- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
kızlar cok oluyorum ama ıhtıyac yayınınınkını winrar olarak ındırdım sımdıde acamıyorum sız windows player olarak mı ındırdınız
s.a kardeş hoşgeldn.. bn şuan tarh çalışıyorum çoğrafyaya bakmadım. ama benm sana tavsiyem yukarda paylaştıgım ihtiyaç video linkleri var coğrafya için hoca çok güzel anlatıyormerhaba bende kpssye calışıyorum ama ne kadar becerebılıyorum anlayamıyorum özellikle coğrafyam berbat bana nasıl calısırsam daha ıyı anlarım dıye yardım eden olursa cokk sevinirim
merhaba bende kpssye calışıyorum ama ne kadar becerebılıyorum anlayamıyorum özellikle coğrafyam berbat bana nasıl calısırsam daha ıyı anlarım dıye yardım eden olursa cokk sevinirim
Rica ederim. Burda çalıştığımız konuları, çözdüğüm testleri yazarak motive ediyoruz kendimizi. İlla kaynak söyleme gibi bir durum yok hayatım. Sen gel yaz buraya...çook teşekkür ederim gerçekten de meleksin:)
ben daha çalışmaya başlamadım bugün senin konunu okuduktan sonra bi şevk geldi, hayra vesile oldun yani:) o yüzden henüz ne eksiğim var bilmiyorum ama gerekirse yardım isterim. teşekkür ederim.
dediğim gibi yeni başladığım için benim pek yararım dokunmayabilir ama zaman ilerledikçe kaynak falan bulursam ya da yeni teknikler falan ben de seve seve yardım ederim:)
bizm bölüm sanırım 81 üstüdür o sanırım.
ihtiyacın coğrafyasınıda buldum:)
İhtiyaç Akademi Uzaktan Eğitim Video - Coğrafya
Rica ederim. Burda çalıştığımız konuları, çözdüğüm testleri yazarak motive ediyoruz kendimizi. İlla kaynak söyleme gibi bir durum yok hayatım. Sen gel yaz buraya...
Bilmediklerini sor, öğren.
Matematikçiydi canım arkadaş.
Zaten klavuza bakarsanız atanan puanların düşüklüğünü görebilirsiniz.
istanbul bile 70lerle kapatmış.
herşeyden geçtim psikologlar, sos. çalışmacılar 39-50 arası atanmış.
Hele hele 26 puanla atanan var.
Ben böyle adaletin...
Kız ben paylaşmıştım zaten coğrafyanın linklerini :))
Dün akşam egeyi tekrar ettim 100 soru çözdüm.
bugün akdenizle iç anadolu tekrarı yapıcam
soru çözücem
eğer vakit kalırsa tarihten video izlemeye devam
bugün sabah 6 dan beri hastanedeydik.
babam ameliyat oldu.
ben gittim onla beraber
bekle allah bekle sıkıntıdan öldüm
kitaptan okur gibi değil.. Derste anlatır gibi gayet güzel benim hoşuma gittiLinkler zamanımı alıcağı için hemen veremicem kızlar çünkü videolarınm hepsini indirip sonra convert edip ve sonra upload etmem gerekiyor.. Hepsinin tamamladığımda veririm
Demir10 arkadaşımız istanbul içişleri bakanlığına atandı kızlar. Programcı olarak...
yavaş iniyor evet.
puanı tam hatırlamıyorum ama 80di sanırım
Amin İnşallah alıcaz canım.kızlar kolay gelsin.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
emeklerimizin karşılığını alıcaz inşallah.
Çok sevinirim işine yaradığına.günaydınlar herkese,
erkenden kalktım bu sabah. son 2 bölgem kalmıştı coğrafyadan. onları bitirdim. sorularını çözdüm.
karışık da 150 soru çözdüm.
önceki gün da kurtuluş savaşı dönemini bitirmiştim. onu tekrar ettim.
soru çözemedim ama olsun akşama inşallah
kızım uyandı. akşama kadar kitap açamam herhalde...
coğrafyadan madenleri aklımda tutamıyorum.
sevgi_meleği senin verdiğin oyun linki burda çok işime yarayacak:13:
ben gittim, iyi çalışmalar
canım çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inş.
Sağol tatlım teşekkür ederim.
Sağol lostcum teşekkür ederim.sevgimeleği çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.
sevgi meleği canım 140. sayfadaki linklerde oyun linki bulamadım ben benim rica etsem yazabilirmisin canım bişey daha sorucam sana sen çalışırken özet çıkartıyormusun?
Evet mutlaka çıkartıyorum.
Çıkarmazsam anlayamam ben.
yani anlasamda hemen unuturum.
Yazarak çalışmak en iyi metodtur.
Unutup tekrar başa sarıp durmaktansa, yazarak çalış yavaş olsun öz olsun.
oyun linki de :
Kpss Coğrafya’yı Eğlenerek Öğrenin… | Online Kpss-Kpss Hazırlık - Kpss Testleri - Kpss Soruları - Çözümlü Sorular İndir
ne güzel son hız çalışmaya devam ediyorsunuz.size katılmayı çok istiyorum artık yaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?