merhaba kızlar
uzun bir ara gelemedim
iyisinizdir inşallah
coğrafyayı bitirdim quietnrkn canım eklersen sevinirim.
tarihe başlayacağım ay sonuna kadar tarih ve türkçeyi bitiricem inşallah.
geri kaldım epey
kolay gelsin arkadaşlar.
canım yargı konu anlatımlı tek kitabı ben 8 günde bitirdim memnunum çok güzel anlatıyo.
yargı tarih yok diye data almıştım pişman oldum şimdi değişitirip yargı alıcam canım çok iyi bence
ikinci en büyük hangisi quitcimmmm negatif olunca kafam basmadı
-2 mi 0 mı............
böle böle öğrencem işte .....................................
bndede soru bankası ve denemesi var çok beğeniyorum ben sınav formatında datadan uzak dur yazık oldu parama
canım 0 ne negatif nede poziitftir 0 nötr
negatif saıylar büyükten küçüğe -1,-2,-3......-sonusza kadar gider
canım yargı konu anlatımlı tek kitabı ben 8 günde bitirdim memnunum çok güzel anlatıyo.
yargı tarih yok diye data almıştım pişman oldum şimdi değişitirip yargı alıcam canım çok iyi bence
bence önce sayılara çalış asal sayı doğal sayı rasyonel sayı tamsayı bunları öğren iyice soruda ne soruyor daha iyi anlarsın canım sonra soru çöz önce sayıları tanıman gerek
bndede soru bankası ve denemesi var çok beğeniyorum ben sınav formatında datadan uzak dur yazık oldu parama
ya saçma oluyo ama bu negatif tm sayıların en küçüğü +1 mi
quietnrkn canım birşey sorucaktım , soru bankası kitabı alıcam bana önerebileceğiniz yayınlar var mı.
uzman kariyerin soru bankaları nasıl? hepsiburada dan alıcam,satışta ön sıralarda gözüküyor.
karar veremedim.danışmak istedim.
ihtiyaç modüler soru bankası aldım memnunum genelde ihtiyaç yayınları var bende memnunum canım.uzman kariyer hiç incelemedim valla
tatlım ekledim ya
sen sayfaları takip etmiyomusun bakim
+1 poziitf tam sayıların en küçüğüdür
negatif saıylar büyükten küçüğe -1,-2,-3......-sonusza kadar gider
canım bende ihtiyac modüleri alacağım bir de ihtiyacın şampiyon soru bankası var onuda alayım diyorum,uzman kariyer de sanırım güzel çünkü gerçekten satışlarda çok iyi görünüyor.biraz nette araştırdım şimdi, memnun olanlar var. Onuda bi alayım canım ben yinede. Teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?