- 26 Ocak 2011
- 626
- 1.216
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
özel mesajla malini facebookunu herhangi bişiyini gönder atayım canım.ben ben ben...........
kızlarrrr mrb 2 gündür giremedim maşşallah sohbet baya koyulaşmış,bayada soru çözmüşsünüz aferin size nazar değmesin.ben bu aralar boşladım salak kafam yine çalışıyorum ama sizin kadar değil.hızlanmam lazım.hadi öptüm hepinizi kolay gelsin
nilüfercim canım arkadasın ne mezunu ogrenebılırmıyım atanan lıse onlısans lısans
cnm arkadaşım önlisans büro yönetimi ve sekreterlik mezunu sınavdan 96 aldı atandı...
ama gerçekten çok çalışmıştı...vatandaşlık tarih coğrafya sular seller gibiydi kısda..matematikte zorlanırım diodu ama yapmış hep..
en az 90 garanti etmek istiyorsak 94-95 yani...
çok az yanlış ve yada boş soru olmalı...
çok zor ama imkansız deil...
çok soru çok tekrarla bu iş olur hayırlısı ile....
kızlar merhabalar:)ben tarih,coğrafya ve anayasadan cep kitabı almak istiyorum hangisi iyidir yardımcı olabilcek olan var mı? :))soru bankası da tavsiye edebilirsiniz bana:)
kızlar merhabalar:)ben tarih,coğrafya ve anayasadan cep kitabı almak istiyorum hangisi iyidir yardımcı olabilcek olan var mı? :))soru bankası da tavsiye edebilirsiniz bana:)
çok saolun kızlar:)pegemin ders notlarını nerden bulabilirim? :)
offff o son link ne öyle yaaa harika bişey cidden:)pegemin ders notları ilgilenenlere...
2011 anayasa
KPSS ile ilgili Güncel Dokümanlar, Denemeler, Ders Notları - Diğer Eğitim Dokümanları: 2011 pegem yayınları Anayasa ders notları
tarih
KPSS ile ilgili Güncel Dokümanlar, Denemeler, Ders Notları - Diğer Eğitim Dokümanları: PEGEM AKADEMİ ---TARİH KONU ANLATIM KİTABI
buda yaprak testleri
KPSS ile ilgili Güncel Dokümanlar, Denemeler, Ders Notları - Diğer Eğitim Dokümanları: 2012 KPSS PEGEM AKADEMİ GY-GK Yaprak Testleri
Pegem Akademi | Genel Kültür | Kpss 2012 Yaprak Testleri İndir
veeee size süper bir link veriyorum. istediğiniz tüm yayınlar var kızlar mutlaka yararlanın :)
Süper Kpss Kaynak Arşivi