2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

iyiyiz canım özlettin kendini
ekledim canım
olsun geri kalmamışsın türkçe coğ kadar uzun sürmez hem kolay gelsin canım sanada

bndede soru bankası ve denemesi var çok beğeniyorum ben sınav formatında datadan uzak dur yazık oldu parama

böle böle öğrencem işte .....................................

bence önce sayılara çalış asal sayı doğal sayı rasyonel sayı tamsayı bunları öğren iyice soruda ne soruyor daha iyi anlarsın canım sonra soru çöz önce sayıları tanıman gerek

Son düzenleme:

sağol canım

bndede soru bankası ve denemesi var çok beğeniyorum ben sınav formatında datadan uzak dur yazık oldu parama

zaten aklımda yargı ve ihtiyaç vardı ama yargıyı araştırdım daha bi hoşuma gitti
önemli olan benim için genel kültür konularını güzel anlatmasıydı
sağol canım

ya saçma oluyo ama bu negatif tm sayıların en küçüğü +1 mi

tatlım ekledim ya
sen sayfaları takip etmiyomusun bakim
+1 poziitf tam sayıların en küçüğüdür
negatif saıylar büyükten küçüğe -1,-2,-3......-sonusza kadar gider

quietnrkn canım birşey sorucaktım , soru bankası kitabı alıcam bana önerebileceğiniz yayınlar var mı.
uzman kariyerin soru bankaları nasıl? hepsiburada dan alıcam,satışta ön sıralarda gözüküyor.
karar veremedim.danışmak istedim.

ihtiyaç modüler soru bankası aldım memnunum genelde ihtiyaç yayınları var bende memnunum canım.uzman kariyer hiç incelemedim valla

ihtiyaç modüler soru bankası aldım memnunum genelde ihtiyaç yayınları var bende memnunum canım.uzman kariyer hiç incelemedim valla

canım bende ihtiyac modüleri alacağım bir de ihtiyacın şampiyon soru bankası var onuda alayım diyorum,uzman kariyer de sanırım güzel çünkü gerçekten satışlarda çok iyi görünüyor.biraz nette araştırdım şimdi, memnun olanlar var. Onuda bi alayım canım ben yinede. Teşekkür ederim

rica ederim canım.bendeki soru bankaları şunlar
ihtiyaç modüler
ihtiyaç 2011 soru
yargi 50 deneme (her dersten)
yardı 15li deneme
ihtiyaç zopzor 10 deneme

yediiklimide herkes önerir ama eğitim için iyidir.gk gy iyi değil pek .uzman kariyerde o şekilde ayrılıyomu bi bak istersen.mesela muratt aiyidir ama alanda iyidir gk gy pek iyi değil onunda

bendede sabahın sınav akademi var tam bi fiyaskoo....birde 2008 yargı tüm dersler konu anlatımlı test var ona bakıyorum bende ikisini karıştırıyorum birbirne...
deneme almak istoyrum yargı diyorlar ama ne yapsam bilemedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…