- 5 Ağustos 2011
- 8.146
- 14
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En son paylaştığım linkten mutlaka yararlanın 2012 olması büyük avantaj.
Tabi pc den çalışmak istemeyenlere sözüm yok :114:
Kızlar morelım sıfıt oldu beklenmedık bır sey ıle karsılastım bu yıl daha kalırız dıyordum ama doğuya hazırlıkaldık yedek 46 olduk tam sınavda derslere yogunlaşacağım zaman temmuzda doğuya tayın gorucez bılmedıgım bır ıl ve ınsnalar offf ya hazırana kadar herseyım bıtmesı lazım ev toparlan yerlestırdır
fattum moralini bozma bazen bazı şeyleri kontrol edemeyiz ama insanın kaderine karşısına çıkan durumlar karşısında verdiği tepkiler belirler.
Eğer moralini yüksek tutup her bulduğun vakti güzel şekilde değerlendirirsen bu iş hallolur. Kafana hiç bi şeyi takmadan, hiç bi şey düşünmeden o an ne yapman gerekiyorsa onu düşün.
Sınava çalışman gerekiyorsa sadece dersleri düşün, hazırlanacağın zaman da işleri pratik bi şekilde yapmayı düşün, her işi bi sıraya düzene koyup maksimum konsantrasyonla çalışırsan her işe yetişebilirsin hem de her işten başarılı bir şekilde çıkarsın tabi bunu yapabilmek için de pozitif olmalısın her zaman.
İnsan ne düşünürse kendine onu çeker, İyi şeyler düşünürsen başına iyi şeyler gelir, Kötü şeyler düşünürsen de başına hep kötü şeyler gelir bunu unutma.
Ya kızlar siz iyi çalışıyorsunuz pc'den benim bilgisayar açık olunca pek konsantre olamıyorum derse, o yüzden molalarda açıyorum sadece bilgisayarı :)
Bazen video izlerken bile netten şuna buna bakim derken oyalanıyorum ben :)
Hoşgeldin canım teşekkür ederim güzel cümlelerin için.
Maşallah sıkı bir yıl olacak senin için.
Ama aöf haricinde hepsi birbiri ile aynı olan sınavlar.
Fazla kasacağını sanmam.
Dgs bende girdim bu yıl ama sözeller maşşallah manas destanı baştan yazılmış gibi oku oku bitmedi.
Son 23 mat çözmeye ancak vakit buldum.
Onda da 17 net çıkarabilmişim rezillikti anlayacağın
En son paylaştığım linkten mutlaka yararlanın 2012 olması büyük avantaj.
Tabi pc den çalışmak istemeyenlere sözüm yok :114:
evet canım bunu daha önce birkaç yerde daha okumuştum,ales denemeleri aldım bende,mantık soruları olduğu içinHee madamcım sana bir tüyo vereyim.
Dgs için geçmiş yılların ales sorularını mutlaka ama mutlaka çöz.
Geçen sene ki dgs bir önceki yılın alesi idi
Alesten soruyorlar.
Ösym öyle deli gibi soru hazırlamıyor canım evirip çevirip koyuyorlar önümüze.
Ya kızlar siz iyi çalışıyorsunuz pc'den benim bilgisayar açık olunca pek konsantre olamıyorum derse, o yüzden molalarda açıyorum sadece bilgisayarı :)
Bazen video izlerken bile netten şuna buna bakim derken oyalanıyorum ben :)
3 yaprak mat 1 yaprak türkçe çözdüm şimdilik
plumbağadan bir farkım yok
öğlene kadar uyudum öğleden sonra aldı bir baş ağrısı of of
biraz daha test çözeyim bari
tekrar videosu kaldı
ben bu gidişle unutayım bu sınavı....
boyle dusunursen ben ne yaapyım morelım sıfır oldu bıraktım dersı bugun ama yarın tekrardan sarılıcam :2:
fattum en can alıcı soruyu sormuşsun bende merak ettim :)
elkocum ne kadar sürede bitirdin ben de öyle başlamıştım çalışmaya önce sonra dedim her dersten az az soru çözüp çalışayım dedim bi ay da öyle gittim sonra dedim eskisi daha iyiydi yani bi konudan çok soru çözerek gitmek daha iyi ama yetişir mi bu şekilde onu da tam kestiremiyorum.
kızlar selam.bugün hiç sesiniz soluğunuz çıkmamış,ders mi çalışıyorsunuz hala? ben bugün ders çalışmak için kütüphaneye gittim.bu arada geçen gün yediiklimin 2012 baskısı soru bankasını almıştım,sevgi meleğinin verdiği linkler de yokmuş o aldığım kitap içim rahatladı neyse çeşit olmuş oldu bugün 150 tarih,50 coğrafya çözdüm,çözdüğüm soruların konu anlatımlarını çalıştım öncesindede.verimli bir gün oldu benim için umarım hepinizin keyfi yerindedir :26:
Ben 80 dk da 112 matematik sorusu çözdüm sadece gezmekten fazla çalışamadım :) ama şimdi başlıyorum çalışmaya
Bi de bugün farkettim ben baya hızlı çözüyorum soruları 2010 kpssde de yarım saatim artmıştı
Ah bi de doğru çözebilsem süper olacak :) Çok işlem hatası yapıyorum maalesef gerçi hızlı çözmemden kaynaklı değil bu yavaşta çözdüğüm zaman aynı çünkü :)
Kızlar bu yanlış okuma hatalarını ve işlem hatalarını düzeltmenin bi yolu var mıdır ki ??
canım bende yaprak test vardı,bugün ondan da tarih çözdüm ama o yayında bir sıkıntı var bence çok yanlış dolu çünkü gerçi o öss yayını,adı bilsa diye birşey,yediiklimi alırken bunuda almıştım ama hiç beğenmedim açıkçası.onun dışında aşırı yanlış çıkarmıyorum şükür
Çok güzel çalışmışsın maşallah.
Ben bugün temizlikle uğraştım yemekti falan gün bitti.
Şimdi oturucam derse
Yanlışların çok oluyor mu?
Çok soru çözmek lazım...
hızına hem hayran oldum hem de şaşırdım matematikle pek aram yok açıkçası,o yüzden birşey diyemeyeceğim fakat,eğer Türkçe'de de okumadan kaynaklı yanlışlar yapıyorsan,daha yavaş,hazmederek okuman yararına olabilir .Ben 80 dk da 112 matematik sorusu çözdüm sadece gezmekten fazla çalışamadım :) ama şimdi başlıyorum çalışmaya
Bi de bugün farkettim ben baya hızlı çözüyorum soruları 2010 kpssde de yarım saatim artmıştı
Ah bi de doğru çözebilsem süper olacak :) Çok işlem hatası yapıyorum maalesef gerçi hızlı çözmemden kaynaklı değil bu yavaşta çözdüğüm zaman aynı çünkü :)
Kızlar bu yanlış okuma hatalarını ve işlem hatalarını düzeltmenin bi yolu var mıdır ki ??
Ben sayısalcıyım ilkokuldan beri matematiği çok sevdiğim için hep iyiydim bu derste ilkokulda yazları oturup bi sonraki sınıfta göreceğim dersleri çalışır kendi kendime öğrenirdim hoca anlatmadan canım onun etkisi var matematik cidden kolay bi ders sadece önce konu çalışıp sonra örnekleri incelemek kavramak sonra da kendi kendine çözümüne bakmadan çözmek gerekiyor matematikte. Aslında yapınca insan her dersi seviyor bence.
hızına hem hayran oldum hem de şaşırdım matematikle pek aram yok açıkçası,o yüzden birşey diyemeyeceğim fakat,eğer Türkçe'de de okumadan kaynaklı yanlışlar yapıyorsan,daha yavaş,hazmederek okuman yararına olabilir .
sevgi_melegi .!.:
Yanlış okumanın sebebi önce soruyu okumamak olabilir.
işlem hatası içinde çok soru çözmemek...
Ben 120 soruyu 50 dkgibi bir süre de çözebiliyorum.
geriye 30 dk artıyor.
Bu sürede kontrol edebilirim sorularımı.
İnşallah sınavda da böyle kullanabilirim süremi :)
Sizin ne kadar sürüyor?
Misal 20 soruyu taş çatlasın 5,6 dk da bitirebiliyorum ben.
Ben sayısalcıyım ilkokuldan beri matematiği çok sevdiğim için hep iyiydim bu derste ilkokulda yazları oturup bi sonraki sınıfta göreceğim dersleri çalışır kendi kendime öğrenirdim hoca anlatmadan canım onun etkisi var matematik cidden kolay bi ders sadece önce konu çalışıp sonra örnekleri incelemek kavramak sonra da kendi kendine çözümüne bakmadan çözmek gerekiyor matematikte. Aslında yapınca insan her dersi seviyor bence.
Yavaş okuma olayını Türkçede bi deneyim
sevgi meleği ben baya bi soru çözüyorum ondan kaynaklı olduğunu pek sanmıyorum, bi de mesela 2+7=8 diyorum işlem yaparken ve bunda bana hiç bir yanlışlık görünmüyor. Hatta aynı soruyu 2. kez çözsem bile yine doğru gibi geliyor. Ama başka zaman yani bi iki gün sonra çözersem anca dikkatimi çekiyor o hata.
SAnırım sözelde uzun paragrafları okurken biraz sıkılıyorum ondan da kafam dağılıyor olabilir belki
Bi de mesela 3 saat hiç kalkmadan aynı dersten soru çözmeyi deneyeceğim bi ara çünkü bir saatten fazla aynı derse bakınca fenalık geliyor :) bu şekilde sıkıldığım halde konsantre olmayı becerebilirsem belki olur diye aklıma geldi şimdi