selam kızlar.... ben de 2012 için hazırlanacağım sınava hafta sonu girdim sınava ama umutlu değilim hazırlanmadım çünkü
eğitim bilimleri zordu baya.
ingilizce öğretmeniyim bu arada. inşallah hepimiz atanırız artık :)
ay ne güzlbende ing öğretmeni olmak için çırpınıyorm... çok sevndm aramıza katıldığınıza..
oo meslektaşım:) ben hiç çırpanmadım ya mezun oldum evlendim hemen artık 2012 için çırpınsam iyi olcak
hep beraber burda çırpınıcaz hayırlısıylabu derslern katsayıları varmı? yani en çok bizi eğitim bilmleri etkiler mat. etkiler gibi? (seni bulur bulmaz yapıştm farkındayım )
evet aynen öle olcak:)
evet canım var eğitim bilimleri 0.4le çarpılıyor, gk gy 0.3 le yani eğitimin katsayısı daha fazla
ve matematik yapmak çok da önemli değil aslında tabi ayırıcı oluyor ingilizceciler açısından ( biliosun matemetik özürlüyüzdür biz:))
ama benim bir arkadaşım 1 mat netiyle atandı bu sene, eğitim bilimleri yüksekti çünkü:)
ben de memnun oldum. evet güzel bir topic güzel paylaşımlar olacağa benziyor.çok teşekkür edermm:)) sizn bilgiler daha taze tazedir... bende 5 gün yokm ondan sonra birbirimizi itelicez burda inşallah. çok memnun oldm tanştığıma iyi geceler.
bahsettiğin 4001 fln ben hiç bişy anlamıyorm ama sanrm ben de kpss b den gircmyani ing öğretmeni olmk istiyorm kaçtn giricm sen biliyomsn
ayrıca aramıza hoşgeldn. bir yernden başlamak lazm. şimdi başlarsak eğer biz 3.4. tekrarları yaparken millet daha yeni bşlamş olck. bir sorunun dahi önemini düşünürsek buda bizm için çok artı puan olur. hadi sen de başla bi yerden. genel olrk tarih çlışılıyor grupta şuan. kasıma kadar herkes kendnce kabataaslak bitirir herlde konuları sonra burda zorlandığmz yerleri sorarız birbirimizeben tarihn 2 ünitesini bitrdm henüz, bu akşm tatile gidiyorm 5 günlüğüne.. gelnce devm edicm bakalm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?