• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS'ye Hazırlanmaya Başlayanlar

KONULAR|BİTİRENLER:)
COĞRAFİ KONUM
TÜRKİYE'NİN DOĞAL ÖZELLİKLERİ

bu tarz bi tablo yapalım.bitirenlerin isimlerini yazalım.süreyi herkes kendi belirlesin.önemli olan tablo doldukça telaşa kapılıp ders çalışmak:34:
ne dersiniz:34:

topik hazır kızlar :32::32::32: buyrun ben coğ tablosunu oluşturdum.şimdi tarih eklicem :32:

fem dershanesı ıımı dıyorsun sımdı kpss bolumunu yenı actılar ama bılmıyorum..

Ben gitmedim ama ossde falan cogu kisiyi basariya ulastiriyor. Googledan tarat kazandiran kpss kursu diye. Ben tarattim fem dersanesi cikti. Disiplinli bi kurs. Murat kpss ye de bi bak ama ben olsam feme giderdim. Taksim subesi gk gy veriyor. Alan dersleri fatihteki subede veriyorlarmis.

ya evet banada yardımcı olun mesela hangi kitapları alalım ben şuan güvenderden konu çalışıyorum soru bankası olarak ne alabilirim?

eğer temelin yoksa güvender iyidir.soru bankası olarak kolaydan zora bendekileri sıralıyım.sınav dergisi,güvender,ihtiyaç 2011 soru,yargı 15 deneme,ihtiyaç zorzor 10 deneme :15:

en can alıcı ders ve evde özel hoca var ne kadar şanşlısın :31::31:

Benim can alıcı dersim matematik onda tıkanıyorum aslında varsa aranızda mat. çok iyi olan yardımcı olabilir bana :52: Evde hoca var ama farklı bir meslek yapıyor ve çok yoğun çalıştığı içinde bende ekstra yormak istemiyorum kocişi:52:

selam kızlar herkese kolay gelsin bende kpss 2012 ye gireceğim ve hedefim 90+ , açıkçası tempolu bir çalışmam yok ama okullar açılana kadar bütün konuları bitirmek istiyorum tabi bol bol da test çözmek:21:

quietnrkn maşallah senin coğr. bitmiş sayılır darısı başıma:61:

Benim can alıcı dersim matematik onda tıkanıyorum aslında varsa aranızda mat. çok iyi olan yardımcı olabilir bana :52: Evde hoca var ama farklı bir meslek yapıyor ve çok yoğun çalıştığı içinde bende ekstra yormak istemiyorum kocişi:52:

tabi yardımcı oluruz :34:
dayanışma var burda :15::15:

Back