• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS'ye Hazırlanmaya Başlayanlar

:)) cuma günü 5 sayfa baktım burdan ses cıkmayınca dedım mıllet calısmıyor bırakmıstım pzt yıne devam ederım madem haftasonu tatıl olmus olsun :) buraya yazmaya devam edın kızlar sız yazmayınca bende bırakıyorum

Son düzenleme:
bugün ev yoğundu 3 sayfa özet çıkardım yorgunum valla çalışamam artık ama çalışırsam yazarım

kızlar bu gece tatile çıkıyorm 5 gün yokm. gelnce hız kazandırcm ttilde bakmıcm.. siz boşlamayın derim.. geldiğimde tarihi bitirmş olun bende bunalıma girip daha çok çalışıym:66::66::66:

selam kızlar.... ben de 2012 için hazırlanacağım sınava hafta sonu girdim sınava ama umutlu değilim hazırlanmadım çünkü
eğitim bilimleri zordu baya.
ingilizce öğretmeniyim bu arada. inşallah hepimiz atanırız artık :)

selam kızlar.... ben de 2012 için hazırlanacağım sınava hafta sonu girdim sınava ama umutlu değilim hazırlanmadım çünkü
eğitim bilimleri zordu baya.
ingilizce öğretmeniyim bu arada. inşallah hepimiz atanırız artık :)

ay ne güzl:D:D bende ing öğretmeni olmak için çırpınıyorm... çok sevndm aramıza katıldığınıza..

oo meslektaşım:) ben hiç çırpanmadım ya mezun oldum evlendim hemen artık 2012 için çırpınsam iyi olcak:1:

hep beraber burda çırpınıcaz hayırlısıyla:9::9::9: bu derslern katsayıları varmı? yani en çok bizi eğitim bilmleri etkiler mat. etkiler gibi? (seni bulur bulmaz yapıştm farkındayım:77:)

hep beraber burda çırpınıcaz hayırlısıyla:9::9::9: bu derslern katsayıları varmı? yani en çok bizi eğitim bilmleri etkiler mat. etkiler gibi? (seni bulur bulmaz yapıştm farkındayım:77:)

evet aynen öle olcak:)

evet canım var eğitim bilimleri 0.4le çarpılıyor, gk gy 0.3 le yani eğitimin katsayısı daha fazla

ve matematik yapmak çok da önemli değil aslında tabi ayırıcı oluyor ingilizceciler açısından ( biliosun matemetik özürlüyüzdür biz:))

ama benim bir arkadaşım 1 mat netiyle atandı bu sene, eğitim bilimleri yüksekti çünkü:)

evet aynen öle olcak:)

evet canım var eğitim bilimleri 0.4le çarpılıyor, gk gy 0.3 le yani eğitimin katsayısı daha fazla

ve matematik yapmak çok da önemli değil aslında tabi ayırıcı oluyor ingilizceciler açısından ( biliosun matemetik özürlüyüzdür biz:))

ama benim bir arkadaşım 1 mat netiyle atandı bu sene, eğitim bilimleri yüksekti çünkü:)

çok teşekkür edermm:)) sizn bilgiler daha taze tazedir... bende 5 gün yokm ondan sonra birbirimizi itelicez burda inşallah. çok memnun oldm tanştığıma iyi geceler.

çok teşekkür edermm:)) sizn bilgiler daha taze tazedir... bende 5 gün yokm ondan sonra birbirimizi itelicez burda inşallah. çok memnun oldm tanştığıma iyi geceler.
ben de memnun oldum. evet güzel bir topic güzel paylaşımlar olacağa benziyor.

iyi tatiller bu arada:)

GÜNDE 5 SAYFA OKUYUP TARİHİ NASIL BİTİREYİM 5 GÜNDE :9: YA SINAVA COK VAR KASMAYA NE GEREK VAR BOYLE BILE KASIM A KADAR TARİH COĞ VATANDAŞLIK KONULARINI BİTİRİRİM :)) BEN TARİHİ BİTİRENE KADAR SEN BÜTÜN DERSLERİ BİTİRİRSİN BU AZİMLE MAAŞALLAH :nazar: :51:

bahsettiğin 4001 fln ben hiç bişy anlamıyorm ama sanrm ben de kpss b den gircm:D yani ing öğretmeni olmk istiyorm kaçtn giricm sen biliyomsn:D

ayrıca aramıza hoşgeldn. bir yernden başlamak lazm. şimdi başlarsak eğer biz 3.4. tekrarları yaparken millet daha yeni bşlamş olck. bir sorunun dahi önemini düşünürsek buda bizm için çok artı puan olur. hadi sen de başla bi yerden. genel olrk tarih çlışılıyor grupta şuan. kasıma kadar herkes kendnce kabataaslak bitirir herlde konuları sonra burda zorlandığmz yerleri sorarız birbirimize:D ben tarihn 2 ünitesini bitrdm henüz, bu akşm tatile gidiyorm 5 günlüğüne.. gelnce devm edicm bakalm.

hoşbuldum teşekkür ederim canım,canım ing öğretmenliği ile ilgili bir bilgim yok canım.
evet bi yerden ufaktan başlamak lazım, ben matematikten başlayayım diyorum bakalım canım hayırlısı, bu ara bende moraller bozuk kendimi toparlamam lazım.
sanada iyi tatiller dilerim.

bugün ikinci çalışma günüm yani ikinci 5 sayfamı okuyacağım ama siz hiç yazı yazmamışsınız ki gaza gelmeliyiz beraber bu arada sorulara baktım da bu yıl daha mı kolay sorulmuş tarih 2010 a göre bana mı öyle geldi :30: diğerlerini bilemicem onlara bakmadım :44: bakalım seneye ne sorulacak :21:hayırlısı hakkımızda :16:

Son düzenleme:
sorulara bakmadım bugün anayasa yasama sorusu çözdüm tarihe başlıcam da özet için defterim yok en iyisi biraz okumak
bende Kpss tarih anayasa soru bankası var 6500 soruluk onu bitirmemiştim geçen sene, Anayasa kısmının yasamasından başladım beğendiğim soruları özet defterime yazıyorum

arkadaşlar minik cep kitapcıkları var onlardan alın oradan çalşın bende şimdi mattan bir konu çalışcam snr biraz ingilizce bakarım sonra yatarım ...

Merhaba arkadaşlar bende seneye çok sıkı bir şekilde sıkılmadan hazırlanmak istiyorum.Bütün sayfaları okumadım ama herhalde burada iyi gaza gelirim diye düşünüyorum.Öncelikle geceleri sadece yarım saat veya 1 saat çalışmayı düşünüyorum.Matematikten başlayacağım sözeli unutuyorum.Aslında geometriye ağırlık vermem gerekiyor bakalım artık hayırlısı ile beraber burada çalıştıklarımızı takıldığımız yerleri paylaşalımm

merhaba kızlar,
bugun matematikten problemlerden video izlicem internetten.
matematikten başlıyorum henuz vakit varken geliştirmem gereken en büyük taraf matematik ve vatandaşlık. en zorlandıgım dersler bunlar.

uzaktan eğitime katılmayı düşünüyorum akşam grubu açılmış kayıtlara. Gündüz grubunu bekliyorum umarım açılır bir an önce kaydımı yaptırıp derslere başlamak istiyorum.

Bazen içimde acayip bir istek oluyor bazen de yorgun bitkin sanki çalışamayacakmış gibi hisediyorum. Yol çok uzun geliyor yada, en baştan korkular başlıyor, yada üşenmek mi diyeyim. İnşallah burda birbirimize destek olup bu uzun yolu bu defa hayırlısıyla bitiririz.

selam herkese
ben 1982 doğumluyum
ne umutlarla üni. okudum turizmci olmayı çok istedim vede oldum
ama hayat şartları ne hale getirdi çoğu meslekleri
özel sektörde çalışmak çalışmak değil kendini feda etmek gerek
tüm hayatına son verip sadece çalışman gerekiyor eğer özel sektördeysen
evliyim 2 yaşında oğlum var
devlet memuru olmak hiç aklımdan geçmezdi ama şimdi düşünüyorum
en azından çalışma saatleri benim gibi annelere çok faydalı ..

uzun lafın kısası bende karar verdim 2012 kpss ye girmeye
bu konuda hiçbi araştırma felan yapmadım
küçük bi ön araştırma yapıp çalışmaya başlayacam

türkçe,tarih,coğrafya,vatandaşlık bu konularda hiç sıkıntı çekmem
bir konu özetlerine şöyle bakıp sonra soru çözecem sürekli
ama matemetik :5:
tek başıma nasıl halledecem bilmiyorum

kurslara felan gidemem işten arta kalan zamanımı çocuğum ayırıyorum ona bile yetmiyor

birde ben önlisans turizm mezunuyum ne gibi alanlarda tercih yapabilirim hiç bilgim yok offf

allah hepimizin yardımcısı olsun umarım 2012 kpss yerleştirme sonrasında
burada güzel şeyler paylaşırız inşallah

Son düzenleme:
Back