Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu ginko globa falan kullansam olurmu acaba hafıza konsantrasyon ıcın..
quiett ordamısın konsantre hafıza odaklanamama problemı var cok:S kıtap bılem okuyamıyorum aslında..
merhaba hanımlar bende 2012 kpss ye girmek istiyorum. aranızda atananveya atanmayı bekleyen varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.
matematikte çok zayıfım.. bolbol matematik çalışmam lazım.. o kadar çook konu var ki insanın gözü korkuyor.
temel hazırladım bu seneki sınavda ama berbat bi not aldım.. millete soylemeye utanıyorum..
söylemiyim ya yok artık o kadar da değil dersiniz..
kendimide tanıtmış oldum..
Kurs için ben söyleyeyim.. Fem Dersanesii.. internetten taratmam da kazandırıyormuş.. fiyatı yüksek gelir mi bilmem ama 1000 liraydı. analiz kpss de 500 lira ama çook hızlı konuları geçiyorlar. ben memnun kalmadımkurs konusunda kafam karısık baska onerıler..
önlisans mı lisansmı peki :26:
bende bu sene ilk defa grdim az çok oldu bişeyler ama yetmiyo.özel sektör çok zor ya
memuriyette nerde memuriyet o da önemli.ben en azından pttde çalışıyım dedim 2011/1 atamasında ist 98le almış
bende bu sene ilk defa girdim.. lisanstan..
ama puanlar çook yüksek ama benim kuzenim önlisans pttye 80 ile atandı bu ayın 15dinde işe başlıyormuş. (istanbul ama nerersi olduğunu bilmiyorum)