılı kalemler defterler al yazarak calıs tavsıyem
yok canım inan daha vermlı oluyor .zaaten daha cok vakt var kalıcı olmasını terch et derım ben.bende ole calsıordum zaman kaybı dıye bıraktım yeni:S
evet canım aynen oyle.tarıhı cografyayı kucuk konulara ayır yazarak calıs ve bol bol soru coz ne yazıkkı baska yolu yok.ben öss ye calısırken bazen seslı okuyup sesıı kaydedıp mp3 ten dınlıyordum carsıya paara gıderken otobuste falan.oylede ıyı oluyor kulagın asına oluyor canım tavsıye ederımyazıyorummm nlp kursuna gitmiştimorada renkli kalemlerin ve tablo oluşturmanın kalıcı olduğunu öğrenmiştim deniyorum hepsini :) ama ezber yapamıyorummmm gerçi yapamıyorumdemekle olmaz çalışıp olduracağımmm
2010 da girip evde kendim çalışarak 92 puan almıştım bugün atandım hemde istediğim hastane 1.tercihime,bu puanla ilk defa tercih yapmıştım,çalışın kızlar çok soru çözünn
2010 da girip evde kendim çalışarak 92 puan almıştım bugün atandım hemde istediğim hastane 1.tercihime,bu puanla ilk defa tercih yapmıştım,çalışın kızlar çok soru çözünn
hayırlı olsun arkadaşım, ne guzel, senden mutlusu yoktur şimdi.
tekrar tekrar hayırlı olsun dileklerimi iletmek isterim.
Ececim maşallah sen ne kadar çok puan almışsın öyle.Bende seneyeki sınavda inşallah çok puan alırım.