• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS'ye Hazırlanmaya Başlayanlar

merhaba hanımlar bende 2012 kpss ye girmek istiyorum. aranızda atananveya atanmayı bekleyen varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.

herşey senin elinde yapabilirsin.zaten sınavdan yüksek puan aldığına göre rahatlıkla yapabilrsin demekki konsantre olabiliyosun.yoksa sınavda kalamazsın o kadar zamn :34:

merhaba hanımlar bende 2012 kpss ye girmek istiyorum. aranızda atananveya atanmayı bekleyen varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.

matematikte çok zayıfım.. bolbol matematik çalışmam lazım.. o kadar çook konu var ki insanın gözü korkuyor.

hoşgeldin sende :21:
matematik en kolay ders bence :26:
en temel şeyleri bilince bulmaca çözer gibi çok zevkli sadece temel lazım :34:

26 yaşındayım 1 senelik evliyim. çocuğum yok. evli kadın için en iyi meslek memuriyet.. şu an çalışmıyorum. özel sektör yordu bi hayli..

söylemiyim ya yok artık o kadar da değil dersiniz..
kendimide tanıtmış oldum..

önlisans mı lisansmı peki :26:
bende bu sene ilk defa grdim az çok oldu bişeyler ama yetmiyo.özel sektör çok zor ya :53:
memuriyette nerde memuriyet o da önemli.ben en azından pttde çalışıyım dedim 2011/1 atamasında ist 98le almış:53:

önlisans mı lisansmı peki :26:
bende bu sene ilk defa grdim az çok oldu bişeyler ama yetmiyo.özel sektör çok zor ya :53:
memuriyette nerde memuriyet o da önemli.ben en azından pttde çalışıyım dedim 2011/1 atamasında ist 98le almış:53:

bende bu sene ilk defa girdim.. lisanstan..
ama puanlar çook yüksek ama benim kuzenim önlisans pttye 80 ile atandı bu ayın 15dinde işe başlıyormuş. (istanbul ama nerersi olduğunu bilmiyorum)

bende bu sene ilk defa girdim.. lisanstan..
ama puanlar çook yüksek ama benim kuzenim önlisans pttye 80 ile atandı bu ayın 15dinde işe başlıyormuş. (istanbul ama nerersi olduğunu bilmiyorum)

araştırdım en iyisi kendi alanından atanmak.4001 de herkes önünüze geçiyo.mesela 4001 le sgk alım yapıyo 85 90 la giriyolar ama orası iibf ci alanı.benim kodum 4421 ist 78le alan yer bile var :34:

ben düz memurluk için sadece gk gy ten girdim. aslına bakarsan alan derslerinede çalışmak lazım.. bi şeyi merak ediyorum. benim bölümüm işletme. maliye iktisat işletme ve hukuk alan dersleri bu derslerden diyelim ki maliye sorulrıın hiç birine cevap vermeme gibi bişey oluyor mu? alan derslerinden aldığın puan nasıl gk ve gy'e ekleniyor?

Back