2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

ilk soruda ikna oldum canımcığımdaaa.....
ikinci soruda m
cevap hatmış....bende hat ve minyatür sanatının geliştiğini biliyordumm...müzik uzak kaldı bana...

Bende şimdi hat diyecektim...Çünkü hat sanatı İslam kültürünün tesiri ile oluşmuştur.

evet canım erken kalktınyaa....uykunu tamamla ondan sonra gel şaka şaka ...bende ilk etapta senin gibi düşündüm...sonra duygu onur arkadaşında dediği gibi islamiyet kültürünün tesiri oldu.için hat ve hat diyorum...

Bende şimdi hat diyecektim...Çünkü hat sanatı İslam kültürünün tesiri ile oluşmuştur.

tebrikler....hade sen bizi çalıştır ozaman...bakma soru yazdıgıma en gerı oldugum ders tarıh...sevemedim bi türlü...

Kızlar burdan tarih çalışalım hep birlikte.Benim pazar denemem var tekrar olsun

dersaneye gidiyorsun anlaşılan ...biraz tüyolar versen....nasıl sevebilirim ben bu tarihi....:44:

quietnrkn arkadaşım ismin neydi???bi mahsuru yoksa söylermisin...benim adım aylin...

dersaneye gidiyorsun anlaşılan ...biraz tüyolar versen....nasıl sevebilirim ben bu tarihi....:44:
Canım bende tarihi sevmiyorum.Sevmememin nedeni de bilmemem sanırım :S
Sırf tarih için dershaneye gideyim dedim.Bir de vatandaşlık var tabi.Ben tarih yapmak istiyorum diye sevmeye calısıyorum.2 ünite bitirdik daha tarihte.Şu an 3. ünitedeyiz.Ama 2 ünitede çok şey öğrendim diyebilirim.Hoca inkilaptan 24-25 garanti veriyor.İnşallah dediği gibi olur.Birlikte calısalım canım benim için de çok faydalı olur.Nasıl bir yol izlesek bilmiyorum.İsterseniz ilk üniteden başlayıp sorularla gidelim.Hep birlikte yorum yaparız.Sizde soru yazın bende yazayım ama konu konu gidelim.

Son düzenleme:
günaydın kızlar güzel bir kahvaltıdan sonra yazım kurallarına çalışıcm sonra bir gy denemesi yapıcamyapamadıklarımı eklerimm

Son düzenleme:
iyi olur aslındaa... önemli sorular kendimizdende sorabiliriz...meselaa...ilk yerleşik hayata geçen kimlerdir....yerleşik hayatla birlikte ilk hangi kolda gelişme göstermişlerdir??
uygurlardır....mimari alanda gelişmişlerdir...sonraa inandıkları dinden etlinip savaşçılık özelliklerini yitirmişler?*neden...çünkü inandıkları din maniheizm et yasaktır avcılık nakavt....savaşçılıkta buna bağlı olarak finish...
yani sorgu sual tarzı şubatta başlayabilirizz???
patron(quietnrkn) izin verirse :78:şimdide başlarızz...ama kuralları bozmayalımm...

cnm tarihe daha başlamadık subatta başladığımızda hepimiz konulara daha hakim oluruz en azından hem pekiştirirz iyi olur

kızlar ben mat çalışmaya temelden başladım

a ve b birbirinden farklı rakamlar olduğuna göre, 2a+2b toplamının alabileceği en büyük değer kaçtır?

Çözüm:2.8+5.9=16+45=61

Değerleri en büyük olan rakamlar verilmiş bu şekilde a=8 b=9 tamm da kızlar
neden çarpılmış o rakamlar orayı anlayamadım neden araya çarpma işareti konuluyo 28+59=87 şeklinde yapılmıo
Ya size komik gelmiş olablr size göre çok basit bi soru ama matematik te sıfır olduğum için temelden başladım artık..
bana bunu anlayacağım dil de anlatacak biri var mı canlarım

canımm 2a+26 yazmışsın 5 nerden çıktı...2a+5b ise çözüm:doğru..eğer en büyük değer soruyorsa mesela 5 büyükya ona en büyük değer verceksin...
en küçük olana yani 2 ye küçüğünü verirsen en büyük değer bulursun...hee en küçük değeri sorarsa tam tersi....büyük sayısa en küçük vericeksin doğal sayı ise 0 tam sayı ise 1...negatif yada pozitif belirtmezse -9 sanırım öylemiydi kı<lar çokmu karıştırdım...

sağol cnm..........................................

cnm oraları anladım da ben sonra 2 ile 8 i , 5 ile 9 niye çarpıyoruz.... onlar yanyana iki haneli rakam gibiler niye onların arasına çarpma koyuyoz onu anlamadım. nolur bana gülmeyin kızlar valla matematiğim berbat ötesi... görüyorsunuz size çok komik geliyordur. mat. öğrenmk için tek unutum sizsnz :26: şubat a kadAR matematiği gülünççlük seviyesinden kurtarmm lazım en azından özel ders alacak olursam hocaya biraz daha az rezil olmuş olurum

Yazdığını görmemişim canım o zaman siz ne zaman gk geçerseniz o zaman cözeriz tarihi.Benim için farketmez.

canım şubatta geçelim dedik.ama sen sorun olursa sor konu eksiğimiz var çünkü gy tam anlamıyla bitirelim dedik
günaydın kızlar güzel bir kahvaltıdan sonra yazım kurallarına çalışıcm sonra bir gy denemesi yapıcamyapamadıklarımı eklerimm

günaydın şekerim

tatlım zaten var aklımızda ama şubata kadar gy bitirelim dedik sonra şubat nisan arası gk nisan sonrası deneme devam ederiz dedik

kızlar ben mat çalışmaya temelden başladım

a ve b birbirinden farklı rakamlar olduğuna göre, 2a+5b toplamının alabileceği en büyük değer kaçtır?

canım rakam dediği için 9 a kadar alırsın
9 ve 8 alabiliyosun.o yüzden a=8 b=9 olmalı böle sorulara kat sayısı en büyük olana vermen lazım
burdan 9.5=45
2.8=16
toplamı 61

tatlım 2a eğer soruda iki basamaklı diye belirtilmezse 2.a şeklindedir matta o yüzden

cnm benm çok sağol

Kızlar gülmeyeceğinize söz verrseniz bi soru daha sormak istiyorum :26:

eğer bi daha gülmezseniz yada utanıyorumla başlayan bi cümle daha kurarsan soru soramazsın
sor tatlım ya niye çekiniyosun.bak bilmediğin bişeyi öğrendin işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…