• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS'ye Hazırlanmaya Başlayanlar

merhaba kızlar,
aranızdayım bende 2012 kpss maratonuna başlıyorum artık, finallerim falan nihayet bittii.. ziraat müh. okuyorum 3. sınıfım..
kursa gitmeyi düşünüyorum seneye ama çalışmayı seviyorum yazın birçok konuyu hallederim diyorum önerebileceğiniz kaynak var mı peki siz hangi kaynaklardan yardım alıyosunuz yardımcı olabilir misiniz ?:26:

bende uzun zamandır cevap beklediğim yerden olumsuz yanıtı aldım..15 aydır işsizim.ve 2012 kpss ye girmeye karar verdim.kursa gidicem hem kpss a hemde b den girmeyi düşünüyorum.25 yaşındayım..dilerim istediğimiz gibi bir iş buluruzz

pericim sen tarihten mi basladın..bende matematık calısıyorum ama karrasız kalmıstım tarıh unutlmaz mı ne dersın..

Matematiğim az çok iyi..
Ama tarihime o kadar güvenemiyorum :( Bu nedenle ben tarihten başladım...
Sizde hangi derste kendinize güvenemiyorsanız bence ordan başlamalısınız :)
:71:

bende uzun zamandır cevap beklediğim yerden olumsuz yanıtı aldım..15 aydır işsizim.ve 2012 kpss ye girmeye karar verdim.kursa gidicem hem kpss a hemde b den girmeyi düşünüyorum.25 yaşındayım..dilerim istediğimiz gibi bir iş buluruzz

İnşallah Allah hepimizin gönlüne göre versin...

bende baslıyorum bu hafta ınsalalh burası daha aktıf olurda paylasabılırız..

meraba kızlar ben de hepsine bir gün verdim o şekilde çalışıyorum matematiğe her gün çalışıyorum tarihe 3 gün coğrafya ve vatandaşlık ikişer gün bu şekilde bi program yaptım :61: tarihten bir ünite bitirdim vatandaşlık ve coğrafyadan henüz ilk ünitedeyim :)

burada çalışanlar ünv. mezunu mu acaba? ben lise mezunuyum şu anda atama bekliyorum inşallah ya rabbi. (amin) olmazsa kasımda bir atama daha var malum. o da olmazsa bende diğer sınava daha sıkı hazırlanayım diyorum. her sene diyorlarki son lise mezunlarına yapılmayacak sınav artık bilmiyorum ne kadar doğru? birde erkenden çalışınca sınav zamanına geldiğinde unutmuş olmayalım allah korusun. sanırım genel tekrarlar yapıyorsunuz ara ara değil mi?

ii tabe sana matematık konusunda yarıdma ıhtıyacın varsa yardım edenılırım 2010da genel yetenekten 3 yanlısım vardı..

gecen sene gırmedın mı ?

ay nasıl guzel olur var ya..

benım türkcem full cıkıyor ama matematık berbat..

yapabılıyorum ama yetmıyor su an hepsını unuttum sanırım..

bende hazırlanmaya başladm kızlar.. ingilizce öğretmenliği için.. formasyonumu alıyorm şuan ünv. son sınıfa geçtim. türkçe tüm konuları tekrar ettm, mat e başladm.. türkçeden paragrafta anlam sorularında zorlanıyorm ama bakcz artk...

hiçbişy bilmiyorm aslnda şimdilk.... kaç net yapmalıdır.. puanlama nasıl.. katsayıları farklımı her dersin vs... oof of uzun bi yolclk başlıyo. bu sorular hakknda bilgisi olan varsa bir aptala anlatır edasıyla bana anlatablrmi:9: bir de bu a b olayı ne.. ben devlet okulunda memur olmak için ne yapmam lazm..

Son düzenleme:
Back