- 31 Temmuz 2009
- 6.873
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol cnm :)
ama işte lap topta çabuk şarj bitio mecbur almak lazım bide pc ekranı çok beyaz gözlerim şaşalak gibi oluyo
bu hafta içi hepsini indirmeyi düşünüyorum özellikle 2012 olanları.harika yaaa..yapandanda paylaşandanda Allah razı olsun:)
premium download var kıslar bu da bedava dimi ?
rar ı hallettim kıslar ama 2.dosyayı yükliyeyim diom limitiniz doldu dio ???
kızlar ben calsıyorum gunde 1 saat calıssam dıyorum en azından bişiler yaparım
kızlar merhabalar:)ben tarih,coğrafya ve anayasadan cep kitabı almak istiyorum hangisi iyidir yardımcı olabilcek olan var mı? :))soru bankası da tavsiye edebilirsiniz bana:)
pegemin ders notlarını kullan var mı kıslar =?
Güsel mi alsam mı acaba nette baktım da çok övüyorlar..
evet kesinlikle çok soru...
Mesela tarihten 1.konuyu çalıştım ardından o konu ile ilgili 500 e yakın soru çözdüm...
Ve 1.konu tam olarak oturdu kafamda...
2-3-4-5 ... Böle gittii...
şimdi az bi konum kaldı bitirsem tam dalıcam sorularaa...
fattum en can alıcı soruyu sormuşsun bende merak ettim :)ohhhmaşallah pekı ne kadar surenı alıyor bır unıte bu şekil
Kızlar morelım sıfıt oldu beklenmedık bır sey ıle karsılastım bu yıl daha kalırız dıyordum ama doğuya hazırlıkaldık yedek 46 olduk tam sınavda derslere yogunlaşacağım zaman temmuzda doğuya tayın gorucez bılmedıgım bır ıl ve ınsnalar offf ya hazırana kadar herseyım bıtmesı lazım ev toparlan yerlestırdır
kızlar merhaba,bende geldim. uzun zamandır sizi takipteyim,ama yazmak bugune kısmetmiş.bende kpss,dgs,öss ye hazırlanıyorum bu sene. :18: aöf derslerim de var,tam bir sınav senesi anlayacağınız.Motivasyonunuz mükemmel. Sevgi Meleği özellikle seni tebrik ediyorum,azmin kararlılığın takdir edilesi,evli arkadaşlar da büyük özveride bulunuyorlar belli,Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bu arada dün paylaştığın son link mükemmel sevgi meleği,hala indiriyorum kaynak