- 17 Ekim 2011
- 1.946
- 57
Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım yazılanları okudum bayaa gaza geldim :)
Benim matematik ve Türkçede sorunum yok ve Tarih, Coğrafya ve Anayasa Felaket
Şimdiye kadar çalıştım hergün bi iki saat ama çalıştıklarımı da unuttum hep tekrar etmediğim için
Ve karar verdim bugün başlıyorum :) Bütün kitapları tarayarak ilerleyeceğim. Aslında bugüne kadarki çalışmalarımın pek faydalı olmamasının sebebi de
Sürekli nasıl çalışsam bilemedim sürekli metot değiştirdim ve bazen motivasyonumu kaybettim.
Konular yetişmeyecek erken bitereyim dedim panik oldum :)
Ama önümüzde yaklaşık 170gün var ve bu çok uzun bir süre hepimiz beraber çalışarak eminim çok yüksek puanlar alacağız. =)
NOT: Haa bir de ekleyim şimdiye kadar baktığım kitaplardan bi kaç öneride bulunabilirim:
1)Beyaz Kalem Yayınları(Genel yetenek, genel kültür için)
Beyaz Kalem ==> Sözel soruları bayaa kaliteli diğer kaynaklara göre, Matematikte değişik soru tipleri mevcut
2)Yediiklim(Anayasa ve Matematiik)
3)Data (Genel Kültür)
4)Uzman Kariyer(Matematik-Tarih-Anayasa)
Benim matematik ve Türkçede sorunum yok ve Tarih, Coğrafya ve Anayasa Felaket
Şimdiye kadar çalıştım hergün bi iki saat ama çalıştıklarımı da unuttum hep tekrar etmediğim için
Ve karar verdim bugün başlıyorum :) Bütün kitapları tarayarak ilerleyeceğim. Aslında bugüne kadarki çalışmalarımın pek faydalı olmamasının sebebi de
Sürekli nasıl çalışsam bilemedim sürekli metot değiştirdim ve bazen motivasyonumu kaybettim.
Konular yetişmeyecek erken bitereyim dedim panik oldum :)
Ama önümüzde yaklaşık 170gün var ve bu çok uzun bir süre hepimiz beraber çalışarak eminim çok yüksek puanlar alacağız. =)
NOT: Haa bir de ekleyim şimdiye kadar baktığım kitaplardan bi kaç öneride bulunabilirim:
1)Beyaz Kalem Yayınları(Genel yetenek, genel kültür için)
Beyaz Kalem ==> Sözel soruları bayaa kaliteli diğer kaynaklara göre, Matematikte değişik soru tipleri mevcut
2)Yediiklim(Anayasa ve Matematiik)
3)Data (Genel Kültür)
4)Uzman Kariyer(Matematik-Tarih-Anayasa)
Son düzenleme: