valla bence çöz denemeyi canım benim dün çözdüğümdede vardı geometri kenar sorusuben boş bıraktım.zten bitirdiğin konuları biliyosun.sadece bu bilgilerinle sınava girsen kaç net yaparsın önemli olan o
yazım zaten hemen biter
ohhh be final sıkıntısını da atlattım akşama doğru dışarı çıkıp kitap almaya gidicem
çok gaza geldim çözeyim :119:yazımı bitirip hemen denemeye başlıycam deneme bitince burda olurum kızlarrkk açık
kızlar benm soru kaynadı galiba :26:
bunda pazantez içine alıcan m+m.n demek m(1+n) demek
m.(1+n)=5 miş m ve n pozitif tam sayı olduğu için ne kesirli ne negatif alırsın.
5 çarpanlarına ayırsan 5.1 dir
m.(1+n)=5.1 den
m=5 ken (1+n)= 1 olur 1+n=1 eşitliğinde n=0 olur bunu alamayız çünkü n de poziitf olmalı 0 nötr sayıdır
m=1 ken (1+n)=5 olur 1+n=5 se n=4 olur bütün şartları sağlıyo
o zman m=1 n=4 tür m.n=4 se 1 değer alır.
şimdi şöel bişey var eğer şıklarda 0 varsa cevap 0 dır.çünkü aldığı değer kaç tane diye sormuyo kaç farklı değer alır2 deeğr alsaydı 1 farklı değer olurdu.(ihtiyaç bu şekilde alıyo soruları)
ama şıkalrda 0 yok ve cevap 1 se kitabın aldığı değeri dikkate almış canım soru yanlış sorulmuş
kızlar hatırlar ihtiyaçta bende sormuştum böle çeldirici
bunda pazantez içine alıcan m+m.n demek m(1+n) demek
m.(1+n)=5 miş m ve n pozitif tam sayı olduğu için ne kesirli ne negatif alırsın.
5 çarpanlarına ayırsan 5.1 dir
m.(1+n)=5.1 den
m=5 ken (1+n)= 1 olur 1+n=1 eşitliğinde n=0 olur bunu alamayız çünkü n de poziitf olmalı 0 nötr sayıdır
m=1 ken (1+n)=5 olur 1+n=5 se n=4 olur bütün şartları sağlıyo
o zman m=1 n=4 tür m.n=4 se 1 değer alır.
şimdi şöel bişey var eğer şıklarda 0 varsa cevap 0 dır.çünkü aldığı değer kaç tane diye sormuyo kaç farklı değer alır2 deeğr alsaydı 1 farklı değer olurdu.(ihtiyaç bu şekilde alıyo soruları)
ama şıkalrda 0 yok ve cevap 1 se kitabın aldığı değeri dikkate almış canım soru yanlış sorulmuş
kızlar hatırlar ihtiyaçta bende sormuştum böle çeldirici
cvp:1 cnm yargı yayınları sanki güzel anlatmıo matematiği.. :26: aldığıma pişman oldum... ihtiyaçı inceledm o daha güzel anlatıyo
hangi yayını alcn cnm karar verdinmi
kızlar yargının tarih coğrafya ve vatandaşlık konu anlatımları nasıl ? elinde bu kitap olan var mı ?
kızlar negatf tam sayılarda en büyüğünün alabileceği en büyük değer kaç tı :26:
kızlar yargının tarih coğrafya ve vatandaşlık konu anlatımları nasıl ? elinde bu kitap olan var mı ?
canım yargı konu anlatımlı tek kitabı ben 8 günde bitirdim memnunum çok güzel anlatıyo.
yargı tarih yok diye data almıştım pişman oldum şimdi değişitirip yargı alıcam canım çok iyi bence
-1 dir canım.negatif tam sayılarda 0 a en yakın olan daima büüyktür.-2<-1 dir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?