bendede sabahın sınav akademi var tam bi fiyaskoo....birde 2008 yargı tüm dersler konu anlatımlı test var ona bakıyorum bende ikisini karıştırıyorum birbirne...
deneme almak istoyrum yargı diyorlar ama ne yapsam bilemedim...
iyi bari bende yargı alayım...çünkü tavsiye eden çok oldu...off daha önümde uzun zaman var ama aöf ve kpss yapacağım olcak...yaptım oldu demek istiyorumm...
sınavlar açıklanınca yaptım oldu dicez
ben geldim denememi yaptım yapmaz olaydımtürkçe 22 doğru 8 yanlış mat 22 doğru 2 yanlış 6 boş tam bir felaket yanlışlardan biride mutlak değr bu zamana kadar çalıştığım konuların sorularından bir mutlak değeri yanlış yaptım bide kesir problemini boş bıraktım ay sonuna kadar ben artık denem flnda yapmam diye düşünüyorum
ben geldim denememi yaptım yapmaz olaydımtürkçe 22 doğru 8 yanlış mat 22 doğru 2 yanlış 6 boş tam bir felaket yanlışlardan biride mutlak değr bu zamana kadar çalıştığım konuların sorularından bir mutlak değeri yanlış yaptım bide kesir problemini boş bıraktım ay sonuna kadar ben artık denem flnda yapmam diye düşünüyorum boş bıraktıklarım olasılık küme ve 4 geometri sorusu
tatlım 24 soruda 2 yanlış gayet iyi hemen pes et zaten gitme hiç üzerine emi
türkçedeki o 8 yanlışta inan bildiklerin bi geri dön bak
hadi soruları ekle çözelim
|x-3|<2 olmak üzere
|x+5|+|7-x|-|x-1| ifadesinin değeri kaçtır? bunu yanlış yaptım
mutlu kitabın önce 2/3 ünü sonra 1/10nunu daha sonra kalan 3/4 ünü okuyor .geriye 21 sayfa kaldıgına göre mutlunun okudugu kitap kaç sayfadır? buda boş olan bir sorum
ikincisi 360
ilk soru nasıl soruyo ben onu anlamadım :44:
ilk sorunun çözümünü yazayım bak
|x-3|<2 ise -2<x-3<2
1<x<5
x+5+7-x-(-x+1)=x+5+7-x+x-1=x+11cevap böyleymiş
nasıl böle olur ya
bende 13-x buldum
Ix-1I de verilen 1<x<5 ten ne koaysan koy aynı çıkmazmı yani x-1 şeklinde
aynen bende senin gibi buldum 13-x bencede cevap çözümde yanlışlık var
ne diyoruz şık yanlış
ozaman benim bu sorumda doğruçözüm şık hepsi ynlış
|x-3|<2 olmak üzere
|x+5|+|7-x|-|x-1| ifadesinin değeri kaçtır?
ilk soruyu alabılır mıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?