• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS'ye Hazırlanmaya Başlayanlar

Hepinize merhaba arkadaşlar...Topiği yeni gördüm tam da kpssyi kara kara düşünürken...Ben de 4 yılllık mezunu olarak 2012 kpss de bir memurluk istiyorum..Yaşım gelip geçiyor artık meslek sahibi olmam gerekiyor..Yalnız tam bilmediğim şeyler var...Aydınlatan olursa çok sevinirim...Bu yıl kpss de memur olarak atanabilmek için sadece genel yetenek ve genel kültür yamak yeterli mi yoksa alan dersi de yapmak gerekiyor mu? Başlamayı düşünüyorum artık ben de...

Hepinize merhaba arkadaşlar...Topiği yeni gördüm tam da kpssyi kara kara düşünürken...Ben de 4 yılllık mezunu olarak 2012 kpss de bir memurluk istiyorum..Yaşım gelip geçiyor artık meslek sahibi olmam gerekiyor..Yalnız tam bilmediğim şeyler var...Aydınlatan olursa çok sevinirim...Bu yıl kpss de memur olarak atanabilmek için sadece genel yetenek ve genel kültür yamak yeterli mi yoksa alan dersi de yapmak gerekiyor mu? Başlamayı düşünüyorum artık ben de...

bende 2012 kpss ye giricem
4 yıllık ne mezunusunuz ? özel meslek gruplarına dahil değilseniz b kadrosuna dahilsinizdir. sadece genel kültür genel yetenek çözmeniz yeterli olacaktır.

slm kızlar:3: bende 4 yıllık işletme mezunuyum kitap bile almadım daha. alandan girmeli miyim?

bende 2012 kpss ye giricem
4 yıllık ne mezunusunuz ? özel meslek gruplarına dahil değilseniz b kadrosuna dahilsinizdir. sadece genel kültür genel yetenek çözmeniz yeterli olacaktır.

İktisadi idari bilimler fakültesi mezunuyum canım...Alan derslerinden ilk kez bu yıl girdim ve korkunç geçti sınavım :50: Gözüm korktu ve bu saaten sonra alan dersiyle uğraşamam açıkçası...Sıradan bi memurluk yeter bana :43: Genel yetenek kültür yeterliyse ne güzel o zaman..Sağol canım..

benim dersanem yeni başladı ama kendimden hiç umudum yok
hem iş hem tez hem dersane çok zor oluyor :(

ooo senin işin bayağı zormuş canım yaa:44:ama pes etmek yok:kkk:

bu sadeleştirdiğim hali aslında :(

hem iş hem tez hem tübitak projesi hem ales hem dersane :((((
kaça bölüneceğimi şaşırdım ama hepsini bir arada yürütmek zorundayım
başka carem yok

Son düzenleme:
ya kızlar bişey duydum moralim bozuldu.Kurumlar kpss den ayrılıyomuş mesela gümrük ayrılmış ptt özelleşiyo yani bu da kadroda daralma ve çeşitlilğin azalması anlamına geliyo offf ne biliim ya artık belediyeleri falan yazıcaz ama yinede çalışıcam tabi umut:14:...... umut ......umut

ya kızlar bişey duydum moralim bozuldu.Kurumlar kpss den ayrılıyomuş mesela gümrük ayrılmış ptt özelleşiyo yani bu da kadroda daralma ve çeşitlilğin azalması anlamına geliyo offf ne biliim ya artık belediyeleri falan yazıcaz ama yinede çalışıcam tabi umut:14:...... umut ......umut

:5: zaten bayan alım sayısıda günden güne düşüyor

bu sene son sınıfa geçtim ne zamn peki başvurular nasıl yapılacak cvp verirseniz sevinirim sınavlar ne zaman olcak kusura bakmayın gerçekten hiç bi fikrim yok ani bi kararla bu sınava girmeye karar verdim
cnm eger aof son sınıfsan ve bitireceğine inanıyorsan 4 yıllıktan girmek zorundasın kpssye
eger alan yapacagım diyorsan işletme, iktisat vs calışman gerek yok bn genel yetenek genel kultur cözeceğim diyorsan o zaman sanırım b grubundan giriyorsun... kısacası temmuzdaki sınava gireceksin, kimse belirtmemiş de ondan soyleyim dedim...
2 yıllık mezun olarak girme hakkını korumak istiyorsan aoften kalman gerekiyor 1 yıl daha maalesef... ben bu sorunu yasadım ve kpssye girmedim ama maalesef uzadı ve cok pişman oldum... şimdi de kayıt yaptırmıcam aofe 2 yıllıktan gircem...
şimdiden çalışmaya baslamanı tavsiye ederim,
herkese iyi çalışmalar arkadaslar..
sevgiler...

Son düzenleme:
KIZLAR BENDE HEMSIRELIK OKUYORUM BU SENE kpss gırecem ya nasıl yapacam bılmıyorum ama bu sene hem derslerımız agır hem kpss hazırlanıyorum hem stajım var hem alese calısıyorum hemde ingilizce kursuna gıdıyor benden bır kac tane olsa keske ınsallah hepsını bırlıkte goturmeyı basarabılırım bırı elımde patlamasında :18:

topik sahibi olarak artık daha sık gireceğim raporumu veriyim
Tarihten kurtuluş savaşındayım gerçi dersanede dersler bitti ama ben özet çıkararak gidiyorum
Coğrafya da bitti ancak özet devam
Matematik problemler bitti
Anayasa başlamadı ama ben çalışıyorum
Türkçeyi ihmal ettim dersanede 3.dersteyiz
genelde tarih ve mat çalışıyorum mesela bugün coğrfyadan ekonomik coğrafya özetine geçtim:44::40:

koca koca evli barklı çoluk çocuk sahibi olmuş artık teyze diyebileceğim amca diyebileceğim özel sektörde de oldukça iyi bir işe sahip kişiler neden bu sınavlarda gencecik insanların önünü keser anlamış değilim......:51:

herkese acık bir sınav kısıtlama yok sonuc itibariyle...evli olarak üzerime alındım...

devletten emekli olmak baskaaaa... lojman hakkın oluyor.. özel sektör gibi köle unvanında calısmıyorsun,calısma saatlerı belli... vsvs...

eski genclık kalmıyorki özele devam edesın..artık belli zamanlarda tatıl yapmak istiyorsun vb...

kısaca devlete kapı atmak gayet cazip geliyor :21:

genclerın önunu kesmek değil bu,iyi olan kazanıyor canım olay budur ! :34:

topik sahibi olarak artık daha sık gireceğim raporumu veriyim
Tarihten kurtuluş savaşındayım gerçi dersanede dersler bitti ama ben özet çıkararak gidiyorum
Coğrafya da bitti ancak özet devam
Matematik problemler bitti
Anayasa başlamadı ama ben çalışıyorum
Türkçeyi ihmal ettim dersanede 3.dersteyiz
genelde tarih ve mat çalışıyorum mesela bugün coğrfyadan ekonomik coğrafya özetine geçtim:44::40:

merhaba canım konuna en son ne zaman yazdıgımı hatırlamasamda profilimde görünce geleyim dedim :)
ben temmuzdakine gireceğim.kendime çok guvendiğim için martta ancak basladım ders calısmaya tabii bunun ne kadar buyuk bi hata oldugunu şimdilerde çok iyi anlıyorum.. benım en korktuklarım sözel dersler cunku bi turlu kafamın ıcıne sokamıyorum :(

nisanın ortasında butun derslerı bıtırmıs olcam planım doğrultusunda .sonrasında bol tekrar ve test tabıkı..

Allah zihin acılıgı versın hepımıze.. iyi çalısmalar..

mehlika iyi olan kazansın isteyen istediği yaşta girer..seni korkuttuk sanırım =)))))bugün hareket prob çözdüm tarih ve cogr çözdüm

matematik hareket problemleri çözdüm,coğrafyadan nüfus ve yerleşmeden 100 soru
Tarihten kurtuluş s hazırlıktan 100 soru çözdüm,Türkçeden yazım yanlışı ve anlatım bozukluğu çözüyorum

Back