• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

valla bence çöz denemeyi canım benim dün çözdüğümdede vardı geometri kenar sorusu :52: ben boş bıraktım.zten bitirdiğin konuları biliyosun.sadece bu bilgilerinle sınava girsen kaç net yaparsın önemli olan o :34:
yazım zaten hemen biter :54:

çok gaza geldim çözeyim :119:yazımı bitirip hemen denemeye başlıycam deneme bitince burda olurum kızlarr :32:kk açık

bunda pazantez içine alıcan m+m.n demek m(1+n) demek
m.(1+n)=5 miş m ve n pozitif tam sayı olduğu için ne kesirli ne negatif alırsın.
5 çarpanlarına ayırsan 5.1 dir :34:
m.(1+n)=5.1 den
m=5 ken (1+n)= 1 olur 1+n=1 eşitliğinde n=0 olur bunu alamayız çünkü n de poziitf olmalı 0 nötr sayıdır :34:
m=1 ken (1+n)=5 olur 1+n=5 se n=4 olur bütün şartları sağlıyo
o zman m=1 n=4 tür m.n=4 se 1 değer alır.

şimdi şöel bişey var eğer şıklarda 0 varsa cevap 0 dır.çünkü aldığı değer kaç tane diye sormuyo kaç farklı değer alır :34: 2 deeğr alsaydı 1 farklı değer olurdu.(ihtiyaç bu şekilde alıyo soruları)
ama şıkalrda 0 yok ve cevap 1 se kitabın aldığı değeri dikkate almış canım soru yanlış sorulmuş :34:

kızlar hatırlar ihtiyaçta bende sormuştum böle çeldirici :52::52::52::52:

goldflay bu tatlım :52:

bunda pazantez içine alıcan m+m.n demek m(1+n) demek
m.(1+n)=5 miş m ve n pozitif tam sayı olduğu için ne kesirli ne negatif alırsın.
5 çarpanlarına ayırsan 5.1 dir :34:
m.(1+n)=5.1 den
m=5 ken (1+n)= 1 olur 1+n=1 eşitliğinde n=0 olur bunu alamayız çünkü n de poziitf olmalı 0 nötr sayıdır :34:
m=1 ken (1+n)=5 olur 1+n=5 se n=4 olur bütün şartları sağlıyo
o zman m=1 n=4 tür m.n=4 se 1 değer alır.

şimdi şöel bişey var eğer şıklarda 0 varsa cevap 0 dır.çünkü aldığı değer kaç tane diye sormuyo kaç farklı değer alır :34: 2 deeğr alsaydı 1 farklı değer olurdu.(ihtiyaç bu şekilde alıyo soruları)
ama şıkalrda 0 yok ve cevap 1 se kitabın aldığı değeri dikkate almış canım soru yanlış sorulmuş :34:

kızlar hatırlar ihtiyaçta bende sormuştum böle çeldirici :52::52::52::52:

Sağol cnm :54:...........................

cvp:1 cnm yargı yayınları sanki güzel anlatmıo matematiği.. :26: aldığıma pişman oldum... ihtiyaçı inceledm o daha güzel anlatıyo :14:

cvp:1 cnm yargı yayınları sanki güzel anlatmıo matematiği.. :26: aldığıma pişman oldum... ihtiyaçı inceledm o daha güzel anlatıyo :14:

o zman dedğim şekilde kaç farklı değer alır yerine soru kaç değer olmalıydı canım o şekilde cevap 1 çıkar :34:
ikinci el kitap alan yerler varsa öle değiştir kitabını.ben data tarihi öle değiştircem yargıyla :32:

sadece mat. için güzel bi kaynak almayı düşünüyorum. fem ilk adımı tavsiye etmştnz onu alayım diyorum.. sözel de iyi yargı... ihtiyaçın cep kitabı var konu anlatımlı onu inceledm çok güzel keşke büyüğünü alsaydm :26:

kızlar yargının tarih coğrafya ve vatandaşlık konu anlatımları nasıl ? elinde bu kitap olan var mı ?

kızlar negatf tam sayılarda en büyüğünün alabileceği en büyük değer kaç tı :26:

kızlar yargının tarih coğrafya ve vatandaşlık konu anlatımları nasıl ? elinde bu kitap olan var mı ?

canım yargı konu anlatımlı tek kitabı ben 8 günde bitirdim memnunum çok güzel anlatıyo.
yargı tarih yok diye data almıştım pişman oldum şimdi değişitirip yargı alıcam canım çok iyi bence :31:

merhaba kızlar
uzun bir ara gelemedim
iyisinizdir inşallah
coğrafyayı bitirdim quietnrkn canım eklersen sevinirim.
tarihe başlayacağım ay sonuna kadar tarih ve türkçeyi bitiricem inşallah.
geri kaldım epey :(
kolay gelsin arkadaşlar.

canım yargı konu anlatımlı tek kitabı ben 8 günde bitirdim memnunum çok güzel anlatıyo.
yargı tarih yok diye data almıştım pişman oldum şimdi değişitirip yargı alıcam canım çok iyi bence :31:

bndede soru bankası ve denemesi var çok beğeniyorum ben sınav formatında datadan uzak dur yazık oldu parama :51:

Back
X