• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS'ye Hazırlanmaya Başlayanlar

ben düz memurluk için sadece gk gy ten girdim. aslına bakarsan alan derslerinede çalışmak lazım.. bi şeyi merak ediyorum. benim bölümüm işletme. maliye iktisat işletme ve hukuk alan dersleri bu derslerden diyelim ki maliye sorulrıın hiç birine cevap vermeme gibi bişey oluyor mu? alan derslerinden aldığın puan nasıl gk ve gy'e ekleniyor?

zaten şöyle bir durum var.kpss 49la yada kpss 9la alan yerler belli örneğin merkez bankası kpss 49 olsun bunun için hangi dersler ne kadar oranla alınıyo belli.eğer alan istiyosan ilk önce hadef belirlemen lazım.ben bu sene bütün derslere girdim :32:
netten bulabilrsem özelden yüzde dilimleri gönderirim sana :34:

öyle hiç hedef belirmemdim Allah ne verirse dedim. Aslına bakarsan maliye bakanlığı süper olur 4.leventte temiz güzel bi binası var hem yakın hem merkezi.. hah tamam bu benim hedefim olsun :)):76:
senin hedefin ne?

öyle hiç hedef belirmemdim Allah ne verirse dedim. Aslına bakarsan maliye bakanlığı süper olur 4.leventte temiz güzel bi binası var hem yakın hem merkezi.. hah tamam bu benim hedefim olsun :)):76:
senin hedefin ne?

benim hedefim aslında banka ama operasyon zaten 1 2 seneye istte olmıcam o yüzden düz memurluk:32:
olmassa ik düşünüyorum büyünce ne olucama daha karar veremdim galba :8:

Aslina bakarsan kimse istedigi isi yapmiyor. Hayat insani mecburi birakiyor.keske birileri yonlendirseydi su an mutlu bi sekilde calisiyor olurdum.
Halk bankasinin falan sinavlari oluyor bence takip et devlet bankalarindan en iyisi vakifbank ucret olarak cok tatminkar. Kardan pay falan veriyor calisanlarina..
Bu arada mesajin icin tesekkur ederim. Kpss 54 maliye bakanligiymis.. Devlete sirtimi dayayimda :))

Aslina bakarsan kimse istedigi isi yapmiyor. Hayat insani mecburi birakiyor.keske birileri yonlendirseydi su an mutlu bi sekilde calisiyor olurdum.
Halk bankasinin falan sinavlari oluyor bence takip et devlet bankalarindan en iyisi vakifbank ucret olarak cok tatminkar. Kardan pay falan veriyor calisanlarina..
Bu arada mesajin icin tesekkur ederim. Kpss 54 maliye bakanligiymis.. Devlete sirtimi dayayimda :))

halk bankasının müfettiş yrd sınavına girdim.gk ve gy sordular pskolojim altüst oldu alan sınavına bile girmedim o derece.en fazla maaşı katılım bankaları veriyo aslında.sosyal olanaklarıda çok fazla.şimdi zaten ilanlar kapalı ing giş elemanın ilanı vermiş bakalım hayırlısı inşallah :26:
rica ederim :34:

İnsallah hayirlisi hakkimizda..
Deneme kpss sorulari bulrsam paylasacagim. Hepinize iyi geceler.
Cok yordum seni kusura bakma ltf. See you soon

İnsallah hayirlisi hakkimizda..
Deneme kpss sorulari bulrsam paylasacagim. Hepinize iyi geceler.
Cok yordum seni kusura bakma ltf. See you soon

ben bi site buldum yarın atarım :34:
rica eerim kpss 2012 dayanışması yapıyoruz şurda:15:
iyi geceler :21: :21:

Kurs için ben söyleyeyim.. Fem Dersanesii.. internetten taratmam da kazandırıyormuş.. fiyatı yüksek gelir mi bilmem ama 1000 liraydı. analiz kpss de 500 lira ama çook hızlı konuları geçiyorlar. ben memnun kalmadım :(

fem dershanesı ıımı dıyorsun sımdı kpss bolumunu yenı actılar ama bılmıyorum..

kpsscafe.com/online-kpss-deneme-sinavlari.php
kızlar kpssnin başına "www." koyun burda bölüm bölüm online testler var hem zamanlıda :34:

İyi çalışmalar herkese inş ;

Bende lisans düzeyinde hazırlanmaya başladım.
Haziran ayından beri mat, geometri, vatandaşlık, coğrafya ve yaprak testler ile haftanın 4-5 günü çalıştım bugüne kadar...
Dershaneye gitmeden 90 üzerini hedeflemek zorunda olanlardanım.
Fakat sıkıntım vatandaşlık çalışmakta. Nasıl çalışıyorsunuz, çalıştınız vatandaşlık konularına tecrübelerinizi sorabilir miyim?
:71:

İyi çalışmalar herkese inş ;

Bende lisans düzeyinde hazırlanmaya başladım.
Haziran ayından beri mat, geometri, vatandaşlık, coğrafya ve yaprak testler ile haftanın 4-5 günü çalıştım bugüne kadar...
Dershaneye gitmeden 90 üzerini hedeflemek zorunda olanlardanım.
Fakat sıkıntım vatandaşlık çalışmakta. Nasıl çalışıyorsunuz, çalıştınız vatandaşlık konularına tecrübelerinizi sorabilir miyim?
:71:

ilk önce temelini at bence:26:
vatandaşlıktan çok soru gelmiyor diğerlerini halletmen daha kolay.kendine belirli bi yanlış sayısı hedefle onun üstüne çıkma.eğer vatandaşlık bilgin çok iyi değilse maddeler falan bu yanlışlarını o konulardan yaapbilirsin yada boşbırakırsın :34:

Son düzenleme:
kızlar bende 1 ağustos itibariyle çalışmaya başladım... vatandaşlığı en sona bırakcam sürekli bişeyler değişiyor...

slm kızlarrr :3::3:
yazabilmek için bekledim durdum,üyeliğim onaylansın diye ve sonunda bende burdayım :32:
bende bu sene hazırlanmadan girdim 66 aldım,fen bilgisi öğretmenliğinden mezun oldum.
dershane arayışındayım,avcılarda oturuyorum .. avcılardaki murat dershanesi hakkında fikri olan var mı yada diğer KPSS kursları hakkında
kafam çok karışık,şu dershane işini halletmeden toplayamıyorum dikkatimi pof :5::5: fikirlerinizi benimle paylaşabilir misiniz ?

slm kızlarrr :3::3:
yazabilmek için bekledim durdum,üyeliğim onaylansın diye ve sonunda bende burdayım :32:
bende bu sene hazırlanmadan girdim 66 aldım,fen bilgisi öğretmenliğinden mezun oldum.
dershane arayışındayım,avcılarda oturuyorum .. avcılardaki murat dershanesi hakkında fikri olan var mı yada diğer KPSS kursları hakkında
kafam çok karışık,şu dershane işini halletmeden toplayamıyorum dikkatimi pof :5::5: fikirlerinizi benimle paylaşabilir misiniz ?

sende hoşgeldin :71:
murat dershanesi aö de çok iyi :65: istersen başka bir dershane bak:82:
ama dershaneye yazılmadan ufaktan başla derim.çünkü genelde dershanelerde görev alan hocalar kpss için dershaneye gidiyor.onların arasında geride kalma :34:

sende hoşgeldin :71:
murat dershanesi aö de çok iyi :65: istersen başka bir dershane bak:82:
ama dershaneye yazılmadan ufaktan başla derim.çünkü genelde dershanelerde görev alan hocalar kpss için dershaneye gidiyor.onların arasında geride kalma :34:

Avcılardaki diğer seçenekleri bilmiyorum,bilsem de hiç bir fikrim yok.
Bilen arkadaşlar bana yardımcı olabilirler mi?Yollarda vakit harcamak istemiyorum çoğu dershanede bakırköy kadıköyde pöff:2:

ben geldimm..bugun nıyetlıyım kızlar bakalım nasıl olacak ders calısma..bende mısafırım gıfdınce baslıcam tarıhe vıdeo seyretmeye herkese allah zıhın acıklıgı versın bakaım..

ben geldimm..bugun nıyetlıyım kızlar bakalım nasıl olacak ders calısma..bende mısafırım gıfdınce baslıcam tarıhe vıdeo seyretmeye herkese allah zıhın acıklıgı versın bakaım..

hoşgeldin.kolay gelsin sana o zman :34:
ben hem coğ çalışıyom hemde forumdan geri kalamıyorum :90::90:

quietcım ben aynı zamanda evliyim..evin sorumlululuklarıda var ama bır ıste calısmıyorum ayrıldım ıs bulmak da ıstıyorum..

aramızdaki fark sadece medeni durum :21::21:
bende kpss için işten ayrıldım.hem iş arıyom hem sınava hazırlanıyorum of kafam çok karışık :18:

Back