2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

çok gaza geldim çözeyim :119:yazımı bitirip hemen denemeye başlıycam deneme bitince burda olurum kızlarr kk açık

goldflay bu tatlım

Sağol cnm ...........................

cvp:1 cnm yargı yayınları sanki güzel anlatmıo matematiği.. :26: aldığıma pişman oldum... ihtiyaçı inceledm o daha güzel anlatıyo

cvp:1 cnm yargı yayınları sanki güzel anlatmıo matematiği.. :26: aldığıma pişman oldum... ihtiyaçı inceledm o daha güzel anlatıyo

o zman dedğim şekilde kaç farklı değer alır yerine soru kaç değer olmalıydı canım o şekilde cevap 1 çıkar
ikinci el kitap alan yerler varsa öle değiştir kitabını.ben data tarihi öle değiştircem yargıyla

sadece mat. için güzel bi kaynak almayı düşünüyorum. fem ilk adımı tavsiye etmştnz onu alayım diyorum.. sözel de iyi yargı... ihtiyaçın cep kitabı var konu anlatımlı onu inceledm çok güzel keşke büyüğünü alsaydm :26:

kızlar yargının tarih coğrafya ve vatandaşlık konu anlatımları nasıl ? elinde bu kitap olan var mı ?

kızlar negatf tam sayılarda en büyüğünün alabileceği en büyük değer kaç tı :26:

kızlar yargının tarih coğrafya ve vatandaşlık konu anlatımları nasıl ? elinde bu kitap olan var mı ?

canım yargı konu anlatımlı tek kitabı ben 8 günde bitirdim memnunum çok güzel anlatıyo.
yargı tarih yok diye data almıştım pişman oldum şimdi değişitirip yargı alıcam canım çok iyi bence

merhaba kızlar
uzun bir ara gelemedim
iyisinizdir inşallah
coğrafyayı bitirdim quietnrkn canım eklersen sevinirim.
tarihe başlayacağım ay sonuna kadar tarih ve türkçeyi bitiricem inşallah.
geri kaldım epey
kolay gelsin arkadaşlar.

bndede soru bankası ve denemesi var çok beğeniyorum ben sınav formatında datadan uzak dur yazık oldu parama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…