Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
önerin için teşekkürler haklısın kendimizi gelişmemiz konusunda test etmek için güzel bir yöntem
bu set iyiymiş hem iyi bir kaynakmış genelde arkadaslar tavsiye ediyor hem fiyatı da uygun, teşekkürler
teşekkürler bir sorun olursa elbette sorarız bnm genel olarak iyidir Türkçem ama sorun yaşarsam da rahatsız ederim seni... :)
eeee kızlar gununuz nasıl geçiyor? çalışmalardan ne haber?
Kızlar Vatandaşlık dersini nasıl çalışıyorsunuz,kullandığınız herhangi bir yöntem var mı? Tamamen ezber bilgiler bir türlü başlamak için cesaret toplayamıyorum
okudum topici -60 syf kadar- linkleri sık kullanılanlara ekledim bakıcam hepsine sıkı sıkı çalışmak istiyorum inş. bayramdan sonra herkese allah zihin açıklığı versin şöyle ben linklere bakim bi....
eeee kızlar gununuz nasıl geçiyor? çalışmalardan ne haber?
Lilycim bugün annemle gezdik biraz. ers çalışamadım o yüzden.
Hastaneye gittim kan verdim. Kadın alamadı çok canım yandı kolum mosmor oldu. Kan gelemedikçe de iğneyi döndürdü durdu damarımda.
şişirdi resmen damarımı
Bi de masa lambası aradım koca ilçede bulamadım ya sinir oldum
Birazdan ders çalışmaya başlıcam. 3. üniteye geçmek istiyorum artık.
Sen neler yaptın başladın mı konulara?
cnm annenle gezmiş olmanıza sevindim hem ona da moral olmuştur...
kan aldırmak ne demek bilirim her 3 ayda bir kontrolum oldugu için... cok sukur bn sorun yasamıyorum kan verirken hep aynı kolumdan aynı yerden alıyorlar artık kalıcı dikiş izi gibi bir iz olustu ama olsun en azından cnm yanmıyor... hissetmiyorum bile... ama bazen damarı iyi bulamayanlar da var iğneyi döndürüp dururlar cnm ya sana da oylesi denk gelmiş cooook gecmiş olsun acıyordur da cnm yaaa. hayırdır neyin var?
ilçede herseyi bulmak zor maalesef bn de 3 ay once buyuk sehirden kcuk bir ilçeye tasındım seni anlıyorum...
bn şimdiye kadar matematikten 2 video izledim cok severim matematiği ama bilmediğim cok şey varmış tabii hem dilci olup hem de liseyi 7 sene once bitirmeme gore normal!!! bndeki kaynak hızlı ogretim oldugu için 4-5 unitelik konuyu bir konu olarka ozetlemişler işte kitaptan 1 konu Türkçe bitirip soru çözdüm online testlere basladım işte... boyle cnm yaa...
herkese Rabbimden once saglık sonra da zihin acıklıgı diliyorum...
sevgiler...
slm kızlar Sitede yeniyim İzmir ihtiyaç akademi hakkında bilgisi olan var mı Hocaları falan nasıl
Amin canım haklısın sağlık olmayınca villan, yatın olsa görmez gözün..
Son bikaç gündür çok halsizim ve çok kilo artışım başladı yine.
Troidimin değerlerine baktırmak için gittim de öyle aldılar. kadın çok beceriksizdi.
Doktor da deli etti beni. girdim odasına benim doktor izindeymiş o baktı. evet söyle neyin var dedi. tiroidime baktırıcam dedim. niye dedi bende var zaten son zamanlarda arttı sanırım dedim.
Başladı vay efendim sen zor hastalardansın sen iyileşmezsin kendi tanını kendin koymuşsun. nerde deli orda ben
Dikkat ettim hep uyuz insanlar buluyo beni.yolda adamın ayağı takıldı bana döndü cık cık diyo sanki ben yaptım
Acayip ya vallaha
İyi gidiyorsun yinede düzenli çalışmaya bak. Gerisi gelir var daha zaman.
maşallah canım kolay gelsin:) meşhur linki bana gönderebilir misin?
Amin canım haklısın sağlık olmayınca villan, yatın olsa görmez gözün..
Son bikaç gündür çok halsizim ve çok kilo artışım başladı yine.
Troidimin değerlerine baktırmak için gittim de öyle aldılar. kadın çok beceriksizdi.
Doktor da deli etti beni. girdim odasına benim doktor izindeymiş o baktı. evet söyle neyin var dedi. tiroidime baktırıcam dedim. niye dedi bende var zaten son zamanlarda arttı sanırım dedim.
Başladı vay efendim sen zor hastalardansın sen iyileşmezsin kendi tanını kendin koymuşsun. nerde deli orda ben
Dikkat ettim hep uyuz insanlar buluyo beni.yolda adamın ayağı takıldı bana döndü cık cık diyo sanki ben yaptım
Acayip ya vallaha
İyi gidiyorsun yinede düzenli çalışmaya bak. Gerisi gelir var daha zaman.
selam arkadaşlar ben geldim sevgi meleği meşhur bir link varmış, özelden gönderiyosun sanırım. rica etsem bana da gönderebilirmisin.
ne guzel:) ben de bir hevesle 3 gunde bititrmiştim topiği cok sey ogrendim...
evet cnm bnm de sıkı çalışmam lazım bbayramdan sonraya kalcak heralde bu aralar hazırlıklar basladı malum bayram biran once gecsse diye iple cekiyorum ne yalan soliyim:)))
hepimize Rabbim zihin acıklıgı versin...
sevgiler...
kızlar ben dershaneyi bırakmak istiyorum paramı geri alabilir miyim acaba bilen var mı?
bir de peşin ödedim. kendimi salak gibi hissediyorum
peşin ödediğini atlamışım canım yaa.. alırsın tabiki yine ama biraz daha zor.. geri vermemek için elinden geleni yapacaklardır.. belki hemen paranı vermeyebilirler yani geciktirirler.. biraz da müdürün insanlığına kalmış sanırım..