• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS'ye Hazırlanmaya Başlayanlar

kızlar bu çıkan tarih soruları hep ezber ya:(........ 2010 yılnda girip kazanan arkadşm tebrk ediyorm.. nasıl bir mutluluktur tahmn edebiliyorm.. tarihi bir kere okudum geçtm.. tekrar önmli noktalardan geçip ezberlemeyimi yoksa sorular üzerinden gitmeyimi önerirsn....:26: siz nasıl yapıosnz kızlar?

Ben de dün başladım çalışmaya..Kendimi ÖSS ye hazırlanıyor gibi hissettim yeniden.Ne kadar çok şey unutmuşuz..Aradan nerdeyse 10 yıl geçti tabi..Tarih,coğrafya ve Türkçe den 1 er ünite çalıştım ve konu soruları çözdüm gayet başarılı geçti.Vatandaşlık bilgisini unutacağımı düşünerek son aylara bırakmayı düşünüyorum..
Her hafta 3 konu çalışabilsem .konu çalışması çok çabuk biter ve denemelere geçerim ..Ama kendime güvenemiyorum tv diziler ev işlerinden fırsat bulurum inş.

bu sene bende başlayacağım daha evdeki düzenmi oturtamadım ama en kısa zamanda başlayacağım dökümanlarım hazır.eşimde ielts e çalışacak.bide 2 küçük çocuk :52: Allh kolaylık versin neyseki annem gelecek inşallah bizde bol bol çalışırız :46:

kızlar işkur danışman alıyor yarın son başvuru tarihi..şartlar kpss en az 70 lisans mezunu olmak...ayrıntılı bilgi işkurda..

Bende KPSS sınavına evde hazırlanıcam okulu bu yıl bitirdim vee en az 85 almam lazım evde çalışıp bu puanı alamamaktan çok korkuyorum sırf kpssye düzenli çalışmak için işimden bile istifa ettim pişman olmaktan çok korkuyorummmmm :(

kızlar merhabalar!
ben de başlıcam inşallah çalışmaya ama y.dışında bitirdğim için üniversiteyi sınav konuları, kaynakları hakkında pek bir bilgim yok...
bana yardımcı olabilir misiniz :44::44:

Ben de dün başladım çalışmaya..Kendimi ÖSS ye hazırlanıyor gibi hissettim yeniden.Ne kadar çok şey unutmuşuz..Aradan nerdeyse 10 yıl geçti tabi..Tarih,coğrafya ve Türkçe den 1 er ünite çalıştım ve konu soruları çözdüm gayet başarılı geçti.Vatandaşlık bilgisini unutacağımı düşünerek son aylara bırakmayı düşünüyorum..
Her hafta 3 konu çalışabilsem .konu çalışması çok çabuk biter ve denemelere geçerim ..Ama kendime güvenemiyorum tv diziler ev işlerinden fırsat bulurum inş.

canım hangi kaynakları kullanıyorsun ?:44:

Kızlar ben Genel Yetenek/Genel Kültür için Yediiklim aldım.. Memnunum da anlatımı,renkleri,soruları güzel..
Kpss A için de İhtiyaç Yayıncılık kullanmayı düşünüyorum. :26:

bende rahatça çalışabilmek için istifa ettim..eğer yüksek puan alıp atanamazsam eşimin yüzüne nasıl bakcam..onu bi sürü borçla kirayla yalnız bıraktım...............

Karameleğim aynı dert bende de var sırf ders çalışayım diye işimden ayrıldım ve çok korkuyorum kazanamamaktan üstelik ayrıldığım işim kimsenin eline kolay kolay geçemeyecek kadar iyiydi ama sırf hedeflerim uğruna bi yola koyuldum Allah utandırmasın inşallahh istediğimiz puanı alabilirizzz Aminnnnn

karameleğim aynı dert bende de var sırf ders çalışayım diye işimden ayrıldım ve çok korkuyorum kazanamamaktan üstelik ayrıldığım işim kimsenin eline kolay kolay geçemeyecek kadar iyiydi ama sırf hedeflerim uğruna bi yola koyuldum allah utandırmasın inşallahh istediğimiz puanı alabilirizzz aminnnnn

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn

Arkadaşlar sizler lisans mısınız ? Öğretmen kadroları mı ?
ben önlisansım :) çalışmaya başladım 2 tane topic var ondan soruyorum

[U]Kızlar ben de başlıycam çalışmaya ama 1 yaşında kızım var yeni yürümeye başladı çok hareketli.bırakabileceğim kimse de yok.o uyuyunca anca çalaışabilcem galiba..
[/U]:93:

[U]Kızlar ben de başlıycam çalışmaya ama 1 yaşında kızım var yeni yürümeye başladı çok hareketli.bırakabileceğim kimse de yok.o uyuyunca anca çalaışabilcem galiba..
[/U]:93:

canım benımde 27 aylık olgum var onunla hazırlanıyorum emın ol rabbım yardımcın olur canım

Merhaba kizlar sizinle ayni durumdayim 2 oglumvar simdi okula gidiyolar ama dersaneye gitmeye ,evde i program yapip calismaya bi turlu vakit bulamiyorum.farkli bi yontrm denicem bu yil. Sanal dersaneye kayit oldum dersler 3 ekumde basliyo canli derse katilabilicem internet ortaminda hocalara soru sirabilicem.bu yontemi deneyen varmi cevap bekliyorum...

kızlar benimde bebeğim var 9 aylık bende lisanstan giricem memur olmalıyım başka çarem yok!offf napıcaz nasıl bebeklerden fırsat bulup çalışıcaz hiçbi fikrim yokkk:97:

Back