• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS'ye Hazırlanmaya Başlayanlar

burada çalışanlar ünv. mezunu mu acaba? ben lise mezunuyum şu anda atama bekliyorum inşallah ya rabbi. (amin) olmazsa kasımda bir atama daha var malum. o da olmazsa bende diğer sınava daha sıkı hazırlanayım diyorum. her sene diyorlarki son lise mezunlarına yapılmayacak sınav artık bilmiyorum ne kadar doğru? birde erkenden çalışınca sınav zamanına geldiğinde unutmuş olmayalım allah korusun. sanırım genel tekrarlar yapıyorsunuz ara ara değil mi?

cnm benm planm.. konuları baştan teker teker kontrol edip konu testleri çözmek.. konuşarı tekrar ettkten sonra full deneme sınavları çözmeye başlıcm. hem bilgiler de taze kalır.

kızlar nerelerdesinz? hadi ama! bakn ben mat. problemleri bitiricm bugün son 3 konu kalıyo geriye:27: yav ama tarihe fln nasıl çalışıyosnz? mat. türkçe bir nebze kesn cevpları olan konulafr ama tarih fln.. çok zorluyo beni ya. yönteminiz ne kızlar?

elif merhaba nasılsın ben atama bekliorum hemde calısıyorum canım..ben tarıh vatandaslık ve matematık calısıyorum sozelden cok guzel ozet anlatımlı kıtap aldım bırde datanın full anlatanm kıtaplarını aldım cok ııler tavsıye ederım..

Evli 2 çocuk annesiyim önceden içimde ders çalışma azmi vardı şuanda canım ders çalışmak istemiyor ne yapmalıyım....O ders çalışma azmini geri istiyorum yardım edin kızlar....:50:

elif merhaba nasılsın ben atama bekliorum hemde calısıyorum canım..ben tarıh vatandaslık ve matematık calısıyorum sozelden cok guzel ozet anlatımlı kıtap aldım bırde datanın full anlatanm kıtaplarını aldım cok ııler tavsıye ederım..

cnm aldğn özet anlatımlı kitap hangisi?

slm kızlar bende bugün çalışmaya başladım :) acaba erken mi diye düşünüyordum bi baktım 2012 ıcın temmuz 2010 da acılmıs burası sımdı de geç mi kaldım diye dusunmeye başladım :S tarihle başladım datadan data konuları ayrıntılı anlatıyor başlangıç yapacağım için sadece okuyup geçeceğim okuduktan sonra da 1 2 test çözerim konu sonlarında.. asıl çalışmam kasımdan sonra bu sadece üstün körü diyelim :) ezberlencek yerlerı kasımda yaparım :) bakalım hayırlısı 2012 ugur getırsın ınsallah bızlere :) aslında hepımızde aynı kıtaplar olsa herkes o unıteye aynı anda çalışsa şimdi değil de kasım ayında guzel olmaz mı :) sonra da test cozsek yapamadıgımız soruları burda sorsak :) tabi kimse çalışamadım bilmem ne gibi bahanelerini buraya yazmayacak sadece motive edici yazılar yazılacak anlaştık mı :32:

ikram moralini bozma 2012 ye bomba gibi hazırlanacağız ;) napalım nasip değilmiş.. 85 net ile bile atanamadım yani 75 puanla yapacağımız tek şey 2012 ye bomba gibi hazırlanmak :) birbirimize destek olmak ;) 2012 bizim yılımız olsun kızlar :32: bak şimdi yavaş yavaş sende okumaya başla tarihi coğrafyayı sonracığıma kasım ayına kadar okumamız biter konu sonlarında da test coz :) kasım ayında da esas calısmaya baslarız bu ısınma turlarımız ;) benım 105 net yapmam lazım :30: baska turlu olmayacak bu yıl ıcınde sorular satıldı dıye haber cıktı kıbrıs cetesı falan seneye de satılabılır o yuzden bızım de ona gore ıyı calısma yapmamız lazım yoksa işimiz yaş.. o çeteler meteler bizi yıldıramaz :82:onların soruları varsa bizim de beynimiz var :23: ne de olsa beyin bedava :9:

ikram moralini bozma 2012 ye bomba gibi hazırlanacağız ;) napalım nasip değilmiş.. 85 net ile bile atanamadım yani 75 puanla yapacağımız tek şey 2012 ye bomba gibi hazırlanmak :) birbirimize destek olmak ;) 2012 bizim yılımız olsun kızlar :32: bak şimdi yavaş yavaş sende okumaya başla tarihi coğrafyayı sonracığıma kasım ayına kadar okumamız biter konu sonlarında da test coz :) kasım ayında da esas calısmaya baslarız bu ısınma turlarımız ;) benım 105 net yapmam lazım :30: baska turlu olmayacak bu yıl ıcınde sorular satıldı dıye haber cıktı kıbrıs cetesı falan seneye de satılabılır o yuzden bızım de ona gore ıyı calısma yapmamız lazım yoksa işimiz yaş.. o çeteler meteler bizi yıldıramaz :82:onların soruları varsa bizim de beynimiz var :23: ne de olsa beyin bedava :9:

beyin bedava:9::9::9:

bana uyacak arkadaşlar için söylüyorum ben bugün data 2010 kitabından osmanlı devletı kultur ve medeniyet kısmından okumaya başladım 5 sayfa her gün 5 sayfa okusak yeter oku geç biraz uyuyan bilgilerimizi uyandıralım :) konu sonunda da test çözelim :) bana uyacaklar bu yazımı beğensin ki ona göre yazayım :)

kızlarr bende türkçe ve matematiği KABATASLAK bitirdimm..şimdi tarihe başlıcm yine kabataslak geçicem. bende asıl çalışmaya kasmdan sonra başlıcm hayırlısıyla. bende eski kitplardan çlışıyorm şimdilk onlar bitsn yeni kitplara başlıcm inşş.:D:6:

vay be yazı yazınca bile örgü örüyor :) hesapladım osmanlı devleti kültür ve medeniyet 5 sayfa okursam günde 1 haftamı alacak günde 10 dk ya sürer ya sürmez 1 haftada tamamdır :98:

tarih bitince coğrafyaya geçicem coğrafyadan sonra vatandaşlık sonra türkçe en son matematik kasım a kadar biter herhalde hepsi :15: sonrasında da gerçek çalışmaaa ve denemeler :64::64::64::64::64::64:

Son düzenleme:
süpersinz kızlar..

bişy sorcm bu net hesaplama nasıl oluyor. benm kaç nete ihtiycm var nasıl öğrenebilirm ortalama olarak. derslern katsayıları varmı?

Ben dün yasamanın özetini bitirdim .Bugün hukukun temel kavramlarına geçicem DATA 2011 VATANDAŞLIK ve ihtiyacın 2010 kitabından ortak çalışıyorum ben ağır gidenlerdenim .
Tarihede yarın başlıcam neyseki bilgiler taze sayılır meşrutiyetten başlarım sanırım.
Matematikten ise sanırım önce problemlerden başlıcam
Coğrafyam çok iyi tekrar yapıcam
Türkçem çok iyi ama anlatım bozukluklarından başlarım herhalde.

merhaba arkadaşlar,
çalışmaya şimdiden başlamışsınız ,gercekten ne diyeceğimi bilemedim harikasınız.
ben henüz başlamadım ama aranıza benide alırmısınız.
benim bölümüm iletişim fakültesi radyo televizyon sinema, benim bölümümden almıyor memur olarak kızlar.
2010 da girdim ama puanım çok düştü, çok kötü oldum:(
Şu genel memurluk kadrosundan gireceğim 4001 oluyor sanırım düz memurluk. Yani sadece üniv bitirmenin yeterli oldugu bir kadro değilmi? Kpss B den gireceğim.
Şansım olurmu sizce? Bu kadroyu herkes yazıyor sanırım.
Benim gibi sadece bu kadrodan girecek arkadaşlar varmı.
bende çalışmaya başlayayımmı kızlar
kendime güvenimi kaybetmiş bir haldeyim:(

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba arkadaşlar,
çalışmaya şimdiden başlamışsınız ,gercekten ne diyeceğimi bilemedim harikasınız.
ben henüz başlamadım ama aranıza benide alırmısınız.
benim bölümüm iletişim fakültesi radyo televizyon sinema, benim bölümümden almıyor memur olarak kızlar.
2010 da girdim ama puanım çok düştü, çok kötü oldum:(
Şu genel memurluk kadrosundan gireceğim 4001 oluyor sanırım düz memurluk. Yani sadece üniv bitirmenin yeterli oldugu bir kadro değilmi? Kpss B den gireceğim.
Şansım olurmu sizce? Bu kadroyu herkes yazıyor sanırım.
Benim gibi sadece bu kadrodan girecek arkadaşlar varmı.
bende çalışmaya başlayayımmı kızlar
kendime güvenimi kaybetmiş bir haldeyim:(

bahsettiğin 4001 fln ben hiç bişy anlamıyorm ama sanrm ben de kpss b den gircm:D yani ing öğretmeni olmk istiyorm kaçtn giricm sen biliyomsn:D

ayrıca aramıza hoşgeldn. bir yernden başlamak lazm. şimdi başlarsak eğer biz 3.4. tekrarları yaparken millet daha yeni bşlamş olck. bir sorunun dahi önemini düşünürsek buda bizm için çok artı puan olur. hadi sen de başla bi yerden. genel olrk tarih çlışılıyor grupta şuan. kasıma kadar herkes kendnce kabataaslak bitirir herlde konuları sonra burda zorlandığmz yerleri sorarız birbirimize:D ben tarihn 2 ünitesini bitrdm henüz, bu akşm tatile gidiyorm 5 günlüğüne.. gelnce devm edicm bakalm.

Ben dün yasamanın özetini bitirdim .Bugün hukukun temel kavramlarına geçicem DATA 2011 VATANDAŞLIK ve ihtiyacın 2010 kitabından ortak çalışıyorum ben ağır gidenlerdenim .
Tarihede yarın başlıcam neyseki bilgiler taze sayılır meşrutiyetten başlarım sanırım.
Matematikten ise sanırım önce problemlerden başlıcam
Coğrafyam çok iyi tekrar yapıcam
Türkçem çok iyi ama anlatım bozukluklarından başlarım herhalde.

sözel derslerde ağır gittikçe akılda kalıyor gerçkten... bende tarihten aynı şeyi yapıyorm. 5 sayfa bir ünite oluyor ortalama, hergün yalnız o 5 sayfayı sindire sindire okuyorm notlar alıyorm. kendime bi kpss defteri yaptm:8:

kızalr siz de kendinize bi deftert yapın. ayrı ayrı bölmlere ayırıp incelkleri not alın derim. çok işe yarıyor hem ben yazdkça daha iyi anlayanlardanım. türkçe mat bu şeklde ufak notlar ala ala bitirdim üstünkörü. ama tarihe sindirerek çalışıyorm.

benm de coğrafyam çok iyiydi ünv sınavına hazrlanırken. bakalm şimdi nasıl önce tarihi bitiricm öyle geçicem bakalm..

vatandaşlık hakknda en ufak bilgm yok bakmadm hiç ama tarih gibi ilerlenrse, senin gibi yavaş yavaş en güzeli olcak sanrm.

bide eğitm bilmleri var tabi..

topiği 2010 da sınav hüsranımdan sonra açtım çok hırslanmıştım evliyim 2 ye geçmiş bir kuzum var 34 yaşndayım Maden Yük.Müh yim beni 2010 da vatandaşlık bitirdi 90 küsür netle 79 küsür puanda kaldım mattanda netim azdı ekimde dersaneyi düşünüyorum 2009-2010 da ihtiyaca gittim

topiği 2010 da sınav hüsranımdan sonra açtım çok hırslanmıştım evliyim 2 ye geçmiş bir kuzum var 34 yaşndayım Maden Yük.Müh yim beni 2010 da vatandaşlık bitirdi 90 küsür netle 79 küsür puanda kaldım mattanda netim azdı ekimde dersaneyi düşünüyorum 2009-2010 da ihtiyaca gittim

vatandaşlıktn başlamak en doğru karar olmş... bu sefer oluck emnm. hep beraber başarıcz..:81:

Back