• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS'ye Hazırlanmaya Başlayanlar

kpss kursundan cagırdılar matematık dersı vermem ıcın ama maası cok az..

saatleri uygunsa düşün.sbs-ygs kurslarından yine daha azdır saati.ben sadece evde oturmamk içn başlamıştım işe 12 saat asgari ücret haftanın 1 günü izin.evdeyken o kdar pskolojim bozulmuştu.oysa mezun olalı 3 ay olmuştu :53::52::52:

formasyon muu onu da dusunuyorum ama lısede ogretmenlık yapmak zor olabılır..

devlette olmasada özeldede çalışabilrsin.formasyonu olanlar daha fazla maaş alıyo.
acaba ben formasyon alsam ismek kurslarında çalışablirmiyim:28:
ismekte de formasyon şartı koyuyolar.
2 sene önce ismek kursuna gitti.(nedense gıcık müdürler bana denk geliyo) dedim burda öğretmen olarak görev yapmak içn ne gerekiyo.lisans mezunu olucaksınz dedi ama nasıl ukala.tamam dedim.ama aö değil örgün dedi.tamam örgün mezunuyum zaten dedim.ama formasyon olması şart dedi ukalalığı had safhada.aman onuda alıveririm nolcak dedim.nasıl bozuldu:1:
sanki el işlerindede formasyon şartı arıyolar.tamamen emeğine bakıyolar.kadın sırf bana ters gitmek için böle konuştu :4::4:

hımm guzel olabılırdı sneın ıcın onu bende dusundum ama formasyon sartı yoktu dıye hatırlıyorum alla alla..birde formasyonu aldıktan sonra devlet dusunurum devlete atanırım canım ya ben ısı atanıncaya kadar ıstıyorum..

2012 kpss vay be sınava girmeyeli çok oldu ben şimdiden değilde artık seneye yaza doğru çalışmaya başlarım yoksa konuları unutuyorum :1:
en son 2008 kpss sınavına girmiştim ve ne yazık ki 80 puanla hiç bir yere yerleşememiştim eh günümüz şartlarında durum bu çalış çalış sonra açıkta kal...
bu yıl hedefim en az 90 puan almak soruların hepsine doğru cevap versem fena da olmaz hani.. :9:

kızlar sıkı bir rakibiniz var 2012 sınavında :9:

şaka bir yana umarım herkes bir yerlere yerleşir sınavda şimdiden başarılar :10:

dişli rakipleri severim :15:
ben son 2 ay çalıştım yetmedi.o yüzden şimdiden başladm çalışmaya :68:
sınava doğruda yatarım artık :31:

Back