- 13 Nisan 2011
- 2.277
- 4
- 358
- 36
ilk soruda ikna oldum canımcığımdaaa.....
ikinci soruda m
cevap hatmış....bende hat ve minyatür sanatının geliştiğini biliyordumm...müzik uzak kaldı bana...
Kızlar burdan tarih çalışalım hep birlikte.Benim pazar denemem var tekrar olsunBende şimdi hat diyecektim...Çünkü hat sanatı İslam kültürünün tesiri ile oluşmuştur.
nasıl ya islamiyet öncesi toplum yerleşiğe yeni yeni geçmeye çalışıyodu heykeli nasıl taşısınlar
ben detay düşündüm yada.o zman şey olabilir hat sanatı islam sanatı olduğu için olabilir.ay uyku mahmurluğu
Bende şimdi hat diyecektim...Çünkü hat sanatı İslam kültürünün tesiri ile oluşmuştur.
Kızlar burdan tarih çalışalım hep birlikte.Benim pazar denemem var tekrar olsun
Kızlar burdan tarih çalışalım hep birlikte.Benim pazar denemem var tekrar olsun
Canım bende tarihi sevmiyorum.Sevmememin nedeni de bilmemem sanırım :Sdersaneye gidiyorsun anlaşılan ...biraz tüyolar versen....nasıl sevebilirim ben bu tarihi....:44:
tatlım şubata kadar gy gidicez biz ama sen sorularnı sor çözeriz daha tarihe bakmadı çoğumuz
iyi olur aslındaa... önemli sorular kendimizdende sorabiliriz...meselaa...ilk yerleşik hayata geçen kimlerdir....yerleşik hayatla birlikte ilk hangi kolda gelişme göstermişlerdir??
uygurlardır....mimari alanda gelişmişlerdir...sonraa inandıkları dinden etlinip savaşçılık özelliklerini yitirmişler?*neden...çünkü inandıkları din maniheizm et yasaktır avcılık nakavt....savaşçılıkta buna bağlı olarak finish...
yani sorgu sual tarzı şubatta başlayabilirizz???
patron(quietnrkn) izin verirse :78:şimdide başlarızz...ama kuralları bozmayalımm...
kızlar ben mat çalışmaya temelden başladım
a ve b birbirinden farklı rakamlar olduğuna göre, 2a+2b toplamının alabileceği en büyük değer kaçtır?
Çözüm:2.8+5.9=16+45=61
Değerleri en büyük olan rakamlar verilmiş bu şekilde a=8 b=9 tamm da kızlar
neden çarpılmış o rakamlar orayı anlayamadımneden araya çarpma işareti konuluyo 28+59=87 şeklinde yapılmıo
Ya size komik gelmiş olablrsize göre çok basit bi soru ama matematik te sıfır olduğum için temelden başladım artık..
bana bunu anlayacağım dil de anlatacak biri var mı canlarım
canımm 2a+26 yazmışsın 5 nerden çıktı...2a+5b ise çözüm:doğru..eğer en büyük değer soruyorsa mesela 5 büyükya ona en büyük değer verceksin...
en küçük olana yani 2 ye küçüğünü verirsen en büyük değer bulursun...hee en küçük değeri sorarsa tam tersi....büyük sayısa en küçük vericeksin doğal sayı ise 0 tam sayı ise 1...negatif yada pozitif belirtmezse -9 sanırım öylemiydi kı<lar çokmu karıştırdım...
Yazdığını görmemişim canım o zaman siz ne zaman gk geçerseniz o zaman cözeriz tarihi.Benim için farketmez.
günaydın kızlar güzel bir kahvaltıdan sonra yazım kurallarına çalışıcm sonra bir gy denemesi yapıcamyapamadıklarımı eklerimm
iyi olur aslındaa... önemli sorular kendimizdende sorabiliriz...meselaa...ilk yerleşik hayata geçen kimlerdir....yerleşik hayatla birlikte ilk hangi kolda gelişme göstermişlerdir??
uygurlardır....mimari alanda gelişmişlerdir...sonraa inandıkları dinden etlinip savaşçılık özelliklerini yitirmişler?*neden...çünkü inandıkları din maniheizm et yasaktır avcılık nakavt....savaşçılıkta buna bağlı olarak finish...
yani sorgu sual tarzı şubatta başlayabilirizz???
patron(quietnrkn) izin verirse :78:şimdide başlarızz...ama kuralları bozmayalımm...
kızlar ben mat çalışmaya temelden başladım
a ve b birbirinden farklı rakamlar olduğuna göre, 2a+5b toplamının alabileceği en büyük değer kaçtır?
canım şubatta geçelim dedik.ama sen sorun olursa sor konu eksiğimiz var çünkü gy tam anlamıyla bitirelim dedik
günaydın şekerim
tatlım zaten var aklımızda ama şubata kadar gy bitirelim dedik sonra şubat nisan arası gk nisan sonrası deneme devam ederiz dedik
canım rakam dediği için 9 a kadar alırsın
9 ve 8 alabiliyosun.o yüzden a=8 b=9 olmalı böle sorulara kat sayısı en büyük olana vermen lazım
burdan 9.5=45
2.8=16
toplamı 61
tatlım 2a eğer soruda iki basamaklı diye belirtilmezse 2.a şeklindedir matta o yüzden
Kızlar gülmeyeceğinize söz verrseniz bi soru daha sormak istiyorum :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?